Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Ta' cyklen & vind præmier

Her er alle de lækre præmier, dit cykelhold kunne vinde i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2020

Jo mere du cykler i september - jo større er dit holds chance for at vinde præmier! Holdets gennemsnitlige antal cykeldage tæller som lodder i den store afsluttende lodtrækning om holdpræmier, hvor hovedpræmien er en klimavenlig ferie: Alle på vinderholdet får to DSB Interrail Global Pass, der giver en måneds ubegrænset togrejse i 33 europæiske lande.

Der er også præmier på spil i de motiverende særkonkurrencer, hvor du kan vinde lækre cykler og meget andet godt. Følg med i nyhedsbrevet, hvor vi løbende annoncerer konkurrencerne.

Interrail i Europa med DSB

Eventyret venter lige om hjørnet med hovedpræmien fra DSB: Alle på vinderholdet får to Interrail Global Pass-billetter, der giver fri togrejse i en hel måned til en uforglemmelig rejse gennem Europa. Turen starter i toget, og du bestemmer helt selv, hvordan din tur skal sammensættes – det er kun fantasien som sætter grænserne med Interrail Global Pass.
Værdi: 10.000 kr. pr. deltager

Læs mere om Interrail her

Hövding airbag i samarbejde med Fri BikeShop

Høvding 3 er en ekstremt innovativ og nytænkende airbag cykelhjelm til urbane cyklister. Den "usynlige hjelm" registrerer automatisk hvis du falder og puster den indbyggede airbag op som en beskyttende hætte på kun 0,1 sekund. Der er en Hövding 3.0 til alle deltagere på et vinderhold. Hövding hjelmen udleveres i Fri BikeShop, hvor du også får en gennemgang af produktet.
Værdi: 2.295 kr. pr. deltager

Læs mere om Hövding her

Intimkoncert med den cyklende cellist Ida Riegels

Den cyklende cellist Ida Riegels har netop vundet P2 prisen som "Årets Ildsjæl". Ida er uddannet fra Det Kongelige Danske musikkonservatorium i København, og har de seneste år bl.a. optrådt i USA, Indien og Japan, rejst i Bachs fodspor gennem Tyskland og gennemført en koncerttur på cykel hele vejen langs Rhinen op gennem Europa. Der er en intimkoncert med Ida Riegels til ét heldigt vinderhold.
Værdi: 10.000 kr.

Læs mere om Ida Riegels her

Særpræmie: Fri BikeSmart Elcykel

"Årets Debutant" vinder en Fri BikeSmart Elcykel med alt inkluderet. Præmien er den populære Winther Genesis E2, som er en komfortabel kvalitets-elcykel i elegant klassisk design. Præmien indeholder elcyklen og Fri BikeSmart pakken, som er en serviceaftale i 3 år, hvor alle services og reparationer (inkl. materialer) er dækket.
Værdi: 19.499 kr.

Læs mere om Fri BikeSmart

Særpræmie: Nishiki Rush gravel- og sportscykel

Bliv holdkaptajn og vinde en fed Nishiki Rush, der er en hybrid mellem en gravel- og en sportscykel - skabt til den entusiastiske rytter. Cyklen kombinerer de bedste offroad-egenskaber fra en gravelcykel med komforten fra en sportscykel. Oveni er Rush udstyret med brede og robuste dæk, stærke hydrauliske skivebremser og en let og hurtigtskiftende geargruppe. Der er to stk. Nishiki Rush på spil i årets særkonkurrencer.
Værdi: 7.699 kr.

Læs mere om Nishiki Rush

Järv Outdoor Termoflaske fra Friluftsland

Æstetisk termoflaske i håndlavede naturmaterialer med vakuum-isolering, der effektivt holder indholdet varmt eller koldt. Læderomslaget er lavet i vegetabilsk garvet læder og kan tages af ved rengøring. Der er en termoflaske sponsoreret af Friluftsland til alle deltagere på ét vinderhold
Værdi: 479 kr. pr. deltager

Læs mere om Järv Outdoor Termoflaske

Kvalitetshjelme fra Abus til hele holdet

Med et markant design appellerer Hyban 2.0 til den urbane cyklist, som ønsker et stilrent og diskret look. Hjelmen har en robust ABS-skal og samme stærke udtryk som en skaterhjelm. Den fås i et væld af virkelig lækre farver – den er det perfekte valg til den stilbevidste cyklist.! Der en en Hyban 2.0 til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 549 kr. pr. deltager

Læs mere om Abus Hyban her

Valgfri returejse med Flixbus

De grønne fjernbusser fra Flixbus kører til 2000 destinationer i 29 lande. Der er wifi, strømstik og behagelige sæder i bussen, og så er det en miljøvenlig måde at rejse på. FlixBus sponsorerer en valgfri retur-rejse
til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: Op til 3.198 kr. pr. deltager

