Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Hent en kollega-dag 2023

Torsdag d. 25. maj fejrer vi fællesskabet og cykelglæden - og får ekstra kilometer i benene.

Det gælder i al enkelthed om at hente og følge en kollega - fx en holdkammerat - til arbejde på cykel torsdag d. 25. maj. Så er I med i konkurrencen om en pakke med lækkert Innergy+ cykeludstyr fra Fri BikeShop til både dig og din kollega.

VINDERNE ER FUNDET:

Vi har trukket lod og fundet vinderne: Stort tillykke til Louise Winding og hendes kollega fra team "Børnecyklerne" hos Børne- og Ungeafdelingen, Kolding Sygehus. Louise cyklede hele vejen rundt om Kolding Fjord og hentede sin holdkammerat i Sdr. Bjert: Vi fulgtes ad på henholdsvis racer og elcykel til fuglesang (og lidt pusten op ad sygehusbakken). Dejlig måde at starte dagen - og i bonus fik jeg 25 km-trofæet, skriver Louise.

Se et udpluk af billederne fra Hent en kollega-dag 2023


Præmien

Der er en lækker cykelpakke med Innergy+ produkter fra Fri BikeShop til begge kollegaer- med de mange fede produkter, som ses på billedet. Værdi: 2.543 kr. pr. pakke

SÅDAN VINDER I:

I skal blot dokumentere jeres cykeltur ved at sende et foto, holdnavn og kort beskrivelse af jeres cykeltur* til konkurrence@cyklistforbundet.dk senest d. 26. maj - skriv "kollega" i emnefeltet. Du kan også poste det på Facebook eller Instagram #Kollegadag #ViCyklerTilArbejde

Sådan finder vi vinderne:

Vi trækker lod blandt alle deltagere, der har hentet en kollega d. 25. maj og indsendt dokumentation for cykelturen senest d. 26. maj. Vinderen får direkte besked - og offentliggøres på vcta.dk senest d. 14. juni.


  • BONUS: Du kan give dig selv kollega-trofæet på din profil efter cykelturen :-)

    Læs mere om trofæerne

    *Når du deltager i konkurrencen, giver du os samtidig lov til at dele jeres inspirerende og skønne billeder og historier i VI CYKLER TIL ARBEJDE-sammenhæng.

Læs også

Du kan også registrere din fritidscykling

Dine cykelture i fritiden er også dejlige, sunde og klimavenlige! Derfor kan du også være med i fritidscyklings-konkurrencen - sideløbende med den klassiske VI CYKLER TIL ARBEJDE med de "almindelige" cykeldage.

Læs mere

Særkonkurrencer 2023

Det er cykeldagene, der tæller i konkurrencen om holdpræmier. Men du kan også vinde ekstra præmier i særkonkurrencerne. Kør fx med i "Omvejs-onsdag" og "Hent en kollega-dag" - eller få prisen for årets bedste holdnavn.

Læs mere

Årets debutant 2022: Svend blev grebet af den daglige cykeltur

Svend blev overtalt til at være med i VI CYKLER TIL ARBEJDE, da hans scooter gik i stykker. Det blev en øjenåbner, og Svend blev så glad for at cykle, at reparationen af scooteren blev udsat på ubestemt tid. Svend blev samtidig kåret til Årets debutant 2022.

Mød Årets debutant 2022