Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Ta' cyklen & vind præmier

Her er de lækre præmier, dit cykelhold kan vinde i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2024.

Jo mere du cykler - jo større er dit holds chance for at vinde præmier. Holdets gennemsnitlige antal cykeldage tæller som lodder i den store afsluttende lodtrækning om holdpræmier. Cykeldagene skal registreres på din profil senest 4. juni. Vinderne offentliggøres 12. juni.

Hovedpræmie: Elcykler fra Gazelle til hele holdet

Alle deltagere på vinderholdet kan cykle afsted på hver deres Gazelle Paris C7+ HMB, som med garanti vil gøre de fremtidige cykelture til og fra arbejde både nemmere og endnu sjovere.

Den håndbyggede elcykel er i den velkendte Gazelle-kvalitet, så du kan være sikker på altid at opleve ægte cykelglæde, når du suser rundt fra A til B i hverdagen. Gazelle Paris C7+ HMB er udstyret med syv Shimano-gear, pålidelig centermotor fra Bosch og kraftige hydrauliske bremser, ligesom elcyklens affjedrede forgaffel, brede dæk, behagelige sadel og ergonomiske greb er med til at give en ekstra komfortabel køreoplevelse.

Værdi: 19.499 kr. pr. elcykelI kan også vinde:

Ophold på Radisson hotel

SÆRKONKURRENCE: Alle årets holdkaptajner har chancen for at vinde to skønne overnatninger inkl. morgenmad for to personer på valgfrit Radisson hotel i Danmark. Med præmien kan kaptajnen frit vælge, om miniferien skal holdes i København, Aarhus, Aalborg eller Silkeborg.

Værdi: op til 2.000 kr.

Læs mere

Pumpe og multi-tool fra Lezyne

Alle deltagere på et cykelhold vinder hver deres pakke med lækkert grej fra Lezyne:
1 x let og effektiv minipumpe "CNC Pocket Drive", som ubesværet kan give et højt tryk på trods af sin kompakte størrelse.
1 x multitool "SV Pro-10" i rustfrit stål, som ligger godt i hånden og klarer de fleste reparationer på cykelturen.

Værdi: 564 kr. pr. pakke

Læse mere om Lezyne

Smart cykelhjelm fra ABUS

ABUS' nye model HUD-Y er en flot, behagelig og sikker cykelhjelm, når du er på farten i byen. Hjelmen kommer i et væld af flotte farver, og er udstyret med genopladeligt og magnetisk LED-lys, justerbare detaljer og et smart design med plads til hestehale. Der er en ABUS HUD-Y i valgfri farve til alle deltagere på ét vinderhold.

Værdi: 1.199 kr. pr. deltager

Læs mere om ABUS HUD-Y

Komplet pendler-sæt fra GripGrab

Alle på et vinderhold har chancen for at vinde et lækkert pendler-sæt, håndplukket fra GripGrabs nye sommerkollektion af førsteklasses cykeltøj og tilbehør! GripGrab klæder vinderholdet på fra top til tå i funktionelle elementer og hurtigtørrende materialer. Præmien består af: Cap, T-shirt, underbuks med pude, handsker og sokker.

Værdi: 1.595 kr. pr. deltager

Læs mere om præmien

Prisvindende elcykel fra Gazelle

SÆRKONKURRENCE: Vinderen af prisen Årets Cykelpendler 2024, bliver også den heldige vinder af en Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt, som har vundet hele to priser hos Forbrugerrådet Tænk. Elcyklen kombinerer enestående komfort med en række komponenter af højeste kvalitet, der sikrer ultimativ cykelglæde og kørekomfort. Det holdbare remtræk gør cyklen let at vedligeholde i al slags vejr året rundt.

Værdi: 28.999 kr.

Læs mere om præmien

Cykeltasker fra Ortlieb

Den PVC-fri variant af 'Back Roller Free' er den mest solgte cykeltaske fra Ortlieb gennem tiderne. Taskesættet er 100% vandtæt, kommer med skulderrem og er nem at sætte på cyklen uden brug af værktøj. De klassiske Back Roller Free-cykeltasker er produceret i Tyskland med 5 års garanti. Der er et sæt cykeltasker i valgfri farve til hver deltager på ét vinderhold.

