Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Præmier i Vintercyklingsugen

Ta' cyklen i uge 47 og vind lækre præmier til vinterens cykelture. Der er præmier for over 35.000 i puljen!


Hovedpræmie:

Shop-amok hos GripGrab for 25.000 kr.

Funktionalitet i lækkert design kendetegner produkterne fra danske GripGrab, som klæder dig på til cykelture i al slags vejr med fokus på synlighed (Hi-Vis), vandtæthed, og beskyttelse mod vind og kulde.

Årets vinderhold vinder for 25.000 kr. udstyr fra GripGrab. Holdet kan gå 'shop-amok' på gripgrab.com så alle deltagerne på vinderholdet kan fortsætte vintercyklingen med varmt og vandtæt grej til hoved, hænder, krop og fødder.

Deltagerne på vinderholdet kan frit vælge hvilke produkter, de vil inkludere i deres shopping kurv til samlet 25.000 kr.

Læs mere om hovedpræmien

Vinderholdet vælger selv, hvordan de vil bruge de 25.000 til at shoppe på GripGrab.com. En deltager mangler måske en optimal vintercykeljakke i et tætsiddende lækkert design, mens andre er mere interesserede i udstyr der kan bruges til både cykling og en gåtur med hunden. De kan også frit vælge om de vil inkludere Hi-Vis produkter i deres shopping kurv, eller om de foretrækker mere diskrete farver. Hi-Vis (high visibility) er neongule produkter der gør dig mere synlig i gadebilledet og bidrager til at gøre din vintercykling mere sikker og komfortabel. Se udvalget på gripgrab.com


Særkonkurrencer:

Du kan også vinde individuelle præmier i fire særkonkurrencer. Vi sætter en fed MBK-Airborn Cross-cykel og lunt og lækkert vinterudstyr fra GripGrab på højkant.

1) Få første cykeldag-trofæet og vind en headwear-pakke

En heldig vinder kan holde hovedet varmt med en komplet headwear-pakke fra GripGrab. Med de fire forskellige typer headwear får du et vindtæt pandebånd der kan bruges under hjelmen eller til løbeturen, en blød og lækker casual beanie i merino-uld, en vandtæt cykelkasket og ikke mindst en super varm hjelmhue der dækker ørerne, så du er klar til de rigtig kolde dage.

Sådan vinder du: Vi trækker lod om en headwear-udstyrspakke blandt alle deltagere, der har cyklet og registreret mindst én cykeldag på sin profil i uge 47.


2) Kør i mørke og få glade fødder

Præmien er en komplet pakke fra GripGrab, der holder dine fødder komfortable. De varme merino-sokker er perfekte til vinter, mens de vindtætte sokker kan skåne fødderne på en blæsende dag. Den stribede Crew-strømpe er god til hverdagsbrug, og de vandtætte sko-overtræk er effektiv beskyttelse mod regn og sprøjt fra vandpytter.

Sådan vinder du: Vi trækker lod om en udstyrspakke til fødderne blandt alle deltagere, der har cyklet i mørke og udløst "mørke-trofæet" på sin profil i uge 47.


3) Fotokonkurrence: Vind komfort til hænderne

Send os et foto fra din cykelvej og vind komfort til hænderne med præmien: En komplet handske-pakke fra GripGrab. De vandtætte strikkede handsker er perfekte til de kølige ture hvor regn kan forekomme, mens de elegante merinohandsker er manges favorit til almen brug på milde efterårs- og vinterdage. Når det bliver koldere, så er de vindtætte handsker super komfortable og bliver det rigtig koldt så er de såkaldte hummer-handsker rare at have på hænderne.

Sådan vinder du: Send billedet med en kort beskrivelse af din cykeltur til konkurrence@cyklistforbundet.dk senest 27. november.

4) Ta' cyklen 5 dage i streg - og vind en fed MBK Airborn Cross

MBK Airborn Cross en alsidig og kvik allround cykel skabt til brug hele året rundt. Cyklen kombinerer offroad-egenskaberne fra en gravelcykel og MTB med komfortegenskaberne fra en sportscykel. Airborn Cross vejer er udstyret med 18 udvendige Shimano-gear og har brede dæk, som sikrer komfort og et stærkt greb på alt underlag og i al slags vejr. Værdi: 6.699 kr.

  • Sådan vinder du: Vi trækker lod om en Airborn Cross-cykel fra MBK blandt alle, der cykler og registrerer fem cykeldage i streg og udløser trofæet i uge 47.

Læs også

Kør med i Vintercyklingsugen

Vi cykler vinteren i møde 20. - 26. november, når vi igen sadler op til VI CYKLER TIL ARBEJDE-Vintercyklingsugen. Det er gratis at cykle med, og der er præmier på spil!

Læs mere

Sådan holder du hænderne varme

Træt af at cykle med ti istapper på styret? Fortvivl ej: Vi gi'r en håndfuld tip til varme fingre.

Læs her

Mød GripGrab: Cykeludstyr til alle årstider

GripGrabs grundlæggende filosofi er baseret på deres erfaringer som cyklister. De arbejder for, at cyklister kan cykle med tryghed og komfort i al slags vejr. Derfor er GripGrab sponsor for Vintercyklingsugen.

Læs mere