Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Mød GripGrab:

Cykeludstyr til alle årstider

GripGrabs grundlæggende filosofi er baseret på deres erfaringer som cyklister. De arbejder for, at cyklister kan cykle med tryghed og komfort i al slags vejr.

GripGrab designer og fremstiller funktionelle produkter til alle typer cyklister, og til al slags cykling. Nogle kender dem fra de klassiske kortfingrede handsker til landevejscykling, mens andre kender dem som ’ de bedste vinterhandsker nogensinde’. Fælles for alle deres produkter er at de giver cyklisten den tryghed, beskyttelse, komfort og optimering der er brug for, så cyklisten kan fokusere på at få den gode cykeloplevelse.

GripGrab er en dansk familievirksomhed startet af brødrene Krøyer, og er i dag ledet af CEO Martin Krøyer og med Kristian Krøyer som CPO. Bag sig har de et team af dedikerede medarbejdere som alle arbejder på at fremme cykelglæden gennem design af funktionelle produkter og vejledning i valg og brug af udstyr til det aktuelle vejr.

Årets vinderhold vinder for 25.000.- kr. udstyr fra GripGrab. Holdet kan gå shop-amok på gripgrab.com så alle deltagerne på vinderholdet kan fortsætte vintercyklingen med varmt og vandtæt grej til hoved, hænder, krop og fødder.

Tag udfordringen op

At pendle til arbejde på cykel om vinteren er en markant anderledes oplevelse end at tage turen om foråret og sommeren. Vinterens mørke, vind og væde er ikke specielt tiltrækkende.

I vintersæsonen kan der potentielt være mange trivielle ture på cyklen, men hvis man indstiller sig på at møde den kolde, friske luft, regnen og mørkets stilhed med varme hænder og fødder, så kan man finde mange gode øjeblikke i vintercykling. Lyset fra dine lygter gør dig tryg og den klare luft gør dig nærværende som aldrig før. Skønhed og glæde findes i selv udfordrende øjeblikke. Træk handskerne på, og hop på cyklen. Vintercyklingen kan være en kilde til at styrke din beslutsomhed og modstandsdygtighed. Tag udfordringen op, og lad vinteren blive din partner på vejen mod sundhed, sejhed og velvære.

GripGrab sponsorer præmier til Vintercyklingsugen, der ruller afsted 20.- 26. november 2023

Læs mere om GripGrabs produkter her

Læs også

Kør med i Vintercyklingsugen

Vi cykler vinteren i møde 20. - 26. november, når vi igen sadler op til VI CYKLER TIL ARBEJDE-Vintercyklingsugen. Det er gratis at cykle med, og der er præmier på spil!

Læs mere

Hvem cykler med?

Se hvilke virksomheder og hold der er med i VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Læs mere

Sådan kommer du i gang med vintercykling

Det kræver blot lidt planlægning og en smule øvelse at bliver en sej vintercyklist – og alle kan lære det. Her fortæller MTB-instruktør og cykelbud Trine Kvist Willumsen, hvordan du kommer i gang.

Læs mere