Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Kære holdkaptajn

Velkommen til VI CYKLER TIL ARBEJDE 2024

Snart ruller foråret og cykelglæden gennem hele landet, og som kaptajn på et VI CYKLER TIL ARBEJDE-hold er det din fornemmeste opgave at sprede begejstring og cykelkærlighed i hele maj måned - på holdet og på cykelstien.

Det kræver ikke nødvendigvis noget særligt at være kaptajn - men har du lyst til at gøre lidt ekstra, kan du bruge siden her til at finde materiale og inspiration.

Sådan får I en endnu sjovere kampagne

Savner du inspiration til hvordan du kan motivere holdet? Så kan du måske få idéer her:

Hvad kan jeg gøre som kaptajn?

Måske er du selv en cyklist erfaren med masser af cykeloverskud. Men på dit hold er der måske et par stykker, der er nye på cykelstien? VI CYKLER TIL ARBEJDE er den oplagte mulighed for på dele ud af både din cykelviden og cykelglæde. Hjælp de nye cyklister med opfølgning, ros og gode cykeltips - og få gud karma tilbage.

Mange "nye" cyklister har svært ved at finde en god cykelrute - så kan du hjælpe med forslag. Prøv fx den gratis ruteplanlægger denmarkbybike.dk.

Mind dine kollegaer om at læse de nyhedsbreve, som bliver sendt i løbet af hele maj. De er spækket med tips og tricks, særkonkurrencer og inspiration til cykelturen. Hvis dine holdkammerater ikke modtager nyhedsbrevet, kan de melde sig til HER

Sådan får I en sjovere kampagne

Lav noget sammen

Fælles aktiviteter på cykelholdet styrker motivationen og cykelglæden. Du og dit hold kan fx tage på en lille udflugt efter arbejde - og cykle hen til byens bedste iskiosk eller smukkeste udsigtspunkt. Eller I kan cykle en morgentur sammen, inden I møder ind.

Idé: Giv udflugten et overraskende twist
Alle holdkammerater skriver en lokal seværdighed ned på en lille seddel, som foldes og lægges ned i en skål. Så trækker I lod om jeres rute. I trækker kun én etape ad gangen - og når I så er fremme ved første destination, kan I holde en lille pause - og trække en ny seddel med jeres næste mål. Og sådan bliver I ved, indtil jeg ikke orker på cykle længere. På den måde bliver cykeludflugten bogstaveligt talt til en leg, og I opdager knap nok hvor langt I får cyklet.

Idé: "Nisseleg" på cykel i maj
Lad julens "nisselege" har inspiration til maj måned og overrask en kollega. Hvem elsker ikke på komme ud til en nypumpet cykel med olieret kæde? Et fint sadelbetræk? Eller et nypudset stel? Brug VI CYKLER TIL ARBEJDE til på glæde hinanden i hverdagen med små anonyme tjenester. Det løfter humøret.

Vi glæder os til at se jer på cykelstierne i maj!

Dét sker i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2024

For at gøre det ekstra sjovt og motiverende at cykle i maj, drysser vi konfetti, trofæer og særkonkurrencer ud over dig og dit cykelhold:

  • Alle kaptajner kan vinde et hotelophold på Radisson hotel

    Er I ikke meldt til endnu? Så skynd dig at samle et cykelhold og melde jer til! Som holdkaptajn er du nemlig automatisk med i lodtrækningen om to overnatninger inkl. morgenbuffet for to personer på et valgfrit Radisson hotel i Danmark. Læs mere om konkurrencen

Materialer til kampagnen:

Plakat (A3)

Download her

Tilmeldingsskema (A3)

Download her

Køreskema (A3)

Download her

Materialer

Her finder du tilmeldingsskema, plakat, webbanner og andre materialer til VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Se materialerne

Læs mere

Ta' cyklen & vind præmier

Der er masser af fede præmier i puljen. Du og dine kollegaer kan vinde elcykler, cykelgrej, hotelophold og meget andet godt. Jo flere dage I cykler - jo større er chancen for at vinde!

Se alle præmierne her

Særkonkurrencer 2024

Det er cykeldagene, der tæller i konkurrencen om holdpræmier. Men du kan også vinde ekstra præmier i særkonkurrencerne. Kør fx med i "Omvejs-onsdag" og "Hent en kollega-dag" - eller nominér dine kollegaer til tre priser.

Læs mere

Hvilke trofæer går du efter?

Hop på cyklen i maj og få seje trofæer. Du kan både snuppe "vandrepokalen" og fejre dine cykelpræstationer med op til otte trofæer på din profil.

Læs mere

Køb T-shirts

Årets VI CYKLER TIL ARBEJDE-T-shirt er behagelig at cykle i, bæredygtigt produceret og sprudler af cykelglæde.

Læs mere