Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Bedste holdnavn

Skal jeres hold kåres som holdet med årets bedste holdnavn?

"De rullende romkugler", "De brune makreller" og "Helles Angels" - fantasien er som altid helt i top, når der stilles hold til VI CYKLER TIL ARBEJDE. Derfor kårer vi igen i år det bedste, sjoveste og mest fantasifulde holdnavn.

Sådan er du med

Find på et godt navn til dit hold - VI CYKLER TIL ARBEJDE vælger årets bedste.

Vinderholdet får direkte besked og offentliggøres på vcta.dk fredag 11. juni.


VINDER: BEDSTE HOLDNAVN 2021

  • Det har været svært at vælge mellem alle de fantastiske holdnavne i årets VI CYKLER TIL ARBEJDE! Men prisen går til cykelholdet "Den lange podepind, tak" fra Rigshospitalet, som med deres holdnavn så smukt opsummerer stemningen af maj 2021. De opfindsomme kollegaer kan fejre sig selv med en burgermenu hos Jensens Bøfhus til hele holdet.


  • Bedste holdnavn 2020

    Sidste år gik prisen til Team Rynkebæ fra mave-tarm kirurgisk afdeling på Regionshospitalet i Herning. Holdnavnet er naturligvis en hyldest til velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby, fortæller holdkaptajn Jytte Andersen i dette interview

Læs også

Hvilke trofæer går du efter?

Hop på cyklen og få flotte trofæer. I VI CYKLER TIL ARBEJDE kan du fejre dine cykelpræstationer med op til otte seje trofæer på din profil.

Læs mere

OmvejsOnsdag: Kør en omvej og vind en sæsonmenu hos Brdr. Price

Onsdag d. 12. maj gælder det om at cykle mere end du plejer! Der er en lækker middag med vinmenu hos Brdr. Price på højkant.

Læs mere

Sådan cykler du med fra hjemmekontoret

Du kan sagtens cykle med, selvom du arbejder hjemmefra hele eller dele af ugen. Men hvor skal du cykle hen? Og hvordan bevarer du gejst og fællesskab med resten af holdet? Vi hjælper dig godt på vej.

Gå til guiden