Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Inspiration til din cykling

Vi klæder dig på til VI CYKLER TIL ARBEJDE med det bedste inden for gode råd, guides og inspiration.

Vinterguides

Sommer på to hjul: Sådan kan du cykle videre

Du er jo allerede en sand mester i hverdagscykling. Men hvad gør du nu, hvor ferien står for døren og du stadig gerne vil cykle? Her får du fem ideer til din sommer på to hjul.

Læs guiden her

Sådan indstiller du din cykelsadel

Bliver du øm af at sidde på din sadel? Så tjek om den passer i bredden - og om den sidder rigtigt. Her får du en guide til begge dele.

Læs mere

Sådan holder du motivationen

Frank Høj har været professionel cykelrytter siden 1995 og har deltaget i de mest legendariske cykelløb. Her giver han tre gode råd til dine cykelture i maj.

Læs mere

10 gode råd, når du køber brugt cykel

Der er penge at spare ved at købe brugt. Men hvis du ikke ved ret meget om cykler, kommer du nemt hjem med en cykel, som koster dig dyrt i reparationer. Her er 10 gode råd, som hjælper dig med at styre uden om de værste fælder, når du køber brugt.

Læs mere

Sisse Fisker elsker at cykle!

Læs hvorfor Sisse Fisker cykler til arbejde hver dag - hele året rundt.

Læs mere

Vinderholdet 2022: Vi hepper på hinanden

Hovedpræmien i 2022 var lækre elcykler fra Gazelle. Det blev fejret i stor stil med champagne, flødeboller og konfetti, da de blev overrakt til holdet ”Nat og tvær, ud på færd” fra Region Nordjylland.

Læs mere

Årets kaptajn 2022: Sidsel fik alle til at føle sig gode

Med kage, trofæjagt og en god portion motivation cyklede Sidsels hold i stor stil under VI CYKLER TIL ARBEJDE. Sidsel opmuntrede på sine kollegaer under hele kampagnen, og derfor blev hun hædret med prisen som "Årets Holdkaptajn" 2022.

Læs mere

Årets debutant 2022: Svend blev grebet af den daglige cykeltur

Svend blev overtalt til at være med i VI CYKLER TIL ARBEJDE, da hans scooter gik i stykker. Det blev en øjenåbner, og Svend blev så glad for at cykle, at reparationen af scooteren blev udsat på ubestemt tid. Svend blev samtidig kåret til Årets debutant 2022.

Mød Årets debutant 2022

Jeg smilede over hele 5-øren

Kan elcyklen erstatte bilen, når man har langt til arbejde? Ja, siger Lisbeth Friis Holmgaard, der har testet en elcykel i 2 uger - og nærmest blev afhængig af cykelturene til arbejde.

Læs mere

Det gav virkelig et sus!

Kan elcyklen erstatte bilen, når man har langt til arbejde? Læs hvordan det gik, da Anna Louise Østergaard i 2 uger skiftede hovedvejens trummerum ud med enge, moser og rådyr.

Læs mere

Kristen fik en cykeltatovering

Vi er mange, der er glade for vores cykler. Men nok ikke HELT så begejstrede som Kristen fra Texas, der var med i sidste års VI CYKLER TIL ARBEJDE. Kristen blev så bidt af at cykle, at hun fik tatoveret sin elskede lyseblå jernhest på armen.

Læs mere

Hvad sker der i din hjerne, når du cykler?

Du ved nok, at det er godt for dit helbred at cykle. Men hvad sker der egentlig i din hjerne, når du træder i pedalerne? Det forklarer professor og overlæge på Rigshospitalet Bente Klarlund Pedersen.

Læs her

Chris MacDonald: Sådan kommer du i gang

Vi ved godt, at det er sundt at cykle. Alligevel kan det være svært at finde motivationen. Men faktisk kan vi med ganske få virkemidler motivere os selv til at komme i gang med at cykle i hverdagen. Her får du 5 gode råd fra Chris MacDonald.

