Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Årets Cykelpendler 2024

Alle hverdagens cykelhelte er superseje! Men hvilken hverdagscyklist er særligt sej? Det finder vi ud af i denne konkurrence, hvor vi er på jagt efter Årets Cykelpendler 2024. Der er en eksklusiv elcykel fra Gazelle på højkant, og du kan både nominere en kollega eller dig selv til prisen.

Hvem kan nomineres?

Årets Cykelpendler 2024 er en deltager, der gør noget ekstra for at cykle til arbejde. Det kan fx være en kollega, der har meget langt til arbejde, eller som er nødt til at forcere en masse stejle djævlebakker for at komme frem. Måske er det en, der cykler hver eneste dag, hele året rundt og i al slags vejr - eller som trods gentagne punkteringer og knækkede kæder alligevel insisterer på at cykle til arbejde. De eneste kriterier er, at der er tale om en ægte 'hverdagens cykelhelt' - og at den nominerede er tilmeldt VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Sådan nominerer du din kollega eller dig selv

Nominer din kandidat senest 4. juni 2024 – send navn, holdnavn og begrundelse til konkurrence@cyklistforbundet.dk og skriv ”Årets Cykelpendler” i emnefeltet.*

Vinderen får direkte besked - og offentliggøres på vcta.dk 12. juni 2024


*Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-sammenhæng.

Om præmien

Årets Cykelpendler vinder en eksklusiv Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt, som har vundet hele to priser hos Forbrugerrådet Tænk. Elcyklen kombinerer enestående komfort med en række komponenter af højeste kvalitet, der sikrer ultimativ cykelglæde og kørekomfort. Det holdbare remtræk gør cyklen let at vedligeholde i al slags vejr året rundt. Værdi: 28.999 kr.

Læs mere om Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt

Læs også

Nominér Årets Debutant 2024

Har du eller din kollega sadlet om fra bil, bus eller tog - og kommet i gang med at cykle til arbejde i maj? Så nominer dig selv eller din seje kollega til Årets Debutant - og vind en fed cykel.

Læs mere

Vi introducerer: Pedalkraft-Prisen

Som noget helt nyt kårer vi i år en arbejdsplads eller en ildsjæl, der har gjort noget særligt for at sprede cykelglæde og engagere medarbejderne i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2024.

Læs mere om den nye pris

Særkonkurrencer 2024

Det er cykeldagene, der tæller i konkurrencen om holdpræmier. Men du kan også vinde ekstra præmier i særkonkurrencerne. Kør fx med i "Omvejs-onsdag" og "Hent en kollega-dag" - eller nominér dine kollegaer til tre priser.

Læs mere