Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Kør med i VI CYKLER TIL ARBEJDE

For at være med i kampagnen, skal du have en profil:

- Har du allerede en profil? - log ind her
- Ellers opret en profil her

Når du er logget ind, kan du enten:

  • Oprette dit eget hold og invitere dine kollegaer - I skal være 2-16 deltagere på et cykelhold. Husk at sætte din egen mail på holdet, hvis du selv vil køre med

  • ELLER: Vent på, at du modtager en mail-invitation fra en kollega.

Læs også

Hvad sker der i din hjerne, når du cykler?

Du ved nok, at det er godt for dit helbred at cykle. Men hvad sker der egentlig i din hjerne, når du træder i pedalerne? Det forklarer professor og overlæge på Rigshospitalet Bente Klarlund Pedersen.

Læs her

Chris MacDonald: Sådan kommer du i gang

Vi ved godt, at det er sundt at cykle. Alligevel kan det være svært at finde motivationen. Men faktisk kan vi med ganske få virkemidler motivere os selv til at komme i gang med at cykle i hverdagen. Her får du 5 gode råd fra Chris MacDonald.

Læs mere

Kristen fik en cykeltatovering

Vi er mange, der er glade for vores cykler. Men nok ikke HELT så begejstrede som Kristen fra Texas, der var med i sidste års VI CYKLER TIL ARBEJDE. Kristen blev så bidt af at cykle, at hun fik tatoveret sin elskede lyseblå jernhest på armen.

Læs mere