Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Ta' cyklen & vind præmier

Her er de lækre præmier, dit cykelhold kan vinde i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2022.

Jo mere du cykler - jo større er dit holds chance for at vinde præmier. Holdets gennemsnitlige antal cykeldage tæller som lodder i den store afsluttende lodtrækning om holdpræmier.

Hovedpræmie: Elcykler fra Gazelle til hele holdet

Alle deltagere på årets vinderhold kan cykle afsted på hver deres Arroyo C5 HMB Elite, som med garanti vil gøre de fremtidige cykelture til og fra arbejde både nemmere og sjovere!

Den populære Arroyo C5 HMB Elite er en elcykel i den velkendte Gazelle-kvalitet, så du kan være sikker på altid at opleve ægte cykelglæde, når du suser rundt fra A til B i hverdagen. Elcyklen er udstyret med en pålidelig centermotor fra Bosch, kraftige skivebremser og vedligeholdelsesfrit remtræk, ligesom elcyklens affjedrede forgaffel, brede dæk, behagelige sadel og lædergreb på håndtagene er med til at give en ekstra komfortabel køreoplevelse.

Værdi: 26.499 kr. pr. elcykel


Læs mere om Gazelle - og se hvor du helt gratis kan prøvekøre en elcykel


I kan også vinde:

Restaurantoplevelse på Brdr. Price

Særkonkurrence: Bliv holdkaptajn i maj - så kan du blive den heldige vinder af en 3 retters sæsonmenu inkl. vinmenu for 2 personer på valgfri Brdr. Price restaurant. Her er gode råvarer og glæden ved det gode måltid altid i fokus.
Værdi: 1.380 kr.

Læs mere om Brdr. Price

Lækker regnjakke fra AGU

Prime-regnjakken holder dig tør udefra og indefra takket være kombinationen af fuld vandtæthed og høj åndbarhed. Modellen er med høj synlighed for øget sikkerhed i trafikken og i mørke, og er fremstillet af genanvendt polyester.
Værdi: 969 kr. pr. deltager

Læse mere om AGU

Smart termoflaske

Vind en praktisk Primus Klunken-termoflaske til hele holdet. Den passer perfekt ned i sidelommen på de fleste rygsække. God til cykelture ud i det blå hvor man vil holde sin favoritdrik kold eller varm. Termoflasken kommer i et væld af flotte farver.
Værdi: 329 kr. pr. deltager

Læs mere om termoflasken

Ole Ritter hyldest-T-shirt

Ole Ritters timerekord i 1968 er en af de største danske cykelpræstationer. T-shirten fra Cikkel Copenhagen hylder bedriften med cykellegendens sølvfarvede Cinelli/Benotto på brystet. Der er en Ole Ritter-T-shirt til alle på ét vinderhold.
Værdi: 300 kr. pr. deltager

Læs mere om Cikkel

Kvalitetshjelme fra Abus til hele holdet

Med sit markante design appellerer Hyban 2.0 til den urbane cyklist, som ønsker et stilrent og diskret look. Den fås i et væld af lækre farver og er det perfekte valg til den stilbevidste cyklist. Der en Hyban 2.0 til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 599 kr. pr. deltager

Læs mere om Abus Hyban

Jørgen Leth hyldest-T-shirt

Med denne T-shirt hylder Cikkel Copenhagen den legendariske digter, filmmager og Tour-kommentator Jørgen Leth - her iført den gule førertrøje. Fans af Jørgen Leth vil genkende hans hvide smil, seje frisure og karakteristiske sorte briller. Der er en T-shirt til alle på ét vinderhold.
Værdi: 300 kr. pr. deltager

Læs mere om Cikkel

Vind cortadokopper til hele holdet

Ane Schollert fremstiller smuk keramik, som sætter farve på hverdagen. Du og dit cykelhold kan hver vinde en smuk cortadokop, hvoraf I kan drikke en velfortjent kaffe efter en skøn cykeltur.
Værdi: 175 kr. pr. deltager

Læs mere om Ane Schollert

Skoovertræk fra GripGrab

Med de vandtætte hverdags-skoovertræk fra Grip Grab undgår du at få gennemblødte sko på din cykeltur til arbejde. Fås i stilfuld sort eller flot neon-gul for maksimal synlighed. Der er skoovertræk til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 300 kr. pr. deltager

Læs mere om præmien

Islagkage med nougat

Ta' cyklen i maj og vind økologiske islagkager med hjemmelavet nougat fra Hansens Flødeis. Der er en islagkage til hver deltager på ét cykelhold.
Værdi: 149 kr. pr. deltager

Læs mere om Hansens Flødeis

Te-sortiment fra Tante T

Med alt fra hvid te til Oolong og Rooibos spiller te fra Tante T på de fine smagsnuancer og indholdsstoffer fra naturen.
Der er en smagfuld te-præmie til alle deltagere på et vinderhold.
Værdi: 300 kr. pr. deltager

