Nyheder

Gode råd til en sofakartoffel

Er dine kollegaer lidt af en flok sofakartofler? Eller har du selv lidt svært ved at lade bilen stå i garagen? Så kan de solide fakta om, hvor sundt det er at cykle, måske få jer op i sadlen.

Læs mere

Vindere 2019

I VI CYKLER TIL ARBEJDE vinder alle god motion, bedre kondi og mere energi. Men der er også masser af præmier på højkant! Se alle vindere af holdpræmier og særkonkurrencer.

Læs mere

Cykelture i Danmark

Der er masser af skønne cykelruter i Danmark, og det kan være svært at vælge. Her får du tre bud på endagsture - håndplukket af ferieeksperterne hos Dansk Cykelturisme fra deres nye bog "Cykelture i Danmark".

Læs mere

Hurra: 21-års jubilæum i VI CYKLER TIL ARBEJDE

Ind i mellem støder vi på hold og virksomheder, der har deltaget i VI CYKLER TIL ARBEJDE lige siden den spæde begyndelse - og så kan vi ikke undgå at blive helt nostalgiske. Her kan du møde en holdkaptajn, der har stået i spidsen for et kollega-cykelhold i 21 år.

Læs mere

Hent din kollega – og 9 andre tricks til at få sløve padder i pedalerne!

Er der én på dit hold, der ikke er kommet i gang med at cykle point hjem til holdet? Velkommen til vores sløv-padde-service, hvor vi deler vores bedste tricks, så I kan få alle mand op i gear.

Læs mere

Nyt elcykel-koncept til danske virksomheder

Vi skal have endnu flere til at vælge cyklen frem for bilen, og el-cyklen kan medvirke effektivt til dette, siger Michael Axelsen fra Two Wheel Company.

Læs mere

Se hvordan du som admin taster cykeldage

Se her hvordan du som administrator og deltager taster dine cykeldage

Læs mere

Turen går til arbejde

Forude venter en hel måned med snurrende cykelhjul mod solvarm asfalt. Måske kribler det lidt i maven? Bare rolig, det er helt almindeligt at få rejsefeber op til VI CYKLER TIL ARBEJDE. Vi har samlet en stribe praktiske rejseråd.

Læs mere

I kan nå det endnu - tilmeldingen er åben hele maj!

Ikke tilmeldt endnu? Fortvivl ikke, I kan stadig være med.

Læs mere

Find en cyklist - og vind kage!

Vi udlodder 10 store, saftige kager blandt alle, der tilmelder en ekstra deltager eller et helt nyt hold senest d. 3. maj.

Læs mere

Så hurtigt bliver du sund på cyklen

Danskerne elsker at sidde ned – men det går ud over helbredet. Heldigvis kræver det kun få cykelture at kickstarte kampen for bedre sundhed, mere energi og højere humør.

Læs mere

Så effektiv er din cykeltur

Har du 5, 10 eller 20 km til arbejde? Her kan du se, hvor mange ekstra godter du kan indtage uden konsekvenser - bare du cykler til arbejde.

Læs mere

Forårsklargøring på 15 minutter

Cykelglæden ødelægges af raslen og flade dæk. Er kæden ræverød, skal den skiftes. Få flere tip til at få cyklen i topform inden det går løs til maj.

Læs mere

Afsløring: Se de 5 store minusser ved at tage cyklen

Er du tosset med at tanke? Har du et crush på din parkeringsvagt? Eller elsker du bare bandeord? Du bliver sund, glad og frisk af at cykle til arbejde – men der er også nogle minusser. Tjek dem, før du sætter holdet og bliver en del af bevægelsen!

Læs mere

Tør du tage kampen op mod disse hold?

Om fire uger går starten til årets VI CYKLER TIL ARBEJDE, og over 850 cykelhold og 8.000 ryttere er allerede klar til start. Se hvilke frygtindgydende hold, du er oppe imod!

Læs mere

Vind en valgfri retur-rejse til alle deltagere på 1 hold!

Med præmien fra FlixBus kan du vælge mellem 2.000 destinationer i 29 lande. FlixBus sponsorerer en valgfri retur-rejse til alle deltagere på 1 hold Værdi: 3.198 kr. pr. stk.

Læs mere

Vind et års Swapfiets-cykelabonnement - så er du sikker på, at din cykel altid virker!

Swapfiets har cyklerne med det ikoniske blå forhjul og syv gear. Med et Swapfiets-cykelabonnement er du sikker på, at din cykel altid virker.

Læs mere

Vind præmier fra TAG-IT, som hjælper med at få tabte, glemte og ”lånte” ting tilbage med anonyme QR-mærker

Der er bl.a. Key Finder nøgleringe, Bag Tag kuffertmærker og advarselsskiilte til alle deltagere på 3 vinderhold.

Læs mere

VIND EN SCHINDELHAUER CYKEL TIL EN VÆRDI AF 18.999 KR.

I samarbejde med Cyklistbutikken 1905 og Schindelhauer udlodder vi toplækker kvalitetscykel fra Schindelhauer til en heldig vinder. Cyklen har en værdi af 18.999 kr.

Læs mere

Konkurrence: Få en bilist med på holdet og forær vedkommende en elcykel med fuld service

Kender du en bilist der kunne trænge til et kærligt skub bagi? Så læs med her.

Læs mere

Tilmeldingen er åben!

