Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Ta' cyklen i september & vind præmier

Her er alle de lækre præmier, dit cykelhold kan vinde i VI CYKLER TILBAGE TIL ARBEJDE 6. - 19. september 2021

Jo mere du cykler i september - jo større er dit holds chance for at vinde præmier. Holdets gennemsnitlige antal cykeldage tæller som lodder i den store afsluttende lodtrækning om holdpræmier, hvor hovedpræmien er en håndbygget elcykel fra Gazelle til hver deltager på vinderholdet.

Vinderne offentliggøres efter kampagnen her på vcta.dk og i vores nyhedsbrev. Alle vindere får direkte besked.

Gazelle-cykler

Hovedpræmie: Elcykler fra Gazelle

Elcyklen Paris C7 HMB er et af de nyere medlemmer af Gazelles store elcykelfamilie. Paris C7 HMB er ideel til hverdagens cykelture, og fås i både dame- og herremodel. Elcyklen er udstyret med en centermotor fra topmærket Bosch, der giver dig en naturlig assistance, ligesom cyklen har hydrauliske bremser fra Magura, en affjedret forgaffel, som optager stød fra vejen, syv gear og et fastmonteret Bosch Purion display, der viser de vigtigste cykelinformationer. I mere end 125 år har Gazelle produceret komfortable cykler og elcykler i den allerbedste kvalitet på fabrikken i Holland.
Værdi: 16.000 kr. pr. deltager

Læs mere om elcyklerne fra Gazelle

Islagkage med nougat

Ta' cyklen to uger i september og vind økologiske islagkager med hjemmelavet nougat fra Hansens Flødeis. Der er en islagkage til hver deltager på ét cykelhold.
Værdi: 149 kr. pr. deltager

Læs mere om Hansens Flødeis

Kvalitetshjelme fra Abus til hele holdet

Med et markant design appellerer Hyban 2.0 til den urbane cyklist, som ønsker et stilrent og diskret look. Den fås i et væld af lækre farver og er det perfekte valg til den stilbevidste cyklist. Der en Hyban 2.0 til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 549 kr. pr. deltager

Læs mere om Abus Hyban her

Inspirerende bøger fra Politikens Forlag

Vind to spændende bøger fra Politikens forlag til hele dit hold. Hør Jesper Skibbys spændende og dramatiske historie og bliv inspireret til at lave grøn aftensmad af Ann-Christine fra Valdemarsro
Værdi: 550 kr. pr. deltager

Læs mere om Politikens Forlag

Intelligente cykellygter fra FINDRS

Med et sæt DeLight cykellygter fra FINDRS får du et hav af intelligente funktioner, der øger sikkerheden for dig og din cykel. Den nyeste feature RIDE, giver dig en avanceret cykelcomputer, der helt automatisk starter og stopper når du benytter cyklen. Det bliver ikke lettere at følge med i, hvor langt du kører til og fra arbejde for dig og hele cykelholdet.
Værdi: 558 kr. pr deltager

Læs mere om FINDRS lygter her

Restaurantoplevelse på Brdr. Price

Særkonkurrence: Du kan blive den heldige vinder af en 3 retters sæsonmenu inkl. vinmenu for 2 personer på valgfri Brdr. Price restaurant. Her er gode råvarer og glæden ved det gode måltid altid i fokus.
Værdi: 1.380 kr.

Læs mere her

Smukt keramik fra Lars Rank

Én heldig hverdagscyklist kan få fingrene i dette smukke keramiksæt bestående af 2 kopper og 2 kagetallerkner samt en mælkekande fra det fine stel Colours. Dette sæt er perfekt til at servere kaffe eller te på terrassen, når forårssolen rigtig får fat.
Værdi: 1.475 kr.

Læs mere om Lars Ranks keramik her

Smart termoflaske

Vind en praktisk termoflaske fra Primus Klunken til hele holdet. Den passer perfekt ned i sidelommen på de fleste rygsække. God til cykelture ud i det blå hvor man vil holde sin favoritdrik kold eller varm. Termoflasken kommer i et væld af forskellige farver.
Værdi: 329kr. pr. deltager

Te-sortiment fra Tante T

Med alt fra hvid te til oolong og rooibos spiller te fra Tante T på de fine smagsnuancer og indholdsstoffer fra naturen.
Der er en smagfuld te-præmie til alle deltagere på et vinderhold.
Værdi: 300 kr. pr. deltager

Læs mere om Tante T her

Reelight CIO magnetlygtesæt

Hele dit cykelhold kan vinde seje CIO magnetlygtesæt fra Reelight. Sættet har lygtehus og beslag integreret i én elegant og strømlinet enhed. Så elegant at Reelight CIO har vundet den prestigefyldte Red Dot design pris.
Værdi: 399 kr. pr. deltager

Læs mere her