Årets debutant

Med "Årets debutant"-prisen belønner vi en VI CYKLER TIL ARBEJDE-deltager, der ikke tidligere har cyklet til arbejde - men som i årets kampagne er kommet i gang. Der er en lækker elcykel på højkant.

Har du eller din kollega sadlet om fra bil, bus eller tog - og kommet i gang med at cykle til arbejde? Så nominer dig selv eller din seje kollega til Årets debutant senest den 5. oktober 2020 – send navn, holdnavn og begrundelse til konkurrence@cyklistforbundet.dk og skriv ”Årets debutant” i emnefeltet.*

Årets debutant vinder en lækker Fri BikeSmart Elcykel med alt inkluderet. Cyklen er den populære Winther Genesis E2, som er en komfortabel kvalitets-elcykel i elegant og klassisk design. Præmien indeholder både selve elcyklen og Fri BikeSmart-pakken som en 3-årig serviceaftale hvor alle services og reparationer - inkl. materialer - er dækket.

Værdi: 19.499 kr.

Læs mere om Fri BikeSmart

Vinderen får direkte besked - og offentliggøres på vcta.dk d. 9. oktober.

*Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-regi.