Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Årets debutant

Med "Årets debutant"-prisen belønner vi en VI CYKLER TIL ARBEJDE-deltager, der ikke tidligere har cyklet til arbejde - men som i årets kampagne er kommet i gang. Der er en lækker Centurion-cykel på højkant.

Har du eller din kollega sadlet om fra bil, bus eller tog - og kommet i gang med at cykle til arbejde? Så nominer dig selv eller din seje kollega til Årets debutant senest den 2. juni 2021 – send navn, holdnavn og begrundelse til konkurrence@cyklistforbundet.dk og skriv ”Årets debutant” i emnefeltet.*

  • VINDER:

    Stort tillykke til Bjarne Stenbæk fra Team Sorø fra Sorø Avis, der normalt plejer at gå eller tage bilen på arbejde - men som "efter massivt pres" fra sine holdkammerater omsider er begyndt at cykle i maj. Bjarne cykler på sin gamle "havelåge", som han nu kan skifte ud med en lækker nu Centurion.

Jeg vedhæfter billedet af Bjarnes cykel som i dén grad trænger til en opgradering. Sjovt nok hedder stellet "Flying Dutchman" - selvom det nok er begrænset, hvor langt og hvor længe han kan cykle på det skrammel....Bjarnes holdkammerat

Præmien

Årets debutant vinder en lækker Centurion Ice - i flot, isblå citybike i et retromoderne design. Cyklen har rullebremser og syv indvendige Shimano Nexus gear og er i det hele taget fyldt med kvalitetskomponenter, som er skabt til hverdagscykling, og som kræver minimal vedligeholdelse.

Værdi: 5.999 kr.

Læs mere om præmien

Vinderen får direkte besked - og offentliggøres på vcta.dk d. 11. juni 2021

*Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-regi.

OmvejsOnsdag: Kør en omvej og vind en sæsonmenu hos Brdr. Price

Onsdag d. 12. maj gælder det om at cykle mere end du plejer! Der er en lækker middag med vinmenu hos Brdr. Price på højkant.

Læs mere

"Når man først er kommet af sted, er det helt vildt fedt"

Sarah Wedsted skiftede sin daglige bustur ud med en cykeltur på 16 kilometer på Aarhus' hårdeste bakker - hver vej! Det sikrede hende prisen som "Årets debutant" 2020.

Mød Årets debutant

Tilmeldingen er åben

Vi cykler 6.-19. september! Find 2-16 kollegaer, sæt et cykelhold og meld jer til her. Husk: Det er gratis for dig, der var med i maj.

Klik her for tilmelding