Værdi: 1.299 kr. pr. deltager

Læs mere om taskerne

Polka Dot T-shirt fra Cikkel

Med denne T-shirt hylder Cikkel Copenhagen den prikkede bjergtrøje. Den prikkede trøje er symbolet på bjergene i verdens hårdeste etapeløb, Tour de France. Bjergtrøjen blev introduceret i 1933. Der er en T-shirt til alle på ét vinderhold.

Værdi: 350 kr. pr. deltager

Læs mere om Cikkel

Flot termoflaske fra Primus

Vind en praktisk Primus Klunken-termoflaske til hele holdet. Den passer perfekt ned i sidelommen på de fleste rygsække. God til cykelture ud i det blå hvor man vil holde sin favoritdrik kold eller varm. Termoflasken kommer i et væld af flotte farver. Der er en termoflaske til alle på et vinderhold.

Værdi: 329 kr. pr. deltager

Læs mere om termoflasken

Pedalkraft-kaffe fra Just Coffee

Pedalkraft har en balanceret smag, som giver dig skarp kompromisløshed fra morgenstunden. De bedste økologiske bønner bliver indkøbt til en retfærdig pris fra udvalgte kaffekooperativer i Honduras, Guatemala og Mexico.
Bæredygtighed for jord og mennesker. Der er Pedalkraft-kaffe til alle deltagere på ét vinderhold.

Værdi: 80 kr. pr. deltager

Læs mere om præmien

Cykelcomputer fra Beeline

SÆRKONKURRENCE: Skru op for cykelglæden med Beeline's lille og intuitive cykelcomputer Velo 2, der både kan guide og tracke dine cykelture - hvad enten du vil måle din tur til arbejde eller skal ud på helt nye eventyr. Du kan også få ruteforslag, planlægge egne ruter og kombinere med Strava. Der er en Velo 2 til tre heldige vindere i konkurrencen "Omvejs-onsdag".

Værdi: 888 kr. pr. deltager

Læs mere om Beeline

Genopladelig lygte fra Reelight

Hele dit cykelhold kan vinde seje LUX Light 350-lygter, som er Reelights nye genopladelige cykel- og lommelygte. Med sine rene linjer, materialer af høj kvalitet og det kompakte design, der passer perfekt i hånden, er LUX-lygten den perfekte makker til alle dine eventyr. Lygten har seks lysindstillinger og klikkes nemt på cykelstyret i det medfølgende beslag.

Værdi: 409 kr. pr. deltager

Læs mere om Reelight

Cykelservice hos Ren Cykel

Oplev den ultimative service af din cykel! Med Ren Cykels "Hent og Bring"-koncept bliver din cykel hentet på den adresse du ønsker, kørt til vores top professionelle værksted - med kun uddannede cykelmekanikere. Her bliver din cykel serviceret og dagen efter bragt tilbage til dig igen. Nemmere bliver det ikke! Der er cykelservice til alle deltagere på 2 vinderhold.

Værdi: 600 kr. pr deltager

Læs mere om Ren Cykel

Stilfuld citybike fra Gazelle

SÆRKONKURRENCE: Årets Debutant 2024 vinder en stilfuld Van Stael citybike fra Gazelle, og kan hermed sætte sig i sadlen på en ægte retro-drøm, baseret på Gazelles klassiske Champion Mondiale-racer. Med læderhåndtag og –saddel, smalle racerdæk, klassiske samlemuffer et smukt kranksæt og fælgbremser er vintage-looket komplet.

Værdi: 9.448 kr.

Læs mere om præmien

Gavekort til Friluftsland

SÆRKONKURRENCE: Vi trækker lod om et gavekort på 1.000 kr. til Friluftsland blandt alle, der har cyklet og registret fritidscykling i maj.

Værdi: 1.000 kr.

Læs mere om Friluftsland

Sportsur med GPS fra Polar

SÆRKONKURRENCE: Polar Pacer er et GPS-sportsur til hverdagens cykelstjerner. Med uret kan du nemt måle dine cykelture og følge dine fremskridt. Uret har ergonomiske knapper med supergreb og en almindelig skærm uden touch-funktion – bare tryk og kør! Der er et ur til tre heldige vindere af Vandrepokal-konkurrencen.