Læs mere om Flixbus her

Lun og lysende pendlerboks fra GripGrab

GripGrab Cycling Essentials-boksen er perfekt til den dedikerede vintercyclist. Her får du tre lækre produkter som alle hjælper til at holde dig varm - og tilmed i en flot pangfarve, som gør dig ekstra synlig i trafikken og i vintermørket. I boksen får du GripGrab Ride Windproof Gloves, Thermal Skull-Cap og Multifunctional Neck Warmer.
Værdi: 488 kr. pr. deltager

Læs mere om GribGrap her

Lækkert te-sortiment fra Tante T

Med alt fra hvid te til oolong og rooibos spiller te fra Tante T på de fine smagsnuancer og indholdsstoffer fra naturen.
Der er en lækker te-præmie til alle deltagere på to vinderhold.
Værdi: 300 kr. pr. deltager

Læs mere om Tante T her

Bæredygtig regnjakke fra Ocean Textile

De moderne Pure Ocean-regnjakker er lavet i blødt og smidigt genbrugsmateriale. Backingen er lavet af recycled PET-flasker, hvor der anvendes ca. 25 flasker pr. jakke. Regnjakkerne har YKK® lynlås, rygventilation, hættejustering samt to forlommer og en brystlomme. Der er en regnjakke i dame- eller herremodel til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 750 kr. / 545 kr. pr. deltager

Læs mere om Pure Ocean produkter her

Racing Bicycle-plakat fra Vissevasse

Plakaten med racercyklen er lavet efter den originale mintgrønne Bianchi-cykel, og netop den model er blevet hyppigt brugt på de franske landeveje i Tour de France. Plakaten er i størrelsen 50x70 cm. Der er en plakat til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 395 kr. pr. deltager

Læs mere om Vissevasse her

Økologisk bagesortiment fra Valsemøllen

Hvad er bedre end lækkert, økologisk hjemmebag? Her får du en skøn blanding af Valsemøllen økologisk mel, brødblandinger, frø og kerner samt havregryn – kort sagt alt det, du har brug for, når det skal være nemt i hverdagen, uden at du skal gå på kompromis med duften og smagen af friskbagt økologisk bagværk. Der er et udvalg af produkter til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 518 kr. pr. deltager

Læs mere om Valsemøllens produkter her

Økologisk undertøj fra Organic Basics

Organic Basics er et undertøj-, sportstøj- og essentialsmærke med base i København. Alle produkter er etisk produceret i Europa af økologiske og genbrugte materialer. Der er et gavekort på 250 kr. til OrganicBasics.com til alle deltagerne på ét vinderhold.
Værdi: 250 kr. pr. deltager

Læs mere om Organic Basics her

Holdundervisning med Krop i Job

Med Krop i Job får I nem og optimal træning leveret til virksomheden. Og det betaler sig, for firmaidræt resulterer i medarbejdere med mere power, energi og glæde. Der er en times holdundervisning med Krop i Job til tre heldige vinderhold.
Værdi: 1.000 kr. pr. hold

Læs mere om Krop i Job her

Ren Cykel 3 måneders PRO serviceabonnement

Er du træt af at skulle trække cyklen til en cykelsmed, hver gang cyklen driller? Med et PRO abonnement hos Ren Cykel stopper bekymringerne! Ren Cykel tager sig 100 % af alt, der vedrører din cykel, mens dit abonnement kører. Der er tre måneders PRO abonnement til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 537 kr. pr. deltager

Læs mere om Ren Cykel PRO abonnement her

GRIM grøntsagskasse

En tredjedel af al frugt og grøntsager kasseres på grund af urimelige skønhedsstandarder og overproduktion. Hvis en agurk er for krum eller et æble for småt, kan det ikke sælges i supermarkedet, selvom der ikke er noget galt med smagen - Grøntsagskasserne fra GRIM sikrer at disse råvarer ikke går til spilde. Et cykelhold vinder en "Mini & Mean"-kasse med friske, økologiske og nogle gange grimme frugt & grøntsager, direkte fra gården til jer. Værdi pr. præmie: 150 kr.

Læs mere

Fribilletter til Louisiana

LOUISIANA MUSEUM OF MODERN ART er et førende internationalt museum for moderne kunst. Her mødes kunsten, naturen og arkitekturen i et enestående samspil, der tiltrækker gæster fra hele verden og gør et Louisiana-besøg til noget helt særligt året rundt. Der er 2 stk. fribilletter til Louisiana til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 260 kr. pr. deltager

Læs mere om Louisiana her

Læs også

Hvilke trofæer går du efter?

Hop på cyklen og få flotte trofæer. I VI CYKLER TIL ARBEJDE kan du fejre dine cykelpræstationer med op til otte seje trofæer på din profil.

Læs mere

Tilmeldingen er åben

Vi cykler i hele maj! Find 2-16 kollegaer, sæt et cykelhold og meld jer til her.

Klik her for tilmelding