Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Særkonkurrence:

Kør ud i det blå - og vind seks fede touring-tasker

Er du bidt af en gal cykel - og vild med at tage stålhesten ud på nye eventyr? Så er denne konkurrence lige noget for dig!

I VI CYKLER TIL ARBEJDE hylder vi normalt hverdagens cykelture. Men i denne særkonkurrence skal du ud på eventyr i fritiden. Nu gælder det om at cykle ud på en længere tur ud i det blå i løbet af maj måned. Så er du med i konkurrencen om et komplet sæt lækre Roswheel-cykeltasker fra COOP Shopping. Sættet består af seks rummelige og vandtætte cykeltasker, der er nemme at klikke af og på. Værdi: 2.973 kr.

Sådan kører konkurrencen

Det gælder om at cyklen længere tur i fritiden. Du vælger helt selv hvilken dag, du vil cykle ud på tur - bare det sker i perioden 1.- 31. maj 2021. Og du må helt selv bestemme om du "blot" vil cykle ud på en længere fyraftenstur eller om du fx vil afsted en hel weekend. Du må også selv vælge, om du vil på eventyr alene eller med familie eller venner. Det er ikke selve afstanden, der er det vigtige - men dét, at du kommer ud at cykle i fritiden - til et sted, du ikke plejer, at cykle ud til..

1) Kør en lang "ud i det blå"-cykeltur i maj i løbet af VI CYKLER TIL ARBEJDE-perioden.

2) Send et foto og en kort beskrivelse fra din tur til konkurrence@cyklistforbundet.dk - skriv "Ud i det blå" i emnefeltet. Du kan også uploade dit foto og beskrivelsen på Instagram #udidetblå #vicyklertilarbejde.

3) Vi trækker lod om et komplet set med seks touring-tasker fra Roswheel - vinderen får direkte besked og offentliggøres på vcta.dk 11. juni 2021.

Bemærk: Cykelture i fritiden er dejlige - men tæller ikke som en cykeldag i den officielle konkurrence.

*Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-regi.


VINDEREN ER FUNDET

Et kæmpe tillykke til Karin Refshauge fra Ringsted Kommune, der har vundet lodtrækningen i "Ud i det blå"-konkurrencen med en cykeltur på "dejlige 155 km". Karin fortæller, at hun elske at cykle både korte og lange ture på sin racercykel - også de ture, hvor en punktering eller to dukker op eller hvis der er bagerstop eller is i sigte. Karin har vundet et komplet sæt cykeltasker fra Coop Shopping.

Læs også

Materialer

Her kan du hente og printe materialer til VI CYKLER TIL ARBEJDE 2021.

Se materialerne

Bedste holdnavn 2021

Fantasien er som altid helt i top, når der stilles hold til VI CYKLER TIL ARBEJDE. Derfor kårer vi igen i år det bedste, sjoveste og mest fantasifulde holdnavn.

Læs mere