Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Ta' cyklen & vind præmier

Her er de lækre præmier, dit cykelhold kan vinde i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2022.

Jo mere du cykler - jo større er dit holds chance for at vinde præmier. Holdets gennemsnitlige antal cykeldage tæller som lodder i den store afsluttende lodtrækning om holdpræmier.

Hovedpræmie: Elcykler fra Gazelle til hele holdet

Alle deltagere på årets vinderhold kan cykle afsted på hver deres Arroyo C5 HMB Elite, som med garanti vil gøre de fremtidige cykelture til og fra arbejde både nemmere og sjovere!

Den populære Arroyo C5 HMB Elite er en elcykel i den velkendte Gazelle-kvalitet, så du kan være sikker på altid at opleve ægte cykelglæde, når du suser rundt fra A til B i hverdagen. Elcyklen er udstyret med en pålidelig centermotor fra Bosch, kraftige skivebremser og vedligeholdelsesfrit remtræk, ligesom elcyklens affjedrede forgaffel, brede dæk, behagelige sadel og lædergreb på håndtagene er med til at give en ekstra komfortabel køreoplevelse.

Værdi: 26.499 kr. pr. elcykel


Læs mere om Gazelle - og se hvor du helt gratis kan prøvekøre en elcykel


I kan også vinde:

Reelight CIO magnetlygtesæt

Hele dit cykelhold kan vinde seje CIO magnetlygtesæt fra Reelight. Sættet har lygtehus og beslag integreret i én elegant og strømlinet enhed. Så elegant at Reelight CIO har vundet den prestigefyldte Red Dot design pris.
Værdi: 399 kr. pr. deltager

Læs mere om Reelight

Te-sortiment fra Tante T

Med alt fra hvid te til Oolong og Rooibos spiller te fra Tante T på de fine smagsnuancer og indholdsstoffer fra naturen.
Der er en smagfuld te-præmie til alle deltagere på et vinderhold.
Værdi: 300 kr. pr. deltager

Læs mere om Tante T

Ventoux cykelrygsæk

Et cykelhold kan vinde en moderne og stilren cykelrygsæk på 24 L i valgfri farve. Tasken er fremstillet i robust og vandafvisende materiale fra genanvendte plasticflasker og er perfekt til både pendling og touring.
Værdi: 399 kr. pr. deltager

Læs mere om Rygsækken her

Startnummer til Hansens Cykelløb

Særkonkurrence: To seje cyklister vinder et startnummer til Hansens Cykelløb. Den 146 km lange rute går gennem smuk natur med fjorde, skove og marker – og byder på gastronomiske oplevelser + små overraskelser undervejs. Løbet finder sted 12. august 2023 i Jægerspris.
Værdi: 795 kr. per deltager

Læs mere om Hansens Cykelløb

Overnatning på trætophotel Løvtag

Særkonkurrence: En heldig holdkaptajn kan vinde en overnatning for to personer på Danmarks eneste trætophotel inkl let morgenmad. Bare forestil dig at vågne syv meter over skovbunden, mens du ser ud over løvtaget af de nærliggende træer med egern og fugle i fuld gang med dagens aktiviteter.
Foto: Søren Larsen
Værdi: 3450 kr.

Læs mere om Løvtag

Pedalkraft kaffe fra Just Coffee

Pedalkraft har en balanceret smag, som giver dig skarp kompromisløshed fra morgenstunden. De bedste økologiske bønner bliver indkøbt til en retfærdig pris fra udvalgte kaffekooperativer i Honduras, Guatemala og Mexico.
Bæredygtighed for jord og mennesker. Der er Pedalkraft kaffe til alle på ét vinderhold.
Værdi: 75 kr. pr. deltager

Læs mere om præmien

Cocktailpakker fra Spiritium Cocktails

Med Spiritiums cocktailpakker kan ét vinderhold glæde sig til at modtage to cocktailpakker med Blackthorn Down og to pakker med den alkoholfrie Citrus Spritz. Spiritium Cocktails har fokus på små danske producenter af højeste kvalitet og laver selv de nye og spændende opskrifter, så man får en ekstraordinær smagsoplevelse. Perfekt til af fejre team-worket!
Værdi: UKENDT kr. pr. deltager

Læs mere om Spiritium Cocktails

Restaurantoplevelse på Brdr. Price

Særkonkurrence: Bliv holdkaptajn i maj - så kan du blive den heldige vinder af en 3 retters sæsonmenu inkl. vinmenu for 2 personer på valgfri Brdr. Price restaurant. Her er gode råvarer og glæden ved det gode måltid altid i fokus.
Værdi: 1.380 kr.

Læs mere om Brdr. Price

Smart termoflaske

Vind en praktisk Primus Klunken-termoflaske til hele holdet. Den passer perfekt ned i sidelommen på de fleste rygsække. God til cykelture ud i det blå hvor man vil holde sin favoritdrik kold eller varm. Termoflasken kommer i et væld af flotte farver.
Værdi: 329 kr. pr. deltager

Læs mere om termoflasken

Ole Ritter hyldest-T-shirt

Ole Ritters timerekord i 1968 er en af de største danske cykelpræstationer. T-shirten fra Cikkel Copenhagen hylder bedriften med cykellegendens sølvfarvede Cinelli/Benotto på brystet. Der er en Ole Ritter-T-shirt til alle på ét vinderhold.
Værdi: 300 kr. pr. deltager

Læs mere om Cikkel

Kvalitetshjelme fra Abus til hele holdet

Med sit markante design appellerer Hyban 2.0 til den urbane cyklist, som ønsker et stilrent og diskret look. Den fås i et væld af lækre farver og er det perfekte valg til den stilbevidste cyklist. Der en Hyban 2.0 til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 599 kr. pr. deltager

Læs mere om Abus Hyban

Jørgen Leth hyldest-T-shirt

Med denne T-shirt hylder Cikkel Copenhagen den legendariske digter, filmmager og Tour-kommentator Jørgen Leth - her iført den gule førertrøje. Fans af Jørgen Leth vil genkende hans hvide smil, seje frisure og karakteristiske sorte briller. Der er en T-shirt til alle på ét vinderhold.
Værdi: 300 kr. pr. deltager

Læs mere om Cikkel

Skoovertræk fra GripGrab

Med de vandtætte hverdags-skoovertræk fra Grip Grab undgår du at få gennemblødte sko på din cykeltur til arbejde. Fås i stilfuld sort eller flot neon-gul for maksimal synlighed. Der er skoovertræk til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 300 kr. pr. deltager

Læs mere om præmien

Cykelhandsker fra GripGrab

Det er slut med kolde hænder på cykelturen med vinterhandskerne fra Grip Grab. Ride Hi-Vis-handskerne er varme og vandtætte, har behagelig polstring på håndfladerne og et flot neon-gult design, der gør dig ekstra synlig i trafikken. Der er et par lækre handsker til alle på ét vinderhold
Værdi: 485 kr. pr. deltager

Læs mere om præmien

Gavekort til Friluftsland

Særkonkurrence: Vi trækker lod om et gavekort på 1500 kr. til Friluftsland blandt alle, der har cyklet og registret fritidscykling i maj.
Værdi: 1500 kr. pr. deltager

Læs mere om Friluftsland her

OBS! Siden opdateres løbende