Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Mød en deltager:

Kristen fik en cykeltatovering

Vi er mange, der er glade for vores cykler. Men nok ikke HELT så begejstrede som Kristen fra Texas. Hun meldte sig til VI CYKLER TIL ARBEJDE, og blev så bidt af at cykle, at hun fik tatoveret sin elskede lyseblå jernhest på armen. Her fortæller Kristen sin historie.

Min mand og jeg flyttede fra Texas, USA og har boet i Danmark i næsten 2 år, og vi har elsket vores overgang fra at køre i vores biler til nu at cykle. Vi ejer ikke en bil her i Danmark og har ingen planer om at få en. Da vi først flyttede til Danmark, cyklede vi for det meste, undtagen på rigtig regnfulde dage, hvor vi tog toget, men siden pandemien startede, holdt vi op med at køre tog. Nu er vores cykler vores eneste transport. Vi har lært, siden vi flyttede til Danmark, at "der er ikke dårligt vejr, kun dårligt tøj"!

Under VI CYKLER TIL ARBEJDE-udfordringen fik jeg en tatovering af min cykel for at minde mig selv om, hvor glad og fri jeg føler mig, når jeg er på min cykel, og jeg bliver ved med at køre!

Da jeg så VI CYKLER TIL ARBEJDE, kunne jeg ikke vente med at tilmelde mig. Jeg elsker at cykle så meget. Min mand og jeg cykler overalt, hver dag - uanset vejret. Vi bruger vores cykler ikke kun til sjove udflugter, men til enhver transport. Jeg havde en kurv fastgjort foran og bagpå min cykel, når vi skulle købe mad osv., og vi købte også cykeltasker til alt det tunge, vi skulle transportere. Vi købte endda et lille juletræ til at putte hjem i min bagerste kurv det sidste år!

På en typisk arbejdsuge cykler jeg til og fra arbejde omkring 150 km om ugen (ca. 30 km hver dag). Ikke alene elsker jeg at cykle, fordi jeg føler mig så fri og afslappet, men jeg har også tabt mig omkring 10 kilo, siden jeg begyndte at cykle. Det er virkelig god træning for både dit sind og din krop, især efter en lang arbejdsdag.

Under forårets VI CYKLER TIL ARBEJDE-udfordring fik jeg en tatovering af min cykel for at minde mig selv om, hvor glad og fri jeg føler mig, når jeg er på min cykel, og jeg bliver ved med at køre!

Læs også

Chris MacDonald: Sådan kommer du i gang

Vi ved godt, at det er sundt at cykle. Alligevel kan det være svært at finde motivationen. Men faktisk kan vi med ganske få virkemidler motivere os selv til at komme i gang med at cykle i hverdagen. Her får du 5 gode råd fra Chris MacDonald.

Læs mere

Gør modvind til medvind

Når solen skinner, er det let at være glad for sin cykel. Men hvordan bevarer du optimismen, når det øser ned og blæser en halv pelikan? Her får du cykeloptimistens bedste tips.

Læs mere

God kørestil i regnvejr

Når vejret er surt, bli’r mennesker også sure, og det gavner ingen i trafikken. Her får du 5 tip til smil og god stil på en sjaskvåd cykeltur.

Læs her