Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Årets Holdkaptajn 2024

Er din kaptajn årets bedste? Så nominer hende eller ham til prisen som Årets Holdkaptajn senest 4. juni 2024 – send navn, holdnavn og begrundelse til konkurrence@cyklistforbundet.dk og skriv ”Årets Holdkaptajn” i emnefeltet.*

Præmien:

Årets Holdkaptajn 2024 vinder velfortjent luksus: Præmien består af et gavekort til to overnatninger for to personer incl. morgenbuffet på et valgfrit Radisson Hotel i Skandinavien. Kaptajnen bestemmer selv hvor turen går hen! Læs mere om Radisson Hotels - og se destinationerne

Vinderen får direkte besked og offentliggøres på vcta.dk d. 12. juni 2024.

*Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-regi.

Læs også

Nominér Årets Cykelpendler 2024

Vi kårer en særligt sej hverdagscyklist. Der er en eksklusiv elcykel fra Gazelle på højkant, og du kan nominere en kollega eller dig selv til prisen.

Læs mere

Nominér Årets Debutant 2024

Har du eller din kollega sadlet om fra bil, bus eller tog - og kommet i gang med at cykle til arbejde i maj? Så nominer dig selv eller din seje kollega til Årets Debutant - og vind en fed cykel.

Læs mere

Snup pokalen fra dine kollegaer

I hele maj gælder det om at cykle flest mulige dage - og også gerne en hulens bunke kilometer. Gør du begge dele? Så kan du vinde holdets vandrepokal - og et lækkert sportsur med GPS.

Læs mere

Ta' cyklen & vind præmier

Der er masser af fede præmier i puljen. Du og dine kollegaer kan vinde elcykler, cykelgrej, hotelophold og meget andet godt. Jo flere dage I cykler - jo større er chancen for at vinde!

Se alle præmierne her