Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

3 gode råd:

Sådan holder du motivationen

Frank Høj har været professionel cykelrytter siden 1995 og har deltaget i mange af de mest legendariske cykelløb - lige fra Flandern Rundt og Paris-Roubaix til Giro d'Italia, Tour de France og Vuelta a España. I dag driver han 360Cycle sammen med sin kæreste Heidi Kjærgaard. Her giver han tre gode råd til dine cykelture i maj.

1) Spørg sig selv: HVORFOR?

Hvad er det egentlig for en følelse, du ønsker at opnå ved at cykle til arbejde?

Hvad er det helt grundlægende for en følelse, der får dig til at vokse? Er det Teamspirit og følelsen af at være en del af noget større? Er det følelsen af at være miljøbevidst og gøre noget godt for planeten? Er det følelsen af den ro, der opstår, når man dyrker motion - eller er det følelsen af at blive stærkere, når du sidder på cyklen? Følelserne er mange, og kun du ved hvad der er det vigtigste for dig.

Sådan gør du:
Skriv den stærkeste følelse ned, og sæt den på køleskabsdøren, så du kan få en reminder hver dag om hvorfor du deltager i VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Hold fast i denne følelse under hele forløbet, og lad den stille og roligt vokse i dig igennem hele måneden.

2) Spørg dig selv: HVAD?

Overvej hvad et realistisk succeskriterie er for dig. Er det at cykle til arbejde hver dag? En gang om ugen? Eller er det at cykle til arbejde en gang i maj?

Sådan gør du:
Beslut dig inden du går i gang - og husk at fejre dine succeser i slutningen af hver uge for alt det, der er gået godt.

3) Spørg dig selv: HVORDAN?

Helt lavpraktisk. Afsæt dig god tid til turen. Det er IKKE et race du kører, så nyd turen i det tempo der passer dig bedst - og husk på hvorfor du gør det.

RIGTIG GOD FORNØJELSE :-)

Læs også

Hvilke trofæer går du efter?

Hop på cyklen i maj og få seje trofæer. Du kan både snuppe "vandrepokalen" og fejre dine cykelpræstationer med op til otte trofæer på din profil.

Læs mere

Tilmelding

Kør med i Danmarks største og sjoveste cykelkampagne. Find 2-16 kollegaer, sæt et hold og meld jer til. Det koster 85 kr. pr. kollega at cykle med.

Klik her for tilmelding