Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Årets Debutant 2024

Med "Årets Debutant"-prisen belønner vi en VI CYKLER TIL ARBEJDE-deltager, der ikke tidligere har cyklet til arbejde - men som i årets kampagne er kommet i gang. Der er en lækker Gazelle-cykel på højkant.

Har du eller din kollega sadlet om fra bil, bus eller tog - og kommet i gang med at cykle til arbejde? Så nominér dig selv eller din seje kollega til Årets debutant senest 4. juni 2024 – send navn, holdnavn og begrundelse til konkurrence@cyklistforbundet.dk og skriv ”Årets Debutant” i emnefeltet.*

Præmien

Årets Debutant vinder en stilfuld Van Stael citybike fra Gazelle. Vinderen kan hermed sætte sig i sadlen på en ægte retro-drøm i stål, baseret på Gazelles klassiske Champion Mondiale-racer. Med læderhåndtag og –saddel, smalle racerdæk, klassiske samlemuffer et smukt kranksæt og fælgbremser er vintage-looket komplet.

Værdi: 9.448 kr.

Læs mere om præmien

Vinderen får direkte besked - og offentliggøres på vcta.dk 12. juni 2024


*Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-sammenhæng.

Særkonkurrencer 2024

Det er cykeldagene, der tæller i konkurrencen om holdpræmier. Men du kan også vinde ekstra præmier i særkonkurrencerne. Kør fx med i "Omvejs-onsdag" og "Hent en kollega-dag" - eller nominér dine kollegaer til tre priser.

Læs mere

Ta' cyklen & vind præmier

Der er masser af fede præmier i puljen. Du og dine kollegaer kan vinde elcykler, cykelgrej, hotelophold og meget andet godt. Jo flere dage I cykler - jo større er chancen for at vinde!

Se alle præmierne her

Køb T-shirts

Årets VI CYKLER TIL ARBEJDE-T-shirt er behagelig at cykle i, bæredygtigt produceret og sprudler af cykelglæde.

Læs mere