Værdi: 1.699 kr. pr. deltager

Læs mere om sporture fra Polar

Cykelcomputer CORK by FINDRS

Med CORK by FINDRS, som monteres i cykelstyret, og den tilhørende app, får du en avanceret cykelcomputer der automatisk logger dine ture og samtidig beskytter dig og din cykel. Hvis din cykel bliver væk, kan den findes igen og med avancerede sensorer holder den konstant øje med vejen, du kører på. Virker med iOS, kommer til Android senere. Der er en CORK til alle på ét vinderhold.

Værdi: 398 kr. pr deltager

Læs mere om præmien

Gavekort til Comwell Hotels

SÆRKONKURRENCE: Vi trækker lod blandt alle deltagere om tre gavekort til Comwells Hotels. Vinderne bestemmer helt selv hvilken slags luksus og hvor i landet gavekortet skal bruges - om det skal være til hotelophold, spa, wellness eller restaurantbesøg.

Værdi: 1.500 kr. pr. vinder

Læs mere

Cykeludstyr fra Lezyne

Alle på et vindehold får et sæt med lækre produkter fra Lezyne:
1x “Smart Grip” - en brugervenlig og skridsikker smartphone-holder, som passer til de fleste cykelstyr.
1 x “Classic Stainless Bell” - en robust og elegant ringeklokke i tidløst design.

Værdi: 320 kr. pr. deltager

Læse mere om Lezyne

Cykelsæt fra Chrome Industries

SÆRKONKURRENCE: Fem heldige deltagere vinder ikoniske cykelsæt fra Chrome Industries:
1 x Citizen Messenger: Rummelig og vandafvisende skuldertaske (24 L)
1 x Doubletrack Feed Bag: Taske til cykelstyret eller bæltet (1,5 L)
1 x Cycling Cap, som kan bruges både med og uden cykelhjelm.

Værdi: 1.740 kr. pr. sæt

Læs mere om Chrome Industries

Cykeltrøjer fra Giordana

SÆRKONKURRENCE: Find på "Årets bedste holdnavn" og meld holdet til senest 30. april. Så bliver det måske dit hold, der kan cykle afsted i lækre Italiensk-producerede cykeltrøjer fra Giordana. Vinderholdet vælger selv farve og får eget holdnavn påtrykt på forside og bagside.

Værdi: 499 kr. pr. deltager

Læs mere om Giordana

Stærk kædelås fra Fri BikeShop

Kædelåsen fra INNERGY+ er en forsikringsgodkendt lås til din cykel. Uanset om du bruger låsen som eneste lås, eller som en ekstra lås til din el- eller ladcykel, leverer kædelåsen fra INNERGY+ en høj grad af sikkerhed mod tyveri. Låsen er 90 cm lang og låses med nøgle. Med låsens beskyttende stoflag undgår du skrammer på cyklen, og samtidig er låsen beskyttet mod rust. Der er en kædelås til hver deltager på et vinderhold.

Værdi: 449 kr. deltager

Læs mere om Fri BikeShop

Poncho fra NoRain Copenhagen

NoRain Copenhagen er dedikeret til at skabe funktionelt og brugervenligt regntøj for cyklister. Det gælder i høj grad også denne letvægts-poncho, der er nem at have med på farten, og som holder dig tør i vandafvisende i nylon med et ekstra lag PU-belægning. Ponchoen byder på et hav af funktioner, designet for både sikkerhed og komfort. Gør dig klar til nye eventyr med NoRain-ponchoen, og lad ikke vejret stoppe dig.

Værdi: 499 kr. pr. deltager

Læs mere om NoRain Copenhagen

Læs også

Særkonkurrencer 2024

Det er cykeldagene, der tæller i konkurrencen om holdpræmier. Men du kan også vinde ekstra præmier i særkonkurrencerne. Kør fx med i "Omvejs-onsdag" og "Hent en kollega-dag" - eller nominér dine kollegaer til tre priser.

Læs mere

Inspiration til din cykling

Vi klæder dig på til VI CYKLER TIL ARBEJDE med det bedste inden for gode råd, guides og inspiration.

Læs mere

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvornår er tilmeldingsfristen? Hvordan registrer vi cykeldage? Kan jeg være kaptajn på flere hold? Få svar på de mange spørgsmål her.

Læs mere