Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Særkonkurrence:

Snup holdets "vandrepokal"

I hele maj gælder det om at cykle flest mulige dage - og også gerne en hulens bunke kilometer. Gør du begge dele? Så er du med i kampen om holdets funklende pokal - og chancen for at vinde et af de tre fede sportsure med GPS, som er på højkant i denne konkurrence.

  • Når du gi'r alle dine kollegaer baghjul og lægger dig forrest i feltet i maj, så får du ikke blot æren, men også en flot pokal ud for dit navn på holdoversigten på din profil.

    Men hvil ikke på laurbærrene: Der er kun én pokal pr. cykelhold, som løbende kan skifte ejer i maj: Den holdkammerat med flest cykeldage, får automatisk tildelt pokalen. Er I flere på holdet, med samme antal cykeldage? Så tæller kilometerne også med. Den deltager fra hvert hold, der cykler i mål med pokalen, er med i lodtrækningen om tre lækre GPS Pacer sportsure fra Polar. Læs mere om urene fra Polar her

    OBS! Det er "kun" din hverdagscykling, der tæller med i kampen om pokalen. Cykling i fritiden har sin egen konkurrence.

Læs også

Hvilke trofæer går du efter?

Hop på cyklen i maj og få seje trofæer. Du kan både snuppe "vandrepokalen" og fejre dine cykelpræstationer med op til otte trofæer på din profil.

Læs mere

Særkonkurrencer 2024

Det er cykeldagene, der tæller i konkurrencen om holdpræmier. Men du kan også vinde ekstra præmier i særkonkurrencerne. Kør fx med i "Omvejs-onsdag" og "Hent en kollega-dag" - eller nominér dine kollegaer til tre priser.

Læs mere

Ta' cyklen & vind præmier

Der er masser af fede præmier i puljen. Du og dine kollegaer kan vinde elcykler, cykelgrej, hotelophold og meget andet godt. Jo flere dage I cykler - jo større er chancen for at vinde!

Se alle præmierne her