Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Særkonkurrence:

Får du ugens "gule førertrøje"?

I hele maj gælder det om at cykle flest mulige dage - og også gerne en hulens bunke kilometer. Gør du begge dele? Så kan ugens gule førertrøje blive din! Vi sætter 4 gule trøjer på højkant i maj.

I maj drysser vi gule trøjer ud over hele VI CYKLER TIL ARBEJDE. Der er én gul førertrøje pr. cykelhold: Den holdkammerat, der har optjent flest cykeldage, får automatisk tildelt et lille ikon med "den gule førertrøje" ud for sit navn i holdoversigten. Er I flere på holdet med samme antal cykeldage? Så tæller kilometerne også med!

KONKURRENCE: Hver fredag kl.12 trækker vi lod blandt alle deltagere med gule trøjer. Præmien er selvfølgelig en gul førertrøje! Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at cykle OG taste al din cykling. Vi offentliggør vinderne i nyhedsbrevet den følgende mandag og sender trøjen til vinderen hurtigst muligt derefter.

OBS! Det er "kun" din hverdagscykling, der tæller med i kampen om de gule trøjer. Cykling i fritiden har sin egen konkurrence.

TILLYKKE TIL VINDERNE:

  • Uge 1: Lars Milbæk fra "Tour de Camping" hos Dansk Camping Union
  • Uge 2: Mette Rytt fra "Pronestor cykler!" hos Pronestor
  • Uge 3: Torben Thellefsen fra "Rohde & Schwarz Danmark" fra Rohde & Schwarz Danmark

Optjen trofæer i maj

Ud over kampen om den gule trøje, kan du også fejre dine flotte præstationer med op til otte seje trofæer på din profil. Hvert trofæ er knyttet til en konkret opgave, der skal løses for at låse trofæet op. Nogle trofæer er forholdsvis lette at optjene, mens andre kræver en særlig indsats fra både dig og resten af holdet. Se trofæerne her

OBS! Det er kun dine cykelture til og fra arbejde - inkl. omveje - der tæller med i kampen om trøjer og trofæer.

Læs også

Nu kan du også registrere din fritidscykling

Mange deltagere har efterspurgt muligheden for også at kunne registrere fritidscykling. Derfor ruller vi i år en ny fritids-konkurrence i gang - sideløbende med den klassiske VI CYKLER TIL ARBEJDE med de "almindelige" cykeldage.

Læs mere

Tour de France møder hverdagens cykelhelte

Til sommer kommer verdens største cykelløb til Danmark. Derfor går VI CYKLER TIL ARBEJDE "i gult" i hele maj, hvor vi hylder Danmarks ÆGTE cykelhelte: Hverdagens seje cykelpendlere.

Læs mere

Meld holdet til

Kør med i VI CYKLER TIL ARBEJDE 1.-31. maj. Find 2-16 kollegaer, sæt et hold og meld jer til.

Klik her for tilmelding