Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

VI CYKLER TIL ARBEJDE 2024:

Se alle vinderne!

I VI CYKLER TIL ARBEJDE vinder alle god motion, bedre kondi og mere energi. Men der er også masser af præmier på højkant. Her kan du se alle vindere af holdpræmier og særkonkurrencer.

Hovedpræmie: Elcykler fra Gazelle til hele holdet

Vinderhold: "Trækronen"
Arbejdsplads:
Dagtilbud Bankager, Horsens Kommune

Alle deltagere på vinderholdet kan cykle afsted på hver deres lækre Gazelle Paris C7+ HMB. Læs mere om elcyklen

Værdi: 19.499 kr. pr. elcykel


Vindere af holdpræmier:

Polka Dot T-shirt fra Cikkel

VINDERHOLD: "Team Enicorns" fra EnergiData A/S
-----
PRÆMIEN: Med denne T-shirt hylder Cikkel Copenhagen den prikkede bjergtrøje. Den prikkede trøje er symbolet på bjergene i verdens hårdeste etapeløb, Tour de France. Bjergtrøjen blev introduceret i 1933. Der er en T-shirt til alle på ét vinderhold.
Værdi: 350 kr. pr. deltager

Læs mere om Cikkel

Cykelcomputer CORK by FINDRS

VINDERHOLD: "NCK" fra NCK A/S
-----
PRÆMIEN: Med CORK by FINDRS, som monteres i cykelstyret, og den tilhørende app, får du en avanceret cykelcomputer der automatisk logger dine ture og samtidig beskytter dig og din cykel. Hvis din cykel bliver væk, kan den findes igen og med avancerede sensorer holder den konstant øje med vejen, du kører på. Virker med iOS, kommer til Android senere. Der er en CORK til alle på ét vinderhold.
Værdi: 398 kr. pr deltager

Læs mere om præmien

Flot termoflaske fra Primus

VINDERHOLD: "CAEGerne" fra Globe/GeoGenetik hos Københavns Universitet
-----
PRÆMIEN: Der er Primus Klunken-termoflasker til alle på vinderholdet. Den passer perfekt ned i sidelommen på de fleste rygsække. God til cykelture ud i det blå hvor man vil holde sin favoritdrik kold eller varm. Termoflasken kommer i et væld af flotte farver. Der er en termoflaske til alle på et vinderhold.

Værdi: 329 kr. pr. deltager

Læs mere om termoflasken

Cykeltasker fra Ortlieb

VINDERHOLD: "Cykelmygs" fra AUH Fysioterapi og ergoterapi afsnit 2, Aarhus Universitets Hospital
-----
PRÆMIEN: Den PVC-fri variant af 'Back Roller Free' er den mest solgte cykeltaske fra Ortlieb gennem tiderne. Taskesættet er 100% vandtæt, kommer med skulderrem og er nem at sætte på cyklen uden brug af værktøj. Der er et sæt cykeltasker i valgfri farve til hver deltager på ét vinderhold.
Værdi: 1.299 kr. pr. deltager

Læs mere om taskerne

Pumpe og multi-tool fra Lezyne

VINDERHOLD: "Læringscykel" fra Holbæk kommune Fagcenter
-----
PRÆMIEN: Alle deltagere på et cykelhold får hver deres pakke med lækkert grej fra Lezyne: 1 x let og effektiv minipumpe "CNC Pocket Drive", som ubesværet kan give et højt tryk på trods af sin kompakte størrelse. 1 x multitool "SV Pro-10" i rustfrit stål, som ligger godt i hånden og klarer de fleste reparationer på cykelturen.
Værdi: 564 kr. pr. pakke

Læse mere om Lezyne

Cykeludstyr fra Lezyne

VINDERHOLD: "DE SYGE LÆGGE" fra Brødrene Dahl
-----
PRÆMIEN: Alle på et vindehold får et sæt med lækre produkter fra Lezyne:
1x “Smart Grip” - en brugervenlig og skridsikker smartphone-holder, som passer til de fleste cykelstyr.
1 x “Classic Stainless Bell” - en robust og elegant ringeklokke i tidløst design.
Værdi: 320 kr. pr. deltager

Læse mere om Lezyne

Smart cykelhjelm fra ABUS

VINDERHOLD: "R&OT Heroes" fra Novo Nordisk i Hillerød
-----
PRÆMIEN: ABUS' nye model HUD-Y er en flot, behagelig og sikker cykelhjelm, når du er på farten i byen. Hjelmen kommer i et væld af flotte farver, og er udstyret med genopladeligt og magnetisk LED-lys, justerbare detaljer og et smart design med plads til hestehale. Der er en ABUS HUD-Y i valgfri farve til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 1.199 kr. pr. deltager

