Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Hent en kollega-dag 2024

Tirsdag d. 14. maj fejrer vi fællesskabet og cykelglæden - og får ekstra kilometer i benene.

Det gælder i al enkelthed om at hente og følge en kollega - fx en holdkammerat - til arbejde på cykel tirsdag d. 14. maj. Så er I med i konkurrencen om en lækker cykel-pakke fra Chrome Industries til både dig og din kollega.

Konkurrencen er slut: Vi har trukket lod og fundet de to vindere blandt de mange indsendte bidrag.

Stort tillykke til vinderne af lodtrækningen:


  • Nickolaj fra holdet ”The ...BUILDers” og Evangelia fra holdet ”BUILD Less”, Aalborg Universitet

    Nickolaj hentede sin kollega Evangelia på hendes bopæl - og sammen cyklede de videre til arbejdspladsen Aalborg Universitet i Københavns Sydhavn. Billedet er fra ankomsten. Stort tillykke til begge kollegaer.

  • Kamilla og Kim fra team LactoLegends,

    Kamilla hentede sin holdkammerat Kim fra LactoLegends. Turen førte blandt andet de to kollegaer gennem en lille park, over en stor vej og igennem en udtørret mudderpøl. Stort tillykke til de begge holdkammerater.


Præmien

Vi trækker lod om 2 x 2 lækre cykel-pakker med produkter fra Chrome Industries. Hver pakke består af

  • 1 x Citizen Messenger skuldertaske, der rummer 24 L og har et hurtigudløsende selespænde. Original. Ikonisk. Testet på gaden af professionelle siden 1995

  • 1x Doubletrack Feed Bag, som er en 1,5 liters vandafvisende taske til cykelstyret eller bæltet. Med tasken er din vandflaske, snacks, nøgler eller telefon inden for rækkevidde - og ude af dine lommer.

  • 1x Cycling Cap - en klassisk cykelkasket med behagelig pasform, som er designet til at give høj synlighed i trafikken. Brug den alene eller under en hjelm for at beskytte mod solen og holde sveden på afstand.

Værdi: 1.740 kr. pr. pakke

SÅDAN VINDER I:

I skal blot dokumentere jeres cykeltur ved at sende et foto, holdnavn og kort beskrivelse af jeres cykeltur* til konkurrence@cyklistforbundet.dk senest d. 15. maj - skriv "kollega" i emnefeltet. Du kan også poste det på Facebook eller Instagram #Kollegadag #ViCyklerTilArbejde

Sådan finder vi vinderne:

Vi trækker lod blandt alle deltagere, der har hentet en kollega d. 14. maj og indsendt dokumentation for cykelturen senest d. 15. maj. Vinderne får direkte besked - og offentliggøres på vcta.dk senest d. 12. juni.


  • *Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-sammenhæng.

Læs også

Særkonkurrencer 2024

Det er cykeldagene, der tæller i konkurrencen om holdpræmier. Men du kan også vinde ekstra præmier i særkonkurrencerne. Kør fx med i "Omvejs-onsdag" og "Hent en kollega-dag" - eller nominér dine kollegaer til tre priser.

Læs mere

Ta' cyklen & vind præmier

Der er masser af fede præmier i puljen. Du og dine kollegaer kan vinde elcykler, cykelgrej, hotelophold og meget andet godt. Jo flere dage I cykler - jo større er chancen for at vinde!

Se alle præmierne her

Nominér Årets Debutant 2024

Har du eller din kollega sadlet om fra bil, bus eller tog - og kommet i gang med at cykle til arbejde i maj? Så nominer dig selv eller din seje kollega til Årets Debutant - og vind en fed cykel.

Læs mere