Læs mere om Tante T

Cykelhandsker fra GripGrab

Det er slut med kolde hænder på cykelturen med vinterhandskerne fra Grip Grab. Ride Hi-Vis-handskerne er varme og vandtætte, har behagelig polstring på håndfladerne og et flot neon-gult design, der gør dig ekstra synlig i trafikken. Der er et par lækre handsker til alle på ét vinderhold
Værdi: 485 kr. pr. deltager

Læs mere om præmien

Reelight CIO magnetlygtesæt

Hele dit cykelhold kan vinde seje CIO magnetlygtesæt fra Reelight. Sættet har lygtehus og beslag integreret i én elegant og strømlinet enhed. Så elegant at Reelight CIO har vundet den prestigefyldte Red Dot design pris.
Værdi: 399 kr. pr. deltager

Læs mere om Reelight

Udstyrspakke fra Cykelgear.dk

Denne lækre udstyrspakke gør jer godt kørende! Solbrillerne beskytter mod blæst og sol, en våd cykelsadel er nu fortid, halsedissen er god mod hård vind, og friske strømper gør skrivebordsnaboen glad, når du har givet den ALT på cykelstien.
Værdi: 446 kr. pr. deltager

Læs mere om Cykelgear.dk

Et års cykelmedlemsskab hos Swapfiets

Alle deltagerne på et vindende hold får et års cykelmedlemsskab hos Swapfiets. Medlemskabet giver adgang til en Swapfiets Deluxe 7 med fuld udstyrspakke. Cyklen er udstyret med frontlad, navdynamo og lås. Der er inkluderet fri service i alle Swapfiets medlemskaber.
Værdi: 1.969 pr. deltager kr.

Læs mere om Swapfiets

Burgermenu fra Jensens Bøfhus

Et heldigt cykelhold kan tage cyklerne forbi det lokale Jensens Bøfhus og nyde en valgfri aftenburger inkl. fries og dip til hele vinderholdet.
Værdi: 129 kr. pr. deltager

Læs mere om Jensens Bøfhus

Smuk keramik fra Lars Rank

Én heldig hverdagscyklist kan få fingrene i dette smukke keramiksæt bestående af 2 kopper og 2 kagetallerkener samt en mælkekande fra det fine stel Colours. Dette sæt er perfekt til at servere kaffe eller te på terrassen, når forårssolen rigtig får fat.
Værdi: 1.475 kr.

Læs mere om Lars Rank

Startnummer til Hansens Cykelløb

Særkonkurrence: Én sej cyklist vinder et startnummer til Hansens Cykelløb. Den 140 km lange rute går gennem smuk natur med fjorde, skove og marker - og byder også på gastronomiske oplevelser undervejs. Løbet finder sted 13. august 2022 i Jægerspris.
Værdi: 795 kr.

Læs mere om Hansens Cykelløb

Gavekort til Friluftsland

Særkonkurrence: Vi trækker lod om et gavekort på 1500 kr. til Friluftsland blandt alle, der har cyklet og registret fritidscykling i maj.
Værdi: 1500 kr. pr. deltager

Læs mere om Friluftsland her

Ventoux cykelrygsæk

Et cykelhold kan vinde en kompakt og ergonomisk cykelrygsæk, som med sine 15 L og justerbare skulder- og mavestropper er perfekt til både pendling og touring.
Værdi: 449 kr. pr. deltager

Læs mere om Rygsækken her

Klassisk citybike fra Raleigh

Særkonkurrence: Er du ny i sadlen, kan du vinde en lækker og stilfuld Raleigh Kent citybike. Trods sit klassiske udseende, er Kent fyldt med moderne og praktisk udstyr. Denne citybike er en perfekt hverdagscykel til dig, der elsker de klassiske designidealer.
Værdi: 5.999 kr.

Læs mere om Raleigh Kent her

Ortlieb Velocity-rygsæk

Særkonkurrence: Én heldig deltager i Omvejs-onsdag vinder en praktisk, rummelig og robust cykeltaske fra Ortlieb. Rygsækken har et klassisk udseende med en rullelukning som giver nem og hurtig adgang. Tasken er 100 % vandtæt.
Værdi: 839 kr.

Læs mere om rygsækken her

Ophold på Comwell

Årets holdkaptajn 2022 vinder et gavekort på 1.700 kr. til Comwell. Vinderen kan frit bruge gavekortet på et af Comwells 15 hoteller i Danmark eller på hotellet i Varberg i Sverige. Gavekortet kan fx bruges til en overnatning for to personer, spa-behandlinger eller i hotellernes restaurant og bar.
Værdi: 1.700 kr.

OBS! Siden opdateres løbende