Læs mere om ABUS HUD-Y

Komplet pendler-sæt fra GripGrab

VINDERHOLD: "Finn, David og Dennis" fra Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur
-----
PRÆMIEN: Alle på et vinderhold får et lækkert pendler-sæt, håndplukket fra GripGrabs nye sommerkollektion af førsteklasses cykeltøj og tilbehør. GripGrab klæder vinderholdet på fra top til tå i funktionelle elementer og hurtigtørrende materialer. Præmien består af: Cap, T-shirt, underbuks med pude, handsker og sokker.
Værdi: 1.595 kr. pr. deltager

Læs mere om præmien

Poncho fra NoRain Copenhagen

VINDERHOLD: "Utrolig dygtige Ulla" fra Fertin Pharma A/S
-----
PRÆMIEN: NoRain Copenhagen er dedikeret til at skabe funktionelt og brugervenligt regntøj for cyklister. Det gælder i høj grad også denne letvægts-poncho, der er nem at have med på farten, og som holder dig tør i vandafvisende i nylon med et ekstra lag PU-belægning. Ponchoen byder på et hav af funktioner, designet for både sikkerhed og komfort. Der er en poncho til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 499 kr. pr. deltager

Læs mere om NoRain Copenhagen

Genopladelig lygte fra Reelight

VINDERHOLD: "Punctual wheeler´s" fra Forsyningstilsynet / Energi-, Forsynings- Og Klimaministeriet
-----
PRÆMIEN: Hele vinderholdet får hver deres LUX Light 350-lygte, som er Reelights nye genopladelige cykel- og lommelygte. Med sine rene linjer, materialer af høj kvalitet og det kompakte design, der passer perfekt i hånden, er LUX-lygten den perfekte makker til alle dine eventyr. Lygten har seks lysindstillinger og klikkes nemt på cykelstyret i det medfølgende beslag.
Værdi: 409 kr. pr. deltager

Læs mere om Reelight

Pedalkraft-kaffe fra Just Coffee

VINDERHOLD: "Hot pixels" fra Capture One
---
PRÆMIEN: Pedalkraft-kaffen har en balanceret smag, som giver dig skarp kompromisløshed fra morgenstunden. De bedste økologiske bønner bliver indkøbt til en retfærdig pris fra udvalgte kaffekooperativer i Honduras, Guatemala og Mexico. Bæredygtighed for jord og mennesker. Der er Pedalkraft-kaffe til alle deltagere på ét vinderhold.
Værdi: 80 kr. pr. deltager

Læs mere om præmien

Stærk kædelås fra Fri BikeShop

VINDERHOLD: "Operations Formations" fra Capital Four
-----
PRÆMIEN: Kædelåsen fra INNERGY+ er en forsikringsgodkendt lås til din cykel. Uanset om du bruger låsen som eneste lås, eller som en ekstra lås til din el- eller ladcykel, leverer kædelåsen fra INNERGY+ en høj grad af sikkerhed mod tyveri. Låsen er 90 cm lang og låses med nøgle. Med låsens beskyttende stoflag undgår du skrammer på cyklen, og samtidig er låsen beskyttet mod rust. Der er en kædelås til hver deltager på et vinderhold.
Værdi: 449 kr. deltager

Læs mere om Fri BikeShop

Cykelservice hos Ren Cykel

VINDERHOLD 1: "Vi SUS'er afsted" fra Danske Regioner
VINDERHOLD 2: "CBE Bjarne Riis' friske lejesvende" fra Jobcenter København
-----
PRÆMIEN: To cykelhold vinder den ultimative service-oplevelse for deres cykler! Med Ren Cykels "Hent og Bring"-koncept bliver din cykel hentet på den adresse du ønsker, kørt til det top professionelle værksted - med kun uddannede cykelmekanikere. Her bliver din cykel serviceret og dagen efter bragt tilbage til dig igen. Nemmere bliver det ikke!
Værdi: 600 kr. pr deltager

Læs mere om Ren Cykel

VINDERNE AF DE 4 PRISER:

 • Pedalkraft-Prisen 2024

  Denne nye pris går til WS Audiology for virksomhedens store opbakning til VI CYKLER TIL ARBEJDE - og særligt til den hårdtarbejdende ildsjæl Radoslav Darula, der for alvor har fået cykelglæden til at rulle blandt medarbejderne. WS Audiology har deltaget i kampagnen flere gange, men har i år haft deltagerrekord og er samtidig gået all in på at få ekstra mange cykeldage og kilometer - bl.a. med fælles cykelture, værkstedskurser og interne konkurrencer om gule førertrøjer, bæredygtighedstrøjer og 3D-printede trofæer. Præmien er en guidet tur på mountainbike for 10 personer med Café Parforce.

 • Årets Cykelpendler 2024

  Denne pris går til Gerrit Hencke fra "Team Nordi" hos Der Nordschleswiger, der skal have passet frem på vej til arbejde: Han bor i Tyskland og cykler til arbejde i Aabenraa - en frisk cykeltur på mellem 60 km og 80 km om dagen. Gerrit har cyklet næsten 1.000 km til og fra arbejde i maj - på trods af en rute stort set uden cykelstier. Årets Cykelpendler kan fremover krydse grænsen på en Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt. Værdi: 28.999 kr.

