Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Særkonkurrence:

Snup holdets "vandrepokal"

I hele maj gælder det om at cykle flest mulige dage - og også gerne en hulens bunke kilometer. Gør du begge dele? Så er du med i kampen om den funklende VI CYKLER TIL ARBEJDE-pokal 2023.

Når du gi'r alle dine kollegaer baghjul og lægger dig forrest i feltet i maj, så får du ikke blot æren, men også en flot pokal ud for dit navn på holdoversigten på din profil.

Men hvil ikke på laurbærrene: Der er kun én pokal pr. cykelhold, som løbende kan skifte ejer i maj: Den holdkammerat med flest cykeldage, får automatisk tildelt pokalen. Er I flere på holdet, med samme antal cykeldage? Så tæller kilometerne også med. Den deltager fra hvert hold, der cykler i mål med pokalen, er med i lodtrækningen om den ægte Vandrepokal 2023.

Vi leverer den funklende pokal - blomster, kindkys og sejrsskammel må I selv stå for :-)

OBS! Det er "kun" din hverdagscykling, der tæller med i kampen om pokalen. Cykling i fritiden har sin egen konkurrence.

Læs også

Hvilke trofæer går du efter?

Hop på cyklen i maj og få flotte trofæer. Du kan både snuppe "vandrepokalen" og fejre dine cykelpræstationer med op til otte seje trofæer på din profil.

Læs mere

Køb T-shirts

Årets VI CYKLER TIL ARBEJDE-T-shirt er behagelig at cykle i, bæredygtigt produceret og sprudler af cykelglæde.

Læs mere

Du kan også registrere din fritidscykling

Dine cykelture i fritiden er også dejlige, sunde og klimavenlige! Derfor kan du også være med i fritidscyklings-konkurrencen - sideløbende med den klassiske VI CYKLER TIL ARBEJDE med de "almindelige" cykeldage.

Læs mere