Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Ta' cyklen & vind præmier

Her er alle de lækre præmier, dit cykelhold kan vinde i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2021

OBS! Siden opdateres løbende med flere præmier

Jo mere du cykler i maj - jo større er dit holds chance for at vinde præmier. Holdets gennemsnitlige antal cykeldage tæller som lodder i den store afsluttende lodtrækning om holdpræmier, hvor hovedpræmien er en håndbygget elcykel fra Gazelle til hver deltager på vinderholdet.

Vinderne offentliggøres efter d.11. Juni her på vcta.dk og i vores nyhedsbrev. Alle vindere får direkte besked.

Gazelle-cykler

Hovedpræmie: Elcykler fra Gazelle

Elcyklen Paris C7 HMB er et af de nyere medlemmer af Gazelles store elcykelfamilie. Paris C7 HMB er ideel til hverdagens cykelture, og fås i både dame- og herremodel. Elcyklen er udstyret med en centermotor fra topmærket Bosch, der giver dig en naturlig assistance, ligesom cyklen har hydrauliske bremser fra Magura, en affjedret forgaffel, som optager stød fra vejen, syv gear og et fastmonteret Bosch Purion display, der viser de vigtigste cykelinformationer. I mere end 125 år har Gazelle produceret komfortable cykler og elcykler i den allerbedste kvalitet på fabrikken i Holland.
Værdi: 16.000 kr. pr. deltager

Læs mere om elcyklerne fra Gazelle

Kvalitetshjelme fra Abus til hele holdet

Med et markant design appellerer Hyban 2.0 til den urbane cyklist, som ønsker et stilrent og diskret look. Den fås i et væld af lækre farver og er det perfekte valg til den stilbevidste cyklist. Der en Hyban 2.0 til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 549 kr. pr. deltager

Læs mere om Abus Hyban her

Overnatning og middag på Dragsholm slot

Er du årets bedste holdkaptajn? Så kan du blive den heldige vinder af én overnatning for 2 personer i de historiske omgivelser på Dragsholm Slot. Med i præmien er også en 3-retters sæsonmenu baseret på årstidens råvarer inkl. vinmenu i slottets Bistro.
Værdi: 3.275 kr.

Læs mere om Dragsholm Slot

Lækker citybike fra Centurion

Særkonkurrence: Ta' cyklen i maj og vind den lækre Centurion Ice-citybike, som kommer med et retromoderne stel, lakeret i et let og iøjnefaldende, isblåt design. Modellen er fyldt med kvalitetskomponenter, som er skabt til hverdagscykling, og som kræver minimal vedligeholdelse.
Værdi: 5.999 kr.

Læs mere om Centurion Ice her

Cykelhandsker fra GripGrab

Vind de lækre GripGrab Freedom Knitted Short Finger Gloves til hele dit cykelhold. Det er en meget alsidig, komfortabel og ekstremt holdbar handske til en afslappet cykeltur. Den korte fingerhandske er lavet af et blødt strikket materiale, som gør det muligt for din hud at trække vejret og samtidig give værdifuld isolering til dine hænder.
Værdi: 186 kr. pr. deltager

Læs mere om GribGrap her

Intelligente cykellygter fra FINDRS

Med et sæt DeLight cykellygter fra FINDRS får du et hav af intelligente funktioner, der øger sikkerheden for dig og din cykel. Den nyeste feature RIDE, giver dig en avanceret cykelcomputer, der helt automatisk starter og stopper når du benytter cyklen. Det bliver ikke lettere at følge med i, hvor langt du kører til og fra arbejde for dig og hele cykelholdet.
Værdi: 558 kr. pr deltager

Læs mere om FINDRS lygter her

Computer Cateye Padrone med 8 funktioner

Vind en trådløs Cateye cykelcomputer med ekstra stort display til alle på holdet. Computerne har 8 funktioner, er nem at montere og så har den et let læseligt display.
Værdi: 420 kr. pr. deltager

Restaurantoplevelse på Brdr. Price

Særkonkurrence: Du kan blive den heldige vinder af en 3 retters sæsonmenu inkl. vinmenu for 2 personer på valgfri Brdr. Price restaurant. Her er gode råvarer og glæden ved det gode måltid altid i fokus.
Værdi: 1.380 kr.

Læs mere her

Roswheel cykeltasker fra Coop

Særkonkurrence: Kør ud i det blå og vind et sæt med seks lækre og praktiske Roswheel cykeltasker fra Coop.dk Shopping hvori du sikkert og tørt kan opbevare grej og proviant på cykelturen. De vandtætte tasker er lige til at klikke af, og hurtige at åbne og lukke. Perfekt til lange cykelture i al slags vejr.
Værdi: 2.976 kr.

