Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Kør med i vintercyklingsugen 2022

I uge 6 er det tid til at finde sin indre viking frem, når vi for andet år i træk sadler op til VI CYKLER TIL ARBEJDE- vintercyklingsugen. Vi cykler hele ugen d. 7.- 13. februar Det er gratis at være med og du kan vinde præmier!

Det er skønt at cykle til arbejde, når solen skinner og fuglene fløjter. Men mange af os - selv de ivrigste cyklister - stiller cyklen væk i vinterhalvåret. Og det er en skam! Altså, vi forstår det jo godt: Kulden bider, fingrene er frosne, vejen er glat og det er mørkt både morgen og aften.

Men vintercykling har en masse fede fordele: Du får fx masser af dagslys og frisk luft, og du har cykelstierne for dig selv! Så find din indre viking frem og kør med i VI CYKLER TIL ARBEJDE-vintercyklingsugen, der kører i hele uge 6.

Det kan du vinde!

I Vintercyklingsugen cykler du på hold med dine kollegaer, men det er din individuelle indsats, der giver gevinst i konkurrencen: Vi trækker lod om præmier blandt alle, der cykler og registrerer mindst én cykeldag i uge 6.*

Hovedpræmien

Vinderen kan cykle afsted på den elegante og praktiske Avenue 'Broadway', der skiller sig ud fra mængden med sin æstetik og modige design. Den stilfulde og elegante cykel er udstyret med kvalitetskomponenter - bl.a. 7 indvendige gear, der kræver minimal vedligeholdelse. Vælg mellem dame- eller herremodel. Se præmien her
Værdi: 10.499 kr.

Cyklen er sponsoreret af H.F. Christiansen

Du kan også vinde lækre dagspræmier:

Du er med i lodtrækningen om en ny præmie for hver dag du cykler og registrerer i uge 6.

  • Mandag: SKS CT-Tom multiværktøj med 18 funktioner
  • Tirsdag: Klassisk kvalitetspumpe: SKS Air-X-Press fodpumpe 8.0
  • Onsdag: Praktisk lygtesæt fra Bike Attitude
  • Torsdag: Cateye Velo trådløs cykelcomputer med otte funktioner
  • Fredag: Pleje-pakke til cyklen fra Finish Line
  • Lørdag: Robust Basta LINQ-kædelås
  • Søndag: Legendarisk termoflaske fra Stanley

Vi trækker lod d. 18. februar*


Sådan kommer du med

Det er gratis for alle at cykle med i Vintercyklingsugen. Du skal bare logge ind (eller oprette en profil, hvis du ikke har været med før) og invitere dem, du vil have med på dit hold.

5 gode grunde til at cykle med


Du får masser af god og gratis motion

Du får frisk luft, ny energi og godt humør

Du har ekstra god plads på cykelstien

Du laver noget sjovt og aktivt sammen med dine kollegaer

Du kan vinde præmier - og respekt for din seje vikingestil

Materialer

Plakat

Tilmeldingsskema

Banner 4X3

Webbanner


*Sådan kører konkurrencen:

Jo flere dage du cykler og registrerer i uge 6 - jo større chance har du for at vinde hovedpræmien eller en af dagspræmierne. Vi trækker lod om dagspræmier blandt alle, der har cyklet med i Vintercyklingsugen: Har du fx cyklet mandag d. 7./2? Så er du med i lodtrækningen om et praktisk multiværktøj. Har du cyklet tirsdag d. 8/2? Så kan du vinde en lækker fodpumpe. Onsdag d. 9/2 er der et lygtesæt på højkant, torsdag d. 10/2 en fed cykelcomputer, fredag d. 11/2 et cykelpleje-sæt, lørdag d. 12/2 en kædelås og søndag d. 13/2 en termoflaske. D. 13 februar trækker vi også lod om hovedpræmien - en Avenue Broadway-cykel, blandt alle, der har haft mindst én cykeldag i uge 6. Vinderne får direkte besked og offentliggøres også i nyhedsbrev og her på siden 18. februar.

Læs også

Thea vintercykler i Nuuk: "Jeg tager det som en sjov udfordring"

En flytning fra Aarhus til Grønland har på to år gjort Thea Mosegaard Pedersen til vintercyklings-specialist. Her får du hendes bedste vintercyklingstips.

Læs mere

Sådan holder du hænderne varme

Træt af at cykle med ti istapper på styret? Fortvivl ej: Vi gi'r en håndfuld tip til varme hænder.

Læs her

Hvad sker der i din hjerne, når du cykler?

Du ved nok, at det er godt for dit helbred at cykle. Men hvad sker der egentlig i din hjerne, når du træder i pedalerne? Det forklarer professor og overlæge på Rigshospitalet Bente Klarlund Pedersen.

Læs her