Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Inspiration til din cykling

Vi klæder dig på til VI CYKLER TIL ARBEJDE med det bedste inden for gode råd, guides og inspiration.

Kør en ny vej til arbejde - og få din hjerne op i gear

En cykeltur er god træning for dine lårmuskler. Men du kan også udfordre din hjerne med en ny rute.

Læs de 5 gode råd

Du bliver klogere af at cykle!

En tur på cyklen i forårssolen er ikke bare godt for kroppen, men også for hjernen: Du kan faktisk blive klogere, mens du cykler til arbejde.

Læs mere

Chris MacDonald: Sådan kommer du i gang

Vi ved godt, at det er sundt at cykle. Alligevel kan det være svært at finde motivationen. Men faktisk kan vi med ganske få virkemidler motivere os selv til at komme i gang med at cykle i hverdagen. Her får du 5 gode råd fra Chris MacDonald.

Læs mere

Vask, smør - og smil!

Vinterens frost og salt var hård kost for din cykel. Heldigvis kan du hurtigt gøre cykelturen til en ren og velsmurt fornøjelse!

Læs mere

Turen går til... arbejde!

Forude venter en hel måned med snurrende cykelhjul mod solvarm asfalt. Måske kribler det lidt i maven? Bare rolig, det er helt almindeligt at få rejsefeber op til VI CYKLER TIL ARBEJDE. Vi har samlet en stribe praktiske rejseråd.

Læs mere

10 gode råd, når du køber brugt cykel

Der er penge at spare ved at købe brugt. Men hvis du ikke ved ret meget om cykler, kommer du nemt hjem med en cykel, som koster dig dyrt i reparationer. Her er 10 gode råd, som hjælper dig med at styre uden om de værste fælder, når du køber brugt.

Læs mere

Hvad sker der i din hjerne, når du cykler?

Du ved nok, at det er godt for dit helbred at cykle. Men hvad sker der egentlig i din hjerne, når du træder i pedalerne? Det forklarer professor og overlæge på Rigshospitalet Bente Klarlund Pedersen.

Læs her

Sisse Fisker elsker at cykle!

Læs hvorfor Sisse Fisker cykler til arbejde hver dag - hele året rundt.

Læs mere

Sådan holder du motivationen

Frank Høj har været professionel cykelrytter siden 1995 og har deltaget i de mest legendariske cykelløb. Her giver han tre gode råd til dine cykelture i maj.

Læs mere

Cykling er godt for din krop og sjæl

Forskerne er enige: En cykeltur til arbejde har flere positive sidegevinster, end vi tænker over i det daglige.

Læs hvad forskerne har fundet ud af

God kørestil i regnvejr

Når vejret er surt, bli’r mennesker også sure, og det gavner ingen i trafikken. Her får du 5 tip til smil og god stil på en sjaskvåd cykeltur.

Læs her

Sådan pakker du pendlercyklen

Med det rigtige udstyr er det ingen sag at få både indkøb, laptop og børn med på cyklen.

Læs her

Sådan indstiller du din cykelsadel

Bliver du øm af at sidde på din sadel? Så tjek om den passer og og om den sidder rigtigt. Her får du en guide til begge dele.

Læs mere

Godt pumpet!

Du kender det sikkert godt. Dækkene trænger til lidt luft, og så får de ellers med pumpen, til det synger i ringene. Her får du cykelmekanikerens bedste råd til den perfekte pumpning.

Læs mere

Kom i gang med at cykle efter vinteren

Har din cykel været i vinterhi? Her får du 5 gode råd til at komme op på cyklen igen.

Ja tak - jeg vil gerne i gang

Gør modvind til medvind

Når solen skinner, er det let at være glad for sin cykel. Men hvordan bevarer du optimismen, når det øser ned og blæser en halv pelikan? Her får du cykeloptimistens bedste tips.

Læs mere

5 gode grunde til at cykle med

Vil du gerne i gang med at cykle mere i hverdagen? Kniber det med motivationen? Så er VI CYKLER TIL ARBEJDE lige noget for dig!

Læs mere

Bliv yngre med VI CYKLER TIL ARBEJDE

Gør en måneds cykling overhovedet en forskel for sundheden? JA! Se nu bare Holger, der blev fire år yngre, da han cyklede med i VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Læs mere - se filmen

Hent din kollega – og 9 andre tricks til at få hele holdet i pedalerne!

