Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Ta' cyklen & vind præmier

Her er de lækre præmier, dit cykelhold kan vinde i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2023.

Jo mere du cykler - jo større er dit holds chance for at vinde præmier. Holdets gennemsnitlige antal cykeldage tæller som lodder i den store afsluttende lodtrækning om holdpræmier.

OBS! Siden opdateres løbende

Hovedpræmie: Elcykler fra Gazelle til hele holdet

Alle deltagere på vinderholdet kan cykle afsted på hver deres Gazelle Paris C7 HMB, som med garanti vil gøre de fremtidige cykelture til og fra arbejde både nemmere og endnu sjovere.

Den håndbyggede elcykel er i den velkendte Gazelle-kvalitet, så du kan være sikker på altid at opleve ægte cykelglæde, når du suser rundt fra A til B i hverdagen. er udstyret med syv Shimano-gear, pålidelig centermotor fra Bosch og kraftige hydrauliske bremser, ligesom elcyklens affjedrede forgaffel, brede dæk, behagelige sadel og ergonomiske greb er med til at give en ekstra komfortabel køreoplevelse.

Læs mere om Gazelle Paris C7 HMB

Værdi: 17.499 kr. pr. elcykel


Læs mere om Gazelle - og se hvor du helt gratis kan prøvekøre en elcykel


I kan også vinde:

Cocktailpakker fra Spiritium Cocktails

Med denne præmie er fredagsbaren i hus for ét vinderhold, der modtager fire cocktailpakker fra Spiritium Cocktails - to Blackthorn Fizz og to af den alkoholfrie Citrus Spritz. Spiritium Cocktails har fokus på små danske producenter af højeste kvalitet og laver selv de nye og spændende opskrifter, så man får en ekstraordinær smagsoplevelse. Perfekt til af fejre team-worket!
Værdi: 1.596 kr.

Læs mere om Spiritium Cocktails

Ventoux cykelrygsæk

Et cykelhold kan vinde en moderne og stilren cykelrygsæk på 24 L i valgfri farve. Tasken er fremstillet i robust og vandafvisende materiale fra genanvendte plasticflasker og er perfekt til både pendling og touring.
Værdi: 399 kr. pr. deltager

Læs mere om Rygsækken her

Overnatning på trætophotel Løvtag

Særkonkurrence: En heldig holdkaptajn kan vinde en overnatning for to personer på Danmarks eneste trætophotel inkl let morgenmad. Bare forestil dig at vågne syv meter over skovbunden, mens du ser ud over løvtaget af de nærliggende træer med egern og fugle i fuld gang med dagens aktiviteter.
Foto: Søren Larsen
Værdi: 3.450 kr.

Læs mere om Løvtag

Pedalkraft-kaffe fra Just Coffee

Pedalkraft har en balanceret smag, som giver dig skarp kompromis-løshed fra morgenstunden. De bedste økologiske bønner bliver indkøbt til en retfærdig pris fra udvalgte kaffekooperativer i Honduras, Guatemala og Mexico.
Bæredygtighed for jord og mennesker. Der er Pedalkraft-kaffe til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 75 kr. pr. deltager

Læs mere om præmien

Cykel fra Gazelle

Særkonkurrence: Årets Debutant 2023 vinder en lækker Esprit Belt cykel fra Gazelle. Cyklen er bygget til at holde, og den kræver derfor ikke meget vedligeholdelse. Den er også udstyret med hydrauliske skivebremser, som er kraftigere og mere holdbare end rullebremser, hvilket gør dem til fremtidens bremser.
Værdi: 7.999 kr.

