Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Kør med i vintercyklingsugen 2023

Sæt kryds i kalenderen: I uge 4 er det igen tid til at finde sin indre viking frem, når vi for tredje år i træk sadler op til VI CYKLER TIL ARBEJDE- vintercyklingsugen. Vi cykler hele ugen 23.-29. januar. Det er gratis at være med og du kan vinde præmier!

Det er skønt at cykle til arbejde, når solen skinner og fuglene fløjter. Men mange af os stiller cyklen væk i vinterhalvåret, og det er en skam! Altså, vi forstår det jo godt: Kulden bider, fingrene er frosne, vejen er glat og det er mørkt både morgen og aften.

Men vintercykling har mange fede fordele: Du får fx masser af motion og frisk luft, og du har cykelstierne for dig selv! Så find din indre viking frem og kør med i VI CYKLER TIL ARBEJDE-vintercyklingsugen, der kører i hele uge 4.

Der er præmier på spil

I Vintercyklingsugen cykler du på hold med dine kollegaer, men det er din individuelle indsats, der tæller i lodtrækningen om præmier. Hvad du præcis kan vinde, kan du se her på siden i løbet november og december 2022.

5 gode grunde til at cykle med


Du får masser af god og gratis motion

Du får frisk luft, ny energi og godt humør

Du har ekstra god plads på cykelstien

Du laver noget sjovt og aktivt sammen med dine kollegaer

Du kan vinde præmier - og respekt for din seje vikingestil!


Fritidscykling

Igen i år kan du også registrere din cykling i fritiden i et særligt skema på din profil.

Sådan kommer du med

Tilmeldingen åbner primo december 2022.
Det er gratis for alle at cykle med i Vintercyklingsugen. Du skal bare logge ind (eller oprette en profil, hvis du ikke har været med før) og invitere dem, du vil have med på dit hold.

Læs også

Det skal du gøre, når cyklen fryser

De fleste vintercyklister oplever dage, hvor udstyret strejker. Det er svært at få nøglen i låsen, når du endelig kommer af sted, kan du kun køre i første gear, og bremserne er frosset fast. Hvad gør du?

Læs guiden

Sådan holder du hænderne varme

Træt af at cykle med ti istapper på styret? Fortvivl ej: Vi gi'r en håndfuld tip til varme hænder.

Læs her

Hvad sker der i din hjerne, når du cykler?

Du ved nok, at det er godt for dit helbred at cykle. Men hvad sker der egentlig i din hjerne, når du træder i pedalerne? Det forklarer professor og overlæge på Rigshospitalet Bente Klarlund Pedersen.

Læs her

23. - 29. januar 2023

Gratis for alle

Hold på 2 - 16 deltagere

Tak til jer, fordi I har fået den pragtfulde idé med at tilskynde folk til at cykle til arbejde. Det var det, der fik mig til at starte med at cykle for snart 14 år siden. Tak, fordi I har givet mig en sund vane, som giver mig en indsprøjtning med lykke og velfærd, hver dag jeg cykler.Delia, deltager i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2021