Er der én på dit hold, der ikke er kommet i gang med at cykle point hjem til holdet? Velkommen til vores "kollega-service" hvor vi deler vores bedste tricks, så I kan få alle mand op i gear.

Læs mere

Særligt til holdkaptajner

Snart ruller VI CYKLER TIL ARBEJDE gennem hele landet. Som kaptajn er det din fornemmeste opgave at sprede cykelglæde på holdet. Vi hjælper dig med tips og fif.

Læs mere

Sådan sætter I cykelholdet

I VI CYKLER TIL ARBEJDE kan alle være med. Men der er mange måder, I kan sætte hold - og hvorfor ikke gøre det til en fest i sig selv?

Læs hvordan I gør

Portrætter

"Sportsdirektøren" i Nykredit får kollegaerne til at cykle

Entusiasme, humor og sund konkurrence giver resultater i ‘VI CYKLER TIL ARBEJDE’, siger den erfarne holdkaptajn Jens Ulrik Weper.

Læs interview med kaptajnen

Silas cykler 36 km om dagen

Silas Orbe har stort set cyklet de i alt 36 km til og fra arbejde hver eneste dag siden han første gang var med i VI CYKLER TIL ARBEJDE i 2022. Bilen bruger han efterhånden kun i snestorm! Den imponerende indsats sikrede ham titlen som "Årets Cykelpendler" 2023.

Læs mere

Kristen fik en cykeltatovering

Vi er mange, der er glade for vores cykler. Men nok ikke HELT så begejstrede som Kristen fra Texas. Hun meldte sig til VI CYKLER TIL ARBEJDE, og blev så bidt af at cykle, at hun fik tatoveret sin elskede lyseblå jernhest på armen.

Læs mere

Tør du dyste mod Slotsridderne fra Grænselandet?

Hittepåsomheden var stor, da der skulle findes på holdnavne til opvarmningskampagnen i juni. Men hvad og hvem gemmer sig bag 'Slotsridderne fra Grænselandet'?

Læs mere

Team Rynkebæ - hvem er de?

Vandcyklerne, De Glade Cyklister og Team op ad bakke. Kreativiteten er stor blandt holdene i VI CYKLER TIL ARBEJDE. Nu sætter vi fokus på Team Rynkebæ, for hvad går det lige ud på?

Læs her

Glade kinesere cykler til arbejde

Seks seje cyklister fra Kina - det er Team Happy Cycling fra DTU Energy. Mød holdkaptajn Yang Li, der har cyklet med i VI CYKLER TIL ARBEJDE i to år.

Læs mere

Maybritt får landkrabberne op på cyklen i Nordjylland

Hos Royal Greenland i Nordjylland hører holdkaptajn Maybritt Eldevig mange dårlige undskyldninger fra kollegaer for hvorfor, de ikke cykler på arbejde. Men som holdkaptajn giver hun ikke op.

Læs mere

Årets kaptajn 2022: Sidsel fik alle til at føle sig gode

Med kage, trofæjagt og en god portion motivation cyklede Sidsels hold i stor stil under VI CYKLER TIL ARBEJDE. Sidsel opmuntrede på sine kollegaer under hele kampagnen, og derfor blev hun hædret med prisen som "Årets Holdkaptajn" 2022.

Læs mere

Årets debutant 2022: Svend blev grebet af den daglige cykeltur

Svend blev overtalt til at være med i VI CYKLER TIL ARBEJDE, da hans scooter gik i stykker. Det blev en øjenåbner, og Svend blev så glad for at cykle, at reparationen af scooteren blev udsat på ubestemt tid. Svend blev samtidig kåret til Årets debutant 2022.

Mød Årets debutant 2022

Læs også

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvornår er tilmeldingsfristen? Hvordan registrer vi cykeldage? Kan jeg være kaptajn på flere hold? Få svar på de mange spørgsmål her.

Læs mere

Hvad er VI CYKLER TIL ARBEJDE?

Cyklistforbundets hverdagsklassiker har fået tusindvis af kollegaer op på cyklerne siden 1997. VI CYKLER TIL ARBEJDE kører hvert år i hele maj, og alle kan cykle med!

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Få seneste nyt om VI CYKLER TIL ARBEJDE, gode guides og inspiration til din cykling i kampagnens nyhedsbrev.

Tilmeld dig her