Læs mere om præmien

Polka Dot T-shirt

Med denne T-shirt hylder Cikkel Copenhagen den prikkede bjergtrøje. Den prikkede trøje er symbolet på bjergene i verdens hårdeste etapeløb, Tour de France. Bjergtrøjen blev introduceret i 1933. Der er en T-shirt til alle på ét vinderhold.
Værdi: 350 kr. pr. deltager

Læs mere om Cikkel

Startnummer til Hansens Cykelløb

Særkonkurrence: To seje cyklister vinder et startnummer til Hansens Cykelløb. Den 146 km lange rute går gennem smuk natur med fjorde, skove og marker – og byder på gastronomiske oplevelser + små overraskelser undervejs. Løbet finder sted 12. august 2023 i Jægerspris.
Værdi: 795 kr. pr. deltager

Læs mere om Hansens Cykelløb

Cykelpakke fra Fri BikeShop

Særkonkurrence: Deltag i Hent-en-kollega-dag d. 25. maj og vær med i lodtrækningen om en lækker cykelpakke med Innergy+ produkter fra Fri BikeShop. Det heldige makkerpar vinder hver en cykelpakke med de mange fede produkter, som ses på billedet.
Værdi: 2.543 kr. per pakke

Læs mere om Fri BikeShop

Claus Holm: Sund livsglæde

Den kendte TV-kok var nær ved at miste livet på grund af overvægt og alt for meget fart på. Men sådan skulle det ikke være, besluttede Claus Holm, og i denne bog får du den personlige fortælling, de 80 opskrifter og 10 træningsøvelser, der har fået TV-kokken til at tabe 25 kilo. Der er en signeret bog til alle deltagere på et vinderhold.
Værdi: 249 kr. pr. deltager

Læs mere om bogen

Te-sortiment fra Tante T

Med alt fra hvid te til Oolong og Rooibos spiller te fra Tante T på de fine smagsnuancer og indholdsstoffer fra naturen.
Der er en smagfuld te-præmie til alle deltagere på et vinderhold.
Værdi: 300 kr. pr. deltager

Læs mere om Tante T

Elcykel fra Gazelle

Særkonkurrence: Vinderen af den nye pris Årets Cykelpendler 2023, bliver den heldige vinder af en Gazelle Chamonix C7 HMS. Elcyklen er udstyret med en stærk motor og en unik, justerbar frempind, der gør det muligt at få den mest komfortable siddestilling i enhver situation.
Værdi: 25.999 kr.

Læs mere om præmien

Smart termoflaske

Vind en praktisk Primus Klunken-termoflaske til hele holdet. Den passer perfekt ned i sidelommen på de fleste rygsække. God til cykelture ud i det blå hvor man vil holde sin favoritdrik kold eller varm. Termoflasken kommer i et væld af flotte farver.
Værdi: 329 kr. pr. deltager

Læs mere om termoflasken

Restaurantoplevelse på Brdr. Price

Særkonkurrence: Ta' cyklen i maj - så kan du blive den heldige vinder af en 3 retters sæsonmenu inkl. vinmenu for 2 personer på valgfri Brdr. Price restaurant. Her er gode råvarer og glæden ved det gode måltid altid i fokus.
Værdi: 1.380 kr.

Læs mere om Brdr. Price

Reelight CIO magnetlygtesæt

Hele dit cykelhold kan vinde seje CIO magnetlygtesæt fra Reelight. Sættet har lygtehus og beslag integreret i én elegant og strømlinet enhed. Så elegant at Reelight CIO har vundet den prestigefyldte Red Dot design pris.
Værdi: 399 kr. pr. deltager

Læs mere om Reelight

Kvalitetshjelme fra Abus til hele holdet

Med sit markante design appellerer Hyban 2.0 til den urbane cyklist, som ønsker et stilrent og diskret look. Den fås i et væld af lækre farver og er det perfekte valg til den stilbevidste cyklist. Der en Hyban 2.0 til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 599 kr. pr. deltager

Læs mere om Abus Hyban

Gavekort til Friluftsland

Særkonkurrence: Vi trækker lod om et gavekort på 1.500 kr. til Friluftsland blandt alle, der har cyklet og registret fritidscykling i maj.
Værdi: 1.500 kr. pr. deltager

Læs mere om Friluftsland her

Ren Cykel

Autoriserede cykelsmede fixer og klargør din cykel i en af deres fire butikker, på din arbejdsplads eller tilbyder også at afhentet hos dig. Vinderholdet får alle et digitalt gavekort, som kan bruges til Ren Cykels største servicepakke "Stort service med kabelsmøring".
Værdi: 599 kr. pr deltager

Læs mere om Ren Cykel