Nyd den skønne forårsluft og få smil på læben sammen med kollegaerne i VI CYKLER TIL ARBEJDE. Gør det på den smarte citybike eller den gamle havelåge. Alle cykler er velkomne i dysten om flest cykeldage og attraktive præmier.

Læs mere

Styrk din krop gennem VI CYKLER TIL ARBEJDE

Det er en generel opfattelse, at cykling er godt for sundheden. Active Consulting hjælper med at nuancere denne opfattelse.

Læs mere

Guide: Sådan sætter du holdet

Et godt hold er mere end gode ben - vi giver fem gode råd til at sætte drømmeholdet

Læs mere

Bliv holdkaptajn og vind!

Stil dig i spidsen for dit eget cykelhold og vind en eksklusiv elcykel fra danske Strøm Bikes.

Læs mere

God kørestil i regnvejr

Når vejret er surt, bli’r mennesker også sure, og det gavner ingen i trafikken. Her får du 5 tip til smil og god stil på en sjaskvåd cykeltur.

Læs mere

Nyt: Genbrug af sidste års hold

For at gøre din oplevelse med VI CYKLER TIL ARBEJDE endnu bedre, har vi i år gjort det muligt at genbruge dine hold fra sidste år. For at benytte muligheden skal du bruge den samme e-mailadresse som du brugte sidste år.

Læs mere

Breaking! Smalle dæk er ikke hurtigere end brede dæk

En ting der ikke har ændret sig synderligt de seneste 100 år, er den veletablerede antagelse, at smalle dæk er hurtigere end brede dæk. Men så simpelt er det ikke, viser nye undersøgelser.

Læs mere

Sådan undgår du, at din cykel bliver stjålet

Udover at du altid bør låse din cykel, også når du bare er hos bageren eller stiller cyklen hjemme i garagen, giver vi dig her en række råd til, hvordan du bedre kan tyverisikre din cykel.

Læs mere

Vind 10.000 kr. til en rejse!

Meld dig til og bliv en del af bevægelsen. Måske bliver det dit cykelhold, der vinder gavekort til Ruby Rejser. Værdi 10.000 kr. pr. deltager.

Læs mere

Bliv en del af bevægelsen! Køb årets T-shirt!

Skal du have årets T-shirt? JA! Årets VI CYKLER TIL ARBEJDE-T-shirt er mørkegrå med pink tryk og i åndbart, hurtigttørrende materiale.

Læs mere

Brug kampagnetelefonen

Knas med tilmeldingen eller brug for et godt råd? Vi sidder klar til at hjælpe.

Læs mere

Danmarks cykelruter har det hele

Tag på dagstur, weekendtur eller en hel uge på cykel på de danske cykelruter. Cyklistforbundets ferieeksperter giver dig inspirationen til sommerens skønne cykeloplevelser.

Læs mere

Elcyklen er sundere end sit rygte

Det er sundt at cykle til arbejde. Også på elcykel. Det viser en ny norsk undersøgelse, der har sammenlignet sundhedseffekterne af cykel og elcykel.

Læs mere

Alle kneb gælder, når kollegaerne skal cykle i maj

Den erfarne holdkaptajn Kim Borch har lokket kollegaerne med cykelfredagsbar, skattejagt og cykelture til iskiosken. Her får du hans bedste tips.

Læs mere

Sådan pakker du pendlercyklen

Køb det rigtige udstyr og pak cyklen rigtigt. Sådan får du indkøb, laptop, børn og dyr med på cyklen i hverdagen.

Læs mere

Sådan holder du hænderne varme

Træt af at cykle rundt med ti istapper på styret? Selvom foråret er lige om hjørnet, har den sibiriske kulde lagt Danmark i kummefryseren. Men fortvivl ikke, vi giver her en håndfuld tips, der holder dine fingre varme!

Læs mere

Hyppigst stillede spørgsmål

Hvornår er tilmeldingsfristen? Hvad koster det? Kan jeg være kaptajn på flere hold? Få svar på de mange spørgsmål her.

Læs mere

Guide: Sådan kommer du i gang med at cykle efter vinteren

5 gode råd til, hvordan du kommer tilbage i sadlen efter vinteren.

Læs mere

Vask, smør - og SMIL!

Er din cykel lidt vinterdeprimeret? Mirakelkuren hedder vask og smøring og kan klares på 20 min. Cyklistforbundets mekaniker guider dig.

Læs mere

Fra holdkaptajn til sportsdirektør!

Ingen ville være holdkaptajn i Nykredit Aalborg, men så trådte seniorudvikler Jens Ulrik Weper til. Han udnævnte sig selv til sportsdirektør og gjorde det så godt, at han vandt titlen Årets Holdkaptajn 2014. Her deler Jens Ulrik ud af sine tips og tricks til andre nye kaptajner.

Læs mere

Sådan får du mere ud af din cykling

Fysioterapeut Mark Abildhauge har i mange år arbejdet med professionelle cykelryttere. Her får du hans 6 gode råd til, hvordan du får mere ud af din cykling.

Læs mere

Fem tidlige cykelture

Stille, stille, stille nu står solen op: En cykeltur i de allertidligste morgentimer vækker alle sanser. Her fortæller fem naturvejledere om det bedste ved morgenerne i deres natur.

Læs mere

Tilmeldingen åbner til foråret

Tilmeldingen åbner til foråret 2020

Læs mere