Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Ny særkonkurrence

Vi hylder jer, som cykler den ekstra mil!

VI CYKLER TIL ARBEJDE handler ikke kun om at få flere op på cyklen. Det handler også om at dele glæden ved at cykle og opleve Danmark fra cykelsadlen. Derfor hylder vi nu alle som cykler den ekstra mil og optjener nogle af de sjove trofæer, med chancen for at vinde et gavekort til Comwell Hotels!

Som en del af VI CYKLER TIL ARBEJDE kan du optjene en række sjove trofæer, når du f.eks. cykler ekstra langt, tager en omvej til arbejde eller overvinder en ægte Djævlebakke. Og nu vil vi gerne give en lille hyldest til alle jer, som cykler den ekstra mil i løbet af maj.

Derfor vil vi hver uge trække lod om et gavekort på 1500 kr. til Comwell Hotels blandt alle jer, som har løst ugens opgaven og låst op for det tilhørende trofæ.

OBS! Det er kun dine cykelture til og fra arbejde - inkl. omveje - der tæller med i kampen om trofæer. Cykling i fritiden har sin egen særkonkurrence

 • Mandag den 27. maj – fredag den 31. maj

  Bjergrytteren med ’Djævlebakke’-trofæet

  I uge 22 hylder vi de danske bjergryttere, som trodser syren i benene og kæmper sig op ad en ægte djævlebakke. Vi har måske ikke nogen kendte bjergkæder i Danmark, men enhver cyklist ved, at vi stadig har djævlebakker, som det kræver både viljestyrke og stædighed at kæmpe sig til toppen af!

  Du låser selv trofæet op, når du har besteget din lokale djævlebakke. Vi trækker lod blandt alle, som senest søndag den 1. juni har registreret en cykeldag og låst trofæet op. Vinderen får direkte besked og offentliggøres her på siden senest 12. juni.

  Vi glæder os til at høre om din lokale djævlebakke og turen op ad den!

 • Mandag den 20. maj – søndag den 26. maj

  Maraton-cyklisten med ’40 km’-trofæet

  I den sidste uge af VI CYKLER TIL ARBEJDE hylder vi alle jer, som har klaret et maraton på to hjul, nemlig jer, som senest søndag den 26. maj har registreret en cykeldag på minimum 40 km og dermed låst op for ’40 km’-trofæet.

  Vinderen får direkte besked og offentliggøres her på siden senest 12. juni.

  Vi glæder os til at høre om jeres ’40 km’-tur!

 • Mandag den 13. maj – søndag den 19. maj

  Langdistancerytteren med ’25 km’-trofæet

  OBS! Vinderen af 25 km-lodtrækningen er fundet - stort tillykke til Andreas fra team Plant Pedallers and Soil Syclists hos Københavns Universitet - SCIENCE - PLEN - P&S Science section, der har vundet et gavekort på 1.500 kr. til Comwell Hotels.

  I uge 20 fejrer vi alle langdistanceryttere, som senest søndag den 19. maj har registreret en cykeldag på minimum 25 kilometer og dermed låst op for ’25 km’-trofæet. Det kan være, at du har ekstra langt til arbejde, eller måske tager du en hyggelig omvej på vej hjem fra jobbet. Vinderen får direkte besked og offentliggøres her på siden senest 12. juni.

  Vi glæder os til at høre om jeres ’25 km’-tur!

Læs også

Hvilke trofæer går du efter?

Hop på cyklen i maj og få seje trofæer. Du kan både snuppe "vandrepokalen" og fejre dine cykelpræstationer med op til otte trofæer på din profil.

Læs mere

Særkonkurrencer 2024

Det er cykeldagene, der tæller i konkurrencen om holdpræmier. Men du kan også vinde ekstra præmier i særkonkurrencerne. Kør fx med i "Omvejs-onsdag" og "Hent en kollega-dag" - eller nominér dine kollegaer til tre priser.

Læs mere

Gør modvind til medvind

Når solen skinner, er det let at være glad for sin cykel. Men hvordan bevarer du optimismen, når det øser ned og blæser en halv pelikan? Her får du cykeloptimistens bedste tips.

Læs mere