Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

(foto: Søren Larsen)

Bliv holdkaptajn og vind en overnatning for to i eksklusivt træ-tophotel

Som holdkaptajn fortjener du lidt ekstra forkælelse! Derfor trækker vi lod om en overnatning for to personer hos Løvtag - Danmarks eneste trætop-hotel. Det eksklusive og komfortable hotel ligger i et stille og natursmukt område i Sydøsthimmerland tæt på både havet og Mariager Fjord. Læs mere om Løvtag

Vinderen får direkte besked og offentliggøres også på vcta.dk d. 14. juni.

Sådan bliver du kaptajn

Find 2-16 kollegaer med lyst til at cykle. Spørg både de rutinerede cyklister og dem, der ikke plejer at cykle. Find på et godt navn til jeres hold. Og hvis jeres arbejdsplads har andre hold med, så smut forbi og lov dem baghjul – det styrker motivationen! Tilmeld holdet her

  • Du og dine holdkammerater kan vinde fede elcykler og mange andre lækre præmier. Se præmierne her

Læs også

Særligt til holdkaptajner

Snart ruller VI CYKLER TIL ARBEJDE gennem hele landet. Som kaptajn er det din fornemmeste opgave at sprede cykelglæde på holdet. Vi hjælper dig med tips og fif.

Læs mere

Materialer

Her finder du tilmeldingsskema, plakat, webbanner og andre materialer til VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Se materialerne

Sådan sætter I cykelholdet

I VI CYKLER TIL ARBEJDE kan alle være med. Men der er mange måder, I kan sætte hold - og hvorfor ikke gøre det til en fest i sig selv?

Læs hvordan I gør

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvornår er tilmeldingsfristen? Hvordan registrer vi cykeldage? Kan jeg være kaptajn på flere hold? Få svar på de mange spørgsmål her.

Læs mere