Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Bliv holdkaptajn - og vind to overnatninger for to personer på valgfrit Radisson hotel i Danmark

Som holdkaptajn fortjener du lidt ekstra forkælelse! Derfor trækker vi lod om en dejlig præmie blandt alle, der stiller sig i spidsen for et cykelhold i årets VI CYKLER TIL ARBEJDE.

 • Grib kaptajn-kasketten!

  Find 2-16 kollegaer med lyst til at cykle. Spørg både de rutinerede cyklister og dem, der ikke plejer at cykle. Find på et godt navn til jeres cykelhold. Og hvis jeres arbejdsplads har andre hold med, så smut forbi og lov dem baghjul – det styrker motivationen! Tilmeld holdet her

 • Print tilmeldingsskemaet

  Du kan bruge tilmeldingsskemaet til at samle dine cykelstjerner. Men husk, at du skal melde holdet til på vcta.dk

  Print tilmeldingsskema og plakater her

Sådan vinder du

En heldig kaptajn vinder lodtrækningen om to overnatninger inkl. morgenmad for to personer på et valgfrit Radisson hotel i Danmark. Med præmien vælger du selv, om vil holde miniferie i København, Aarhus, Aalborg eller Silkeborg. Værdi op til 2.000 kr.

Se hotellerne her - og læs mere om Radisson Hotels

Vi trækker lod 6. juni blandt alle tilmeldte holdkaptajner med mindst én cykeldag. Vinderen får direkte besked senest 12. juni og offentliggøres også på vcta.dk.

 • Vind præmier til hele holdet

  Du og dine holdkammerater kan vinde fede elcykler og mange andre lækre præmier. Der er præmier for over 500.000 kr. i puljen.

  Se hvad I kan vinde her

Læs også

Materialer

Her finder du tilmeldingsskema, plakat, webbanner og andre materialer til VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Se materialerne

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvornår er tilmeldingsfristen? Hvordan registrer vi cykeldage? Kan jeg være kaptajn på flere hold? Få svar på de mange spørgsmål her.

Læs mere

Særkonkurrencer 2024

Det er cykeldagene, der tæller i konkurrencen om holdpræmier. Men du kan også vinde ekstra præmier i særkonkurrencerne. Kør fx med i "Omvejs-onsdag" og "Hent en kollega-dag" - eller nominér dine kollegaer til tre priser.

Læs mere