Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Hent (eller luft) en kollega-dag

Foto: Udpluk af indsendte billeder fra Hent en kollega-dag 2020. Nederst t.h. hjørne ses vinder-duoen fra BikeJunkies hos MAN Energy Solutions i København, hvor Rikke hentede Jonas ud på en 14 km lang cykeltur.

I denne konkurrence fejrer vi fællesskabet og cykelglæden - og får ekstra kilometer i benene.

Konkurrencen er enkel og kan udføres på to måder:

A) Hent en kollega:

Hent og følg en holdkammerat til arbejde på cykel tirsdag d. 18. maj - så er I begge to med i konkurrencen om hver jeres lækre Stanley-termoflaske og VI CYKLER TIL ARBEJDE-T-shirt.

B) Luft en kollega:

Arbejder du hjemmefra? Så kan du "lufte en kollega" i stedet: Hent din kollega, kør en god lang tur sammen og rul tilbage til hjemmekontoret. Det tæller også med!

SÅDAN VINDER I:

I skal blot dokumentere jeres cykeltur ved at sende et foto, holdnavn og kort beskrivelse af jeres cykeltur* til konkurrence@cyklistforbundet.dk senest d. 19. maj - skriv "kollega" i emnefeltet. Du kan også poste det på Facebook eller Instagram #Kollegadag #ViCyklerTilArbejde

Sådan finder vi vinderne:

Vi trækker lod blandt alle deltagere, der har hentet en kollega d. 18. maj og indsendt dokumentation for cykelturen senest d. 19. maj. Vinderen får direkte besked - og offentliggøres her på siden senest d. 11. juni.

Se alle de indsendte billeder fra Hent en kollega-dag 2020

  • BONUS: Du kan give dig selv kollega-trofæet på din profil efter cykelturen :-)

    Læs mere om trofæerne her

    *Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-regi.

Læs også

Kollega-galleri 2020

OmvejsOnsdag: Kør en omvej og vind en sæsonmenu hos Brdr. Price

Onsdag d. 12. maj gælder det om at cykle mere end du plejer! Der er en lækker middag med vinmenu hos Brdr. Price på højkant.

Læs mere

Kør ud i det blå - og vind lækre cykeltasker

I VI CYKLER TIL ARBEJDE hylder vi normalt hverdagens cykelture. Men i denne konkurrence skal du ud på eventyr i fritiden.

Læs mere