Hent en kollega-collage 2019Foto: Udpluk af indsendte billeder fra Hent en kollega-dag 2019

Hent en kollega-dag

I denne konkurrence fejrer vi fællesskabet og cykelglæden - og får ekstra kilometer i benene.

Konkurrencen er enkel: Hent og følg en holdkammerat til arbejde på cykel tirsdag d. 15. september - så er I begge med i konkurrencen om skønne præmier - mere info følger.

I skal blot dokumentere jeres cykeltur ved at sende et foto, holdnavn og kort beskrivelse af jeres cykeltur* til konkurrence@cyklistforbundet.dk senest d. 16. september- skriv "kollega" i emnefeltet. Du kan også poste det på Facebook

Sådan finder vi vinderne:

Vi trækker lod blandt alle deltagere, der har hentet en kollega 15. september og indsendt dokumentation for cykelturen senest 16. september. Vinderen får direkte besked - og offentliggøres her på siden senest 9. oktober.

TIP: Når du har hentet en kollega, kan du låse kollega-trofæet op på din profil og fejre dig selv!

Læs mere om trofæerne her

*Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-regi.

Læs også

OmvejsOnsdag

Onsdag 23. september gælder det om at cykle mere end du plejer! Der er en fed Nishiki Rush gravel- og sportscykel på højkant.

Læs mere

Det kan I vinde i september!

Du og dine kollegaer kan vinde rejser, cykler og mange andre lækre præmier i VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Se alle præmierne her

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvordan kommer vi med i Opvarmningen? Hvordan registrer vi cykeldage? Kan jeg være kaptajn på flere hold? Få svar på de mange spørgsmål her.

Læs mere