 • Årets Debutant 2024

  Debutant-prisen går til Hans Nørkær Franch fra "Aarhus Domkirke" - der også er arbejdspladsens navn. Årets Debutant er sognepræst og har i løbet af maj skiftet bilen ud med en ladcykel. I dag cykler præsten til det meste: Til børnehave med sine børn, videre til arbejde og ud hjemmebesøg, til kapeller, bisættelser og mange andre af dagens opgaver. Vi belønner den store forvandling med en lækker Gazelle van Stael -stålcykel. Værdi: 9.948 kr.

VINDERE AF SÆRKONKURRENCER:

 • Hent en kollega-dag - 14. maj

  Vi har trukket lod og fundet to vindere: Tillykke til: Nickolaj fra team ”The ...BUILDers” og Evangelia fra team ”BUILD Less” hos Aalborg Universitet (tv.) og Kamilla og Kim fra team "LactoLegends" hos Kold College (th.).

  Alle fire har vundet lækre cykelpakker fra Chrome Industries. Værdi: 1.740 kr. pr. pakke.

 • Holdkaptajn-lodtrækning

  Igen i år har holdkaptajnerne ydet en ekstraordinær indsats i VI CYKLER TIL ARBEJDE! Derfor har vi trukket lod om en præmie blandt alle kaptajner: Stort tillykke til Victor Hansen fra "All roads lead to tax" hos Danske Commodities, der har vundet et gavekort til to overnatninger for to personer inkl. morgenmad på valgfrit Radisson Hotel i Danmark. Værdi op til 2.000 kr

 • Fritidscykling - lodtrækning

  Vi har trukket lod blandt alle, der har registreret fritidscykling. Tillykke til Isabella fra "Team Rødovre Børnehus", der har vundet et gavekort på 1.000 kr. til Friluftsland.

 • Is-konkurrencen

  Stort tillykke til de 10 vinderhold:

  • Team Tech Pro Cycling fra Novo Nordisk // Basserne fra Det Kgl. Bibliotek // Green Bikers fra SEGES Innovation // KONvojen fra Artelia // ARC 3 fra Amgen // Team BYV og EBD fra Sweco // Grønne bølge fra Arla Foods // Team Digilisterne fra Energistyrelsen // Team Møllehøj fra Børnehuset Møllehøj // NNCon winners fra Novo Nordisk

 • Omvejs-onsdag - 22. maj

  Vi har trukket lod og fundet tre vindere. Stort tillykke til: Rune fra "TESkeholdet" hos DTU (t.v.) // Jytte fra "Cykelbumser med ømme numser" hos Præhospitalet // Tina fra "Team Heavy On" hos Nordjyllands Politi (t.h.).

  De tre kilometerslugere har vundet hver deres Velo 2-cykelcomputer fra Beeline. Værdi: 888 kr. pr. stk.

 • Vandrepokalen - lodtrækning

  Tillykke til de tre vindere af GPS Pacer sportsure fra Polar i pokal-konkurrencen: Danica Lendvaj fra "Møllepigerne" hos på Plejecenter Møllegaarden // Majurathy fra "Ackermann 3" hos Ackermann // Birgit Lorentsen fra "GreenWheel Warriors" hos Rambøll

 • Trofæ-konkurrencen

  Tillykke til de tre vindere af gavekort til Comwell Hotels à 1.500 kr. i trofæ-konkurrencen:
  25 km: Andreas fra "Plant Pedallers and Soil Syclists" hos Københavns Universitet // 40 km: Jesper E. Ahrenst fra "TQArmstrongs" hos TEKNIQ Arbejdsgiverne // Djævlebakken: Stine Pehmøller fra "COSMOS Wheel Wizards" hos Novo Nordisk

 • Årets bedste holdnavn

  Det været nærmest umuligt at vælge mellem alle de fantastiske holdnavne! Men prisen går til cykelholdet "They See Me Aperol'ing" fra Hans Just, der arbejder i drinks- og cocktailbranchen. Alle på holdet har vundet cykeltrøjer fra Giordana - i eget farvevalg og design. Værdi: 499 kr. pr stk.

Læs også

Resultater: Sådan cyklede vi i maj

VI CYKLER TIL ARBEJDE 2024 er slut, og næsten 58.000 kollegaer fra hele Danmark cyklede med. Se hvordan det gik med cyklingen på din arbejdsplads, kommune eller region.

Læs mere

Mød Gazelle

I VI CYKLER TIL ARBEJDE er hovedpræmien lækre elcykler fra Gazelle. Det hollandske firma har produceret kvalitetscykler siden 1892, og den dag i dag lakeres og samles cyklerne fortsat med håndkraft på fabrikken i Holland.

Læs mere om Gazelle

Sommer på to hjul: Sådan kan du cykle videre

Du er jo allerede en sand mester i hverdagscykling. Men hvad gør du nu, hvor ferien står for døren og du stadig gerne vil cykle? Her får du fem ideer til din sommer på to hjul.

Læs guiden her