Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Bliv certificeret som Cykelvenlig Arbejdsplads CFE 2030

Gør som andre visionære arbejdspladser: Sæt gang i en målbar transformation, der med cyklen som løftestang fremmer sundhed, fællesskab og bæredygtighed hos jer.

Hvad er Cykelvenlig Arbejdsplads CFE 2030?

Ønsker I at arbejde mere systematisk og målbart med grøn mobilitet og gøre jeres arbejdsplads mere attraktiv for nuværende og potentielle medarbejdere, leverandører og kunder? Så kan Cyklistforbundet hjælpe jer godt på vej med en certificering.

  • Cykelvenlig Arbejdsplads CFE 2030 er Danmarks eneste certificering efter europæiske standarder (Cycle Friendly Employer), der gør det nemmere at arbejde effektivt og målrettet med organisationens transportforhold, så arbejdspladsen kan fastlægge og understøtte en grønnere mobilitetspolitik samt dokumentere indsatser og resultater. Certificeringen er tilpasset alle typer og størrelser af private og offentlige arbejdspladser – virksomheder, kommuner, institutioner mv.

Læs også

Virksomheder: Derfor skal I bakke op om cykling

Der er mange gode grunde til at bakke op om medarbejderes cykling i hverdagen og være med i VI CYKLER TIL ARBEJDE. Bliv klogere på hvorfor og hvordan vi gør det nemt for jer at være med.

Se hvorfor og hvordan

Cyklen kan være med til at løse verdensmål

FN har defineret 17 verdensmål for en bæredygtig fremtid. Cyklen kan være med til at løse over halvdelen af dem, vurderer det europæiske cyklistforbund.

Læs mere

Hvad sker der i din hjerne, når du cykler?

Du ved nok, at det er godt for dit helbred at cykle. Men hvad sker der egentlig i din hjerne, når du træder i pedalerne? Det forklarer professor og overlæge på Rigshospitalet Bente Klarlund Pedersen.

Læs her