Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Årets Holdkaptajn 2023

Er din kaptajn årets bedste? Så nominer hende eller ham til prisen som Årets Holdkaptajn senest 2. juni 2023 – send navn, holdnavn og begrundelse til konkurrence@cyklistforbundet.dk og skriv ”Årets Holdkaptajn” i emnefeltet.*

Præmien:

Årets Holdkaptajn 2023 vinder et gavekort på 1.700 kr. til Comwell. Vinderen kan frit bruge gavekortet på et af Comwells 16 hoteller i Danmark eller på hotellet i Varberg i Sverige. Gavekortet kan fx bruges til en overnatning for to personer, spa-behandlinger eller i hotellernes restaurant og bar. Kaptajnen bestemmer selv!

Vinderen får direkte besked og offentliggøres på vcta.dk d. 14. juni 2023.

*Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres fantastiske, inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-regi.

Læs også

Årets kaptajn 2022: Sidsel fik alle til at føle sig gode

Med kage, trofæjagt og en god portion motivation cyklede Sidsels hold i stor stil under VI CYKLER TIL ARBEJDE. Sidsel opmuntrede på sine kollegaer under hele kampagnen, og derfor blev hun hædret med prisen som "Årets Holdkaptajn" 2022.

Læs mere

Nominér Årets Cykelpendler 2023

Vi kårer en særligt sej hverdagscyklist. Der er en eksklusiv elcykel fra Gazelle på højkant, og du både kan nominere en kollega eller dig selv til den nye pris.

Læs mere

Nominér Årets Debutant 2023

Har du eller din kollega sadlet om fra bil, bus eller tog - og kommet i gang med at cykle til arbejde i maj? Så nominer dig selv eller din seje kollega til Årets Debutant - og vind en fed cykel.

Læs mere