Vi fejrer dig og din indsats:

Ta’ cyklen og optjen trofæer!

Det skal være endnu mere motiverende at cykle til arbejde. Derfor kan du i år fejre dine flotte præstationer med op til otte trofæer på din profil. Hvert trofæ er knyttet til en konkret opgave, der skal løses for at låse trofæet op. Nogle trofæer er forholdsvis lette at optjene, mens andre kræver en særlig indsats fra både dig og resten af holdet. Se trofæerne her:

 • Første cykeldag

  Du får dette trofæ allerede første gang du har cyklet til eller fra arbejde. Vi belønner din første cykeldag, fordi den kan være den sværeste. Og fordi nogle af dine holdkammerater måske har brug for en ekstra gulerod for overhovedet at komme op på cyklen.

 • 5 dage i streg

  Med dette trofæ fejrer vi dine gode cykelvaner og din målrettede indsats på cyklen. Du får trofæet, når du har kørt og registreret 5 cykeldage lige efter hinanden – naturligvis uden ”hviledage” ind i mellem!

 • Hele holdet

  Dette trofæ kræver teamwork – og muligvis lidt ekstra lokkemad til de kollegaer, der har svært ved at komme i gang med at cykle. Trofæet låses automatisk op, når ALLE på holdet har cyklet og indtastet minimum én cykeldag. Det er slut med at gemme sig i bilen: Vi skal have alle ud at cykle i september!

 • 25 kilometer på én dag

  Dette trofæ er en hyldest til dig, der cykler langt til arbejde – eller som kører en omvej. Trofæet låses automatisk op, første gang du registrerer en cykeldag på minimum 25 kilometer.

  TIP: Du kan benytte særkonkurrencen OmvejsOnsdag d. 23. september til at få de 25+ kilometer i hus. Så er du samtidig med i konkurrencen om en fed Nishiki Rush-cykel, som er perfekt til alle dine omveje.

 • Over toppen

  For at få fingrene i dette trofæ, skal du cykle flittigt! "Over toppen"-trofæet bliver nemlig først låst op, når du har cyklet over 50 % af dagene i kampagnen.

 • Regnvejr

  Regnvejrs-trofæet er en belønning til dig, der siger ”pyt med regnvejr, jeg cykler selvfølgelig alligevel selvom det øser ned!”. Du låser selv trofæet op med dine regnvåde hænder - men husk: Dine kollegaer ved, om det har regnet OG om du faktisk har cyklet.

 • Kagedag

  Kage-trofæet må du kun låse op, når du har haft kage med til dit cykelhold - eller en anden lækker snack fra ”forplejningszonen”. Med trofæet fejrer vi, at du spreder god stemning og motivation på cykelholdet. Men husk: Dine holdkammerater kan godt huske, om du faktisk HAR haft kage med i september! Pssst: Du skal have cyklet mindst én gang for at åbne kage-trofæet.

 • Hent en kollega

  Med dette trofæ belønner vi overskud, venlighed OG gode ben. Har du en kollega, der ikke rigtigt får cyklet til arbejde? Så tilbyd, at hente hende eller ham en morgen, så I kan følges til arbejde. "Hent en kollega"-trofæet må du låse op, så snart kollegaen er hentet ved hoveddøren og fulgt på arbejde på cykel.

  TIP: I kan cykle med, når vi fejrer Hent en kollega-dag tirsdag d. 15. september. Der er præmier på spil til både dig og din kollega.

Praktisk info

 • De første fem trofæer (Første cykeldag, 5 dage i streg, Hele holdet, 25 km-dag og Over toppen) er baseret på det antal cykeldage og kilometer, du selv indtaster på vcta.dk/profil
  Derfor skal du huske at taste, så du kan nyde dine egne præstationer.
 • De tre sidste trofæer (Regnvejr, Kagedag og Hent en kollega) låser du selv op, når du har fuldført din opgave.

 • Det hele foregår som altid efter tro & love-princippet! Og husk: Dine holdkammerater kan også se dine trofæer, så du bliver afsløret, hvis du fifler med tallene - og hvis du fx låser kage-trofæet op, selvom holdet ikke har set skyggen af kage ...

Læs også

Ring til os på kampagnetelefonen

Knas med tilmeldingen eller brug for et godt råd? Vi sidder klar til at hjælpe.

Tilmeldingen er åben

Vi cykler i hele maj! Find 2-16 kollegaer, sæt et cykelhold og meld jer til her.