Læs mere om Roswheel hos Coop

Inspirerende bøger fra Politikens Forlag

Vind to spændende bøger fra Politikens forlag til hele dit hold. Hør Jesper Skibbys spændende og dramatiske historie og bliv inspireret til at lave grøn aftensmad af Ann-Christine fra Valdemarsro
Værdi: 550 kr. pr. deltager

Læs mere om Politikens Forlag

Reelight CIO magnetlygtesæt

Hele dit cykelhold kan vinde seje CIO magnetlygtesæt fra Reelight. Sættet har lygtehus og beslag integreret i én elegant og strømlinet enhed. Så elegant at Reelight CIO har vundet den prestigefyldte Red Dot design pris.
Værdi: 399 kr. pr. deltager

Læs mere her

Burgermenu fra JENSENS BØFHUS

Et heldigt cykelhold kan tage cyklerne forbi det lokale Jensens Bøfhus og nyde en valgfri aftenburger inkl. fries og dip til hele vinderholdet.
Værdi: 129 kr. pr. deltager

Lækkert te-sortiment fra Tante T

Med alt fra hvid te til oolong og rooibos spiller te fra Tante T på de fine smagsnuancer og indholdsstoffer fra naturen.
Der er en lækker te-præmie til alle deltagere på to vinderhold.
Værdi: 300 kr. pr. deltager

Læs mere om Tante T her

Vind cortadokopper til hele holdet

Ane Schollert fremstiller smukt keramik, som sætter farve på hverdagen. Du og dit cykelhold kan hver vinde en smuk cortadokop, hvoraf I kan drikke en velfortjent kaffe efter en skøn cykeltur.
Værdi: 175 kr. pr. deltager

Læs mere om Ane Schollert her

Islagkage med nougat til hele cykelholdet

Ta' cyklen i maj og vind økologiske islagkager med hjemmelavet nougat fra Hansen Flødeis. Der er en islagkage til alle deltagere på ét cykelhold.
Værdi: 95 kr. pr. deltager

Læs mere om Hansens Flødeis

Lækker termoflaske

Vind en lækker termoflaske fra Primus Klunken til hele holdet. Den passer perfekt ned i sidelommen på de fleste rygsække. God til cykelture ud i det blå hvor man vil holde sin favoritdrik kold eller varm. Termoflasken kommer i et væld af forskellige farver.
Værdi: 329kr. pr. deltager

Lækker SKS Rookie XL black minipumpe

Vind en super lækker håndpumpe fra SKS til alle på dit cykelhold. Denne minipumpe er udviklet med en holder til montering i stellet. Pumpen er lavet i hård plast og passer til alle ventiltyper. Den giver et tryk op til 5 bar/73 PSI, hvilket er rigeligt til bl.a. MTB og citybikes.
Værdi: 95 kr. pr. deltager

Smukt keramik fra Lars Rank

Én heldig hverdagscyklist kan få fingrene i dette smukke keramiksæt bestående af 2 kopper og 2 kagetallerkner samt en mælkekande fra det fine stel Colours. Dette sæt er perfekt til at servere kaffe eller te på terrassen, når forårssolen rigtig får fat.
Værdi: 1.475 kr.

Læs mere om Lars Ranks keramik her

Airbag-cykelhjelm fra Hövding

Som holdkaptajn fortjener du lidt ekstra forkælelse, og derfor trækker vi lod om en lækker og "usynlig" airbag-cykelhjelm Hövding 3.0 blandt alle årets holdkaptajner.
Værdi: 2.295 kr.

Læs mere om Hövding her

Innovativt værktøj til cyklen

Alle på dit cykelhold kan vinde dette innovative værktøj koncept som er særdeles funktionel og yderst kompakt. 20 funktioner til touring ryttere, inkl. kæde springer.
fremstillet af rustfrit stål, støbning, 2 separate dækjern og.
topnøgle og gaffelnøgle. V
Værdi: 179 kr. pr. deltager

Læs mere om værktøjet her

Pssst! Der er flere præmier på vej!

Læs også

"Når man først er kommet af sted, er det helt vildt fedt"

Sarah Wedsted skiftede sin daglige bustur ud med en cykeltur på 16 kilometer på Aarhus' hårdeste bakker - hver vej! Det sikrede hende prisen som "Årets debutant" 2020.

Mød Årets debutant

Sådan cykler du med fra hjemmekontoret

Du kan sagtens cykle med, selvom du arbejder hjemmefra hele eller dele af ugen. Men hvor skal du cykle hen? Og hvordan bevarer du gejst og fællesskab med resten af holdet? Vi hjælper dig godt på vej.

Gå til guiden

Tilmeldingen er åben

Vi cykler i hele maj! Find 2-16 kollegaer, sæt et cykelhold og meld jer til her.

Klik her for tilmelding