Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Sisse Fisker elsker at cykle!

Her fortæller Sisse Fisker, hvorfor hun altid cykler til og fra arbejde.

Jeg bruger min cykel, som transportmiddel året rundt og cykler mellem 20 og 30 km om dagen i gennemsnit. Mine bedste argumenter for at tage cyklen er, at det er gratis og det er sundt.

Jeg elsker at cykle, og jeg nyder at være ude i naturen, fremfor at sidde i bil eller tog. Jeg ankommer altid gladere på arbejde og til møder, når jeg kommer drønende på cykel, end hvis jeg har siddet i bilkø og bøvlet med at finde parkeringsplads osv.

Det er rart, at man med god samvittighed kan springe en løbetur eller en tur i fitnesscenter over, når man har brugt en time på cykel i løbet af dagen.

Jeg investerede i en elcykel for tre år siden, da vi flyttede 15 km uden for København, og min elcykel har betydet, at vi kun har én bil modsat mange andre familier, som har to biler, fordi begge forældre pendler. Jeg sparer også mange penge på tog-, bus- og metrobilletter, og det er bestemt også dejligt.


Sisse Fisker er stifter og bestyrelsesformand hos SMIL-fonden, og arbejder også som forfatter og foredragsholder.

Læs også

Ta' cyklen & vind præmier

Der er præmier for over 450.000 kr. i puljen! Du og dine kollegaer kan vinde elcykler, cykelgrej, hotelophold og meget andet godt.

Se alle præmierne her

Tilmelding

Kør med i Danmarks største og sjoveste cykelkampagne. Find 2-16 kollegaer, sæt et hold og meld jer til. Det koster 85 kr. pr. kollega at cykle med.

Klik her for tilmelding