Læs mere

Bliv yngre med VI CYKLER TIL ARBEJDE

Gør en måneds cykling overhovedet en forskel for sundheden? JA! Se nu bare Holger, der blev fire år yngre, da han cyklede med i VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Læs mere - se filmen

Godt pumpet!

Du kender det sikkert godt. Dækkene trænger til lidt luft, og så får de ellers med pumpen, til det synger i ringene. Her får du cykelmekanikerens bedste råd til den perfekte pumpning.

Læs mere

Gør modvind til medvind

Når solen skinner, er det let at være glad for sin cykel. Men hvordan bevarer du optimismen, når det øser ned og blæser en halv pelikan? Her får du cykeloptimistens bedste tips.

Læs mere

Cykling er godt for din krop og sjæl

Forskerne er enige: En cykeltur til arbejde har flere positive sidegevinster, end vi tænker over i det daglige.

Læs hvad forskerne har fundet ud af

Cykelfilm for hele familien

Dyk ned i skattekisten af fede film for hele familien. Filmene kommer fra vidt forskellige hjørner af verden, men har det til fælles, at cyklen er et helt uundværligt element. Bør ses skulder ved skulder med masser af popcorn!

Læs mere

5 film med cykler

Efter en lang dag med mange gode cykelkilometer i benene, trænger du nok til at finde sofaen og streame en god film. Her er vores bud på hvad du skal se. Vi har udvalgt 5 spillefilm, hvor cykler, cykling eller cyklister spiller en afgørende rolle.

Læs mere

5 inspirerende podcast om cykling

Vi har samlet 5 bud på gode podcast, som vi synes er værd at lytte på.

Læs mere

Særligt for kaptajner

Snart ruller VI CYKLER TIL ARBEJDE gennem hele landet. Som kaptajn er det din fornemmeste opgave at sprede cykelglæde på holdet. Vi hjælper dig med tips og fif.

Læs mere

Vask, smør - og smil!

Vinterens frost og salt var hård kost for din cykel. Heldigvis kan du hurtigt gøre cykelturen til en ren og velsmurt fornøjelse!

Læs mere

God kørestil i regnvejr

Når vejret er surt, bli’r mennesker også sure, og det gavner ingen i trafikken. Her får du 5 tip til smil og god stil på en sjaskvåd cykeltur.

Læs her

Valby Bakke-testen

Alle cyklister fortjener at køre godt. Ingen tvivl om det. Men der er et problem: Cykler skal pumpes og smøres, og det er mange af os ret dårlige til at få gjort. Men hvad koster sjuskeriet på kørekomforten? Læs eller genlæs Cyklistforbundets test - udført på Valby Bakke.

Læs testen

Sådan sætter I cykelholdet

I VI CYKLER TIL ARBEJDE kan alle være med. Men der er mange måder, I kan sætte hold - og hvorfor ikke gøre det til en fest i sig selv?

Læs hvordan I gør

Kom i gang med at cykle efter vinteren

Har din cykel været i vinterhi? Her får du 5 gode råd til at komme op på cyklen igen.

Ja tak - jeg vil gerne i gang

"Når man først er kommet af sted, er det helt vildt fedt"

Sarah Wedsted skiftede sin daglige bustur ud med en cykeltur på 16 kilometer på Aarhus' hårdeste bakker - hver vej! Det sikrede hende prisen som "Årets debutant" 2020.

Mød Årets debutant

Ta' på sviptur med cyklen

Du behøver ikke altid at cykle superlangt for at få en rigtig cykeloplevelse. Her får du inspiration til at tage en sviptur med cyklen i det smukke, danske sommerland.

Læs mere
Jeg begyndte at cykle, fordi jeg gerne ville have et bedre liv. Det har jeg fået nu. Cyklen har reddet mit liv.Claus Holm, TV-kok og ambassadør for VI CYKLER TIL ARBEJDE

Hvem cykler med?

Se hvilke virksomheder og hold der er med i VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Læs mere