Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

God cykelkarma

Ta' på sviptur med cyklen

Du behøver ikke altid at cykle superlangt for at få en rigtig cykeloplevelse. Her får du inspiration til at tage en sviptur med cyklen i det smukke, danske sommerland.

Læs mere

"Når man først er kommet af sted, er det helt vildt fedt"

Sarah Wedsted skiftede sin daglige bustur ud med en cykeltur på 16 kilometer på Aarhus' hårdeste bakker - hver vej! Det sikrede hende prisen som "Årets debutant" 2020.

Mød Årets debutant

Valby Bakke-testen

Alle cyklister fortjener at køre godt. Ingen tvivl om det. Men der er et problem: Cykler skal pumpes og smøres, og det er mange af os ret dårlige til at få gjort. Men hvad koster sjuskeriet på kørekomforten? Læs eller genlæs Cyklistforbundets test - udført på Valby Bakke.

Læs testen

Tour de France for begyndere

Vi er trukket i den gule førertrøje og serverer fakta og anekdoter om 'Touren', så du kan tale med om det legendariske cykelløb - uanset om du er superfan, eller en af dem, der ser uforstående med fra terrassen.

Læs mere

Sådan får du flere med

Den danske biotekvirksomhed Gubra er hele tiden på jagt efter nye måder at inspirere og engagere medarbejderne til at deltage, og de har faktisk fundet en rigtig effektiv opskrift.

Læs mere

Det gav virkelig et sus!

Kan elcyklen erstatte bilen, når man har langt til arbejde? Læs hvordan det gik, da Anna Louise Østergaard i 2 uger skiftede hovedvejens trummerum ud med enge, moser og rådyr.

Læs mere

Jeg smilede over hele 5-øren

Kan elcyklen erstatte bilen, når man har langt til arbejde? Ja, siger Lisbeth Friis Holmgaard, der har testet en elcykel i 2 uger - og nærmest blev afhængig af cykelturene til arbejde.

Læs mere

Vinderholdet 2022: Vi hepper på hinanden

Hovedpræmien i 2022 var lækre elcykler fra Gazelle. Det blev fejret i stor stil med champagne, flødeboller og konfetti, da de blev overrakt til holdet ”Nat og tvær, ud på færd” fra Region Nordjylland.

Læs mere

Sådan indstiller du din cykelsadel

Bliver du øm af at sidde på din sadel? Så tjek om den passer i bredden - og om den sidder rigtigt. Her får du en guide til begge dele.

Læs mere

4 fif: Køb de rigtige lygter!

Sommertiden er forbi: Ure og havemøbler skal stilles tilbage - og cykellygterne skal frem. Her får du en lynguide til køb af lygter.

Læs guiden

Sommer på to hjul: Sådan kan du cykle videre

Du er jo allerede en sand mester i hverdagscykling. Men hvad gør du nu, hvor ferien står for døren og du stadig gerne vil cykle? Her får du fem ideer til din sommer på to hjul.

Læs guiden her

Derfor skal du cykle med i maj

Til sommer ruller verdens største cykelstjerner gennem landet, når Tour de France kommer til Danmark. Men allerede i maj går det løs for Danmarks ÆGTE cykelhelte: Alle jer, der cykler til arbejde. Der er mange gode grunde til at cykle med - du må fx tage doping og slå din kollega!

Se de gode grunde