Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Du kan også registrere dine cykelture i fritiden

I VI CYKLER TIL ARBEJDE gælder det om at cykle flest mulige dage i hverdagen. Formålet med kampagnen er nemlig, at få flere til at bruge cyklen som transportmiddel til og fra arbejde.

Men dine cykelture i fritiden er jo lige så dejlige, sunde og klimavenlige, og mange deltagere har efterspurgt muligheden for også at registrere fritidscykling. Derfor kører vi en fritidscyklings-konkurrence - sideløbende med den klassiske VI CYKLER TIL ARBEJDE med de "almindelige" cykeldage. Her kan du læse hvordan du registrerer, og hvad du kan vinde.


SÅDAN TASTER DU DIN CYKLING

Hverdagscykling:

Hverdagscykling er dine almindelige cykeldage i VI CYKLER TIL ARBEJDE. Al cykling i forbindelse med din arbejdsdag, skal du taste ind i skemaet, der helt automatisk ligger på din profil 1.-31. maj - helt ligesom du plejer.

Klik og se eksempler på hverdagscykling

 • Cykling til og fra arbejde - også hvis du cykler en omvej eller kombinerer med bus, tog eller bil
 • Cykling i løbet af arbejdsdagen - fx ud til møder
 • Cykling der ligger før, i løbet af eller umiddelbart efter din hjemmearbejdsdag.

Fritidscykling:

Dine cykelture i fritiden skal du indtaste i et separat indtastningsskema på din profil. Du skal sætte hak i den lille boks (se illustration) - så udvider du skemaet med fritidsfelter. Her taster du al den cykling, der IKKE finder sted i forbindelse med din arbejdsdag.

Klik og se eksempler på fritidscykling

 • Du holder weekend eller har en fridag og cykler en tur. Uanset om du cykler i skoven, på landevejen eller ud på indkøb, så er det fritidscykling.
 • Du er kommet hjem fra arbejde, du har spist aftensmad og bagefter cykler du fx i biografen. Det er også fritidscykling.


PRÆMIER: DET KAN DU VINDE

Fritidscykling

Din cykling i fritiden kører som en sideløbende og individuel konkurrence.
Vi trækker lod om et gavekort på 1.000 kr. til Friluftsland blandt alle, der har cyklet og registret fritidscykling.

Hverdagscykling

Din cykling i hverdagen er som altid hovedkonkurrencen i VI CYKLER TIL ARBEJDE, og det er her du og dine holdkammerater kan vinde de lækre holdpræmier.

 • Årets hovedpræmie er fx kvalitetselcykler fra Gazelle til hver deltager på vinderholdet.
  Se alle præmierne her

Hverdagscykling:

De ture, du cykler i forbindelse med arbejdsdagen, skal du stadig taste ind i det almindelige skema på din profil:

 • Cykling til og fra arbejde - også hvis du kombinerer med bus, tog eller bil
 • Cykling i løbet af arbejdsdagen - fx ud til møder
 • Cykling der ligger før, i løbet af eller umiddelbart efter din hjemmearbejdsdag

Fritidscykling:

Dine cykelture i fritiden skal indtastes i et separat indtastningsskema på din profil. Her taster du al den cykling, der IKKE finder sted i forbindelse med din arbejdsdag. Fx:

 • Du holder weekend eller har en fridag og cykler en tur. Uanset om du cykler i skoven eller ud på indkøb, så er det fritidscykling
 • Du er kommet hjem fra arbejde, du har spist aftensmad og bagefter cykler du fx i biografen. Det er også fritidscykling

Læs også

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvornår er tilmeldingsfristen? Hvordan registrer vi cykeldage? Kan jeg være kaptajn på flere hold? Få svar på de mange spørgsmål her.

Læs mere

Hvem cykler med?

Se hvilke virksomheder og hold der er med i VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Læs mere

Omvejs-onsdag: Kør en omvej og vind!

Onsdag d. 22. maj gælder det om at cykle mere end du plejer. Det giver nemlig både ekstra kilometer i benene og god træning for hjernen.

Læs mere