Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Omvejs-onsdag: Kør en omvej - og vind en lækker sæsonmenu hos Brdr. Price

Onsdag d. 12. maj gælder det om at cykle mere end du plejer. Det giver nemlig både ekstra kilometer i benene OG god træning for hjernen, som bliver stimuleret, når du kører en anden vej, end du plejer. Og så kan du ovenikøbet vinde noget!

Vi trækker lod blandt alle, der onsdag d. 12. maj 2021 cykler længere end de plejer - og som dokumenterer cykelturen. Vinderen kan nyde en tre-rettes sæsonmenu for to personer inkl. vinmenu på valgfri Brdr. Price-restaurant. Værdi: 1.380 kr.

Sådan er du med

Du kan cykle en omvej alene - men det tæller selvfølgelig også at cykle en tur sammen med dine kollegaer før eller efter arbejde. Bare du cykler længere, end du plejer!

OBS! ARBEJDER DU HJEMME?
Du kan sagtens cykle med alligevel:

Find ud af hvor langt du normalt cykler til og fra arbejde. Kør så en tur, der er længere end din sædvanlige rute. Det kan være før, efter eller i løbet af arbejdsdagen.

Sådan vinder du

Vi trækker lod blandt alle deltagere, der har cyklet længere end de plejer onsdag d. 12. maj og indsendt dokumentation for cykelturen senest d. 14. maj. Du kan dokumentere på tre måder:

  • Upload et foto fra din omvej med kort beskrivelse af omvejen på Instagram med #OmvejsOnsdag #ViCyklerTilArbejde

  • Upload et foto med kort beskrivelse af omvejen på Facebook

  • Send en mail med foto og kort beskrivelse af din omvej til konkurrence@cyklistforbundet.dk

Vinderen får direkte besked - og offentliggøres på vcta.dk senest 11. juni.

*Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-regi.


VINDEREN ER FUNDET

Vi har trukket lod blandt alle de mange imponerende bidrag i omvejs-konkurrencen. Stort tillykke til Linda fra hold "Afd. 3" fra Envases Europa A/S, der cyklede en sej omvej i Horsensområdet på 22,55 km oven i sine sædvanlige 6,74 km. Linda kan fejre sig selv med en tre-retters sæsonmenu for to personer inkl. vinmenu på valgfri Brdr. Price-restaurant.

Se alle de indsendte billeder fra årets konkurrence:

Læs også

Godt pumpet!

Du kender det sikkert godt. Dækkene trænger til lidt luft, og så får de ellers med pumpen, til det synger i ringene. Her får du cykelmekanikerens bedste råd til den perfekte pumpning.

Læs mere

Hvad sker der i din hjerne, når du cykler?

Du ved nok, at det er godt for dit helbred at cykle. Men hvad sker der egentlig i din hjerne, når du træder i pedalerne? Det forklarer professor og overlæge på Rigshospitalet Bente Klarlund Pedersen.

Læs her

Gør modvind til medvind

Når solen skinner, er det let at være glad for sin cykel. Men hvordan bevarer du optimismen, når det øser ned og blæser en halv pelikan? Her får du cykeloptimistens bedste tips.

Læs guiden