Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Kør med i vintercyklingsugen 2023
- det er gratis!

Sæt kryds i kalenderen: I uge 4 er det igen tid til at finde den indre viking frem, når vi for tredje år i træk sadler op til VI CYKLER TIL ARBEJDE- vintercyklingsugen. Vi cykler hele ugen 23.-29. januar. Det er gratis at være med og du kan vinde lækre præmier!

Det er skønt at cykle til arbejde, når solen skinner og fuglene fløjter. Men mange af os stiller cyklen væk i vinterhalvåret, og det er en skam. Altså, vi forstår det jo godt: Kulden bider, fingrene er frosne, vejen er glat og det er mørkt både morgen og aften.

Men vintercykling har mange fede fordele: Du får fx masser af motion og frisk luft, og du har cykelstierne for dig selv! Så find din indre viking frem og kør med i VI CYKLER TIL ARBEJDE-vintercyklingsugen, der ruller afsted i hele uge 4.


Der er præmier på højkant

I Vintercyklingsugen er du på hold med dine kollegaer, men det er din individuelle indsats, der tæller i lodtrækningen om præmierne: Jo flere dage, du cykler, jo større chance har du for at vinde en af de lækre præmier:

Vind en fed MBK-cykel med 7 indvendige gear

Én heldig vintercyklist kan cykle afsted en lækker Concept2Two-cykel fra MBK i enten herre eller dame-model (værdi 6.499 kr.)


Om præmien:
MBK Concept 2Two er en nytænkt og stilren sportscykel med vedligeholdelsesvenlige kvalitetskomponenter, en komfortabel sadel og syv indvendige gear. Læs mere om MBK-cyklen

Vind lune vinterpakker med cykeludstyr fra GripGrab

Vi trækker også lod om to lækre pakker med lunt og synligt kvalitets-udstyr fra GripGrab til vinterens cykelture (værdi 2.380 kr. pr. stk)


Om præmien:
Vintersættet består af en varm termo-hjelmhue, luksus-halsedisse, trafiksynlige vinterluffer, termo-undertrøje, højskaftede merino-sokker og trafiksynlige sko-overtræk. Læs mere om GripGrab


Sådan kommer du med

Det er gratis for alle at cykle med i Vintercyklingsugen. Du skal bare logge ind her (eller oprette en profil, hvis du ikke har været med før) og invitere dem, du vil have med på dit hold. I skal være 2-16 deltagere på cykelholet.

Fritidscykling

Igen i år kan du også registrere din cykling i fritiden i et særligt skema på din profil. Dine fritidscykeldage tæller også med i lodtrækningen om præmien.


HUSK: Vores forårsklassiker VI CYKLER TIL ARBEJDE kører igen 1.-31. maj 2023. Tilmeldingen åbner 1. marts.

Læs mere om forårskampagnen

Vigtige datoer i Vintercyklingsugen

  • 6. december: Tilmeldingen åbner

  • 23-29 januar: Vintercyklingsugen kører

  • 1. februar: Sidste frist for at indtaste cykeldage på din profil

  • 3. februar: Vinderen offentliggøres

5 gode grunde til at cykle med


Du får masser af god og gratis motion

Du får frisk luft, ny energi og godt humør

Du har ekstra god plads på cykelstien

Du laver noget sjovt og aktivt sammen med dine kollegaer

Du kan vinde præmier - og respekt for din seje vikingestil!

Læs også

Det skal du gøre, når cyklen fryser

De fleste vintercyklister oplever dage, hvor udstyret strejker. Det er svært at få nøglen i låsen, når du endelig kommer af sted, kan du kun køre i første gear, og bremserne er frosset fast. Hvad gør du?

Læs guiden

Sådan holder du hænderne varme

Træt af at cykle med ti istapper på styret? Fortvivl ej: Vi gi'r en håndfuld tip til varme fingre.

Læs her

Sådan kommer du i gang med vintercykling

Det kræver blot lidt planlægning og en smule øvelse at bliver en sej vintercyklist – og alle kan lære det. Her fortæller MTB-instruktør og cykelbud Trine Kvist Willumsen, hvordan du kommer i gang.

Læs mere