Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Kør med i vintercyklingsugen 2022

I uge 6 er det tid til at finde sin indre viking frem, når vi for andet år i træk sadler op til VI CYKLER TIL ARBEJDE- vintercyklingsugen. Vi cykler hele ugen d. 7.- 13. februar Det er gratis at være med.

Det er skønt at cykle til arbejde, når solen skinner og fuglene fløjter. Men mange af os - selv de ivrigste cyklister - stiller cyklen væk i vinterhalvåret. Og det er en skam! Altså, vi forstår det jo godt: Kulden bider, fingrene er frosne, vejen er glat og det er mørkt både morgen og aften.

Men vintercykling har en masse fede fordele: Du får fx masser af dagslys og frisk luft, du sveder ikke på cykelturen og du har cykelstierne for dig selv. Så find din indre viking frem og kør med i VI CYKLER TIL ARBEJDE-vintercyklingsugen, der kører i hele uge 6.

Seks grunde til at cykle med:

    • Du får masser af god og gratis motion
    • Du får frisk luft, ny energi og godt humør
    • Du har ekstra god plads på cykelstien
    • Du laver noget sjovt og aktivt sammen med dine kollegaer
    • Du kan vinde præmier - og respekt for din seje vikingestil

Sådan kommer du med

Det er gratis for alle at cykle med i Vintercyklingsugen. Tilmeldingen åbner HER til november.

Danmarks største motionskampagne

Cyklistforbundet gennemfører VI CYKLER TIL ARBEJDE i samarbejde med biotekvirksomheden Gubra. Kampagnen, der kørte første gang i 1997, får hver år tusindvis af danskere op på cyklerne.

Den klassiske forårsudgave af VI CYKLER TL ARBEJDE kører igen i maj 2022.

Læs også

Thea vintercykler i Nuuk: "Jeg tager det som en sjov udfordring"

En flytning fra Aarhus til Grønland har på to år gjort Thea Mosegaard Pedersen til vintercyklings-specialist. Her får du hendes bedste vintercyklingstips.

Læs mere

Sådan holder du hænderne varme

Træt af at cykle med ti istapper på styret? Fortvivl ej: Vi gi'r en håndfuld tip til varme hænder.

Læs her

Hvad sker der i din hjerne, når du cykler?

Du ved nok, at det er godt for dit helbred at cykle. Men hvad sker der egentlig i din hjerne, når du træder i pedalerne? Det forklarer professor og overlæge på Rigshospitalet Bente Klarlund Pedersen.

Læs her