Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Hent en kollega-dag 2023

Torsdag d. 25. maj fejrer vi fællesskabet og cykelglæden - og får ekstra kilometer i benene.

Det gælder i al enkelthed om at hente og følge en kollega - fx en holdkammerat - til arbejde på cykel torsdag d. 25. maj. Så er I med i konkurrencen om en pakke med lækkert Innergy+ cykeludstyr fra Fri BikeShop til både dig og din kollega.

VINDERNE ER FUNDET:

Vi har trukket lod og fundet vinderne: Stort tillykke til Louise Winding og hendes kollega fra team "Børnecyklerne" hos Børne- og Ungeafdelingen, Kolding Sygehus. Louise cyklede hele vejen rundt om Kolding Fjord og hentede sin holdkammerat i Sdr. Bjert: Vi fulgtes ad på henholdsvis racer og elcykel til fuglesang (og lidt pusten op ad sygehusbakken). Dejlig måde at starte dagen - og i bonus fik jeg 25 km-trofæet, skriver Louise.

Se et udpluk af billederne fra Hent en kollega-dag 2023


Præmien

Der er en lækker cykelpakke med Innergy+ produkter fra Fri BikeShop til begge kollegaer- med de mange fede produkter, som ses på billedet. Værdi: 2.543 kr. pr. pakke

SÅDAN VINDER I:

I skal blot dokumentere jeres cykeltur ved at sende et foto, holdnavn og kort beskrivelse af jeres cykeltur* til konkurrence@cyklistforbundet.dk senest d. 26. maj - skriv "kollega" i emnefeltet. Du kan også poste det på Facebook eller Instagram #Kollegadag #ViCyklerTilArbejde

Sådan finder vi vinderne:

Vi trækker lod blandt alle deltagere, der har hentet en kollega d. 25. maj og indsendt dokumentation for cykelturen senest d. 26. maj. Vinderen får direkte besked - og offentliggøres på vcta.dk senest d. 14. juni.


  • BONUS: Du kan give dig selv kollega-trofæet på din profil efter cykelturen :-)

    Læs mere om trofæerne

    *Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-sammenhæng.

Læs også

Du kan også registrere din fritidscykling

Dine cykelture i fritiden er også dejlige, sunde og klimavenlige! Derfor kan du også være med i fritidscyklings-konkurrencen - sideløbende med den klassiske VI CYKLER TIL ARBEJDE med de "almindelige" cykeldage.

Læs mere

Særkonkurrencer 2023

Det er cykeldagene, der tæller i konkurrencen om holdpræmier. Men du kan også vinde ekstra præmier i særkonkurrencerne. Kør fx med i "Omvejs-onsdag" og "Hent en kollega-dag" - eller få prisen for årets bedste holdnavn.

Læs mere