Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Årets Debutant 2023

Med "Årets Debutant"-prisen belønner vi en VI CYKLER TIL ARBEJDE-deltager, der ikke tidligere har cyklet til arbejde - men som i årets kampagne er kommet i gang. Der er en lækker Gazelle-cykel på højkant.

Har du eller din kollega sadlet om fra bil, bus eller tog - og kommet i gang med at cykle til arbejde? Så nominer dig selv eller din seje kollega til Årets Debutant senest 2. juni 2023 – send navn, holdnavn og begrundelse til konkurrence@cyklistforbundet.dk og skriv ”Årets Debutant” i emnefeltet.*

Præmien

Årets Debutant vinder en lækker, robust og næsten vedligeholdelsesfri Gazelle Esprit Belt-cykel. Cyklen har navdynamo og hydrauliske skivebremser, der er kraftigere og mere holdbare end rullebremser. Desuden har cyklen ikke en kæde men et remtræk, som aldrig skal smøres og som holder tre til fem gange længere end en almindelig kæde.

Værdi: 7.999 kr.

Læs mere om præmien

Vinderen får direkte besked - og offentliggøres på vcta.dk 14. juni 2023


*Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-sammenhæng.

Årets debutant 2022: Svend blev grebet af den daglige cykeltur

Svend blev overtalt til at være med i VI CYKLER TIL ARBEJDE, da hans scooter gik i stykker. Det blev en øjenåbner, og Svend blev så glad for at cykle, at reparationen af scooteren blev udsat på ubestemt tid. Svend blev samtidig kåret til Årets debutant 2022.

Mød Årets debutant 2022

Særkonkurrencer 2023

Det er cykeldagene, der tæller i konkurrencen om holdpræmier. Men du kan også vinde ekstra præmier i særkonkurrencerne. Kør fx med i "Omvejs-onsdag" og "Hent en kollega-dag" - eller få prisen for årets bedste holdnavn.

Læs mere