Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Ta’ cyklen og optjen trofæer!

I Vintercyklingsugen kan du, udover den daglige sejr ved at sætte sig på cyklen i mørke, kulde og måske også regn, fejre dine præstationer med de flotte vinter-trofæer:

Hvert trofæ er knyttet til en konkret opgave, der skal løses for at låse trofæet op. Nogle trofæer er forholdsvis lette at optjene, mens andre kræver en særlig indsats fra både dig og resten af holdet. Se trofæerne her.

 • Første cykeldag

  Du får dette trofæ, når du har haft din debut på cyklen i dette års VI CYKLER TIL ARBEJDE. Den første cykeldag kan nemlig være den allersværeste at tage sig sammen til. Derfor får du automatisk trofæet, så snart cykeldagen er registreret på din profil.

 • 5 dage i streg

  Med dette trofæ fejrer vi dine gode cykelvaner og din målrettede indsats på cyklen. Du får trofæet, når du har kørt og registreret 5 cykeldage lige efter hinanden – naturligvis uden ”hviledage” ind i mellem!

 • Hele holdet

  Dette trofæ kræver teamwork – og muligvis lidt ekstra lokkemad til de kollegaer, der har svært ved at komme i gang med at cykle. Trofæet låses automatisk op, når ALLE på holdet har cyklet og indtastet minimum én cykeldag. Det er slut med at gemme sig i bilen: Vi skal have alle ud at cykle!

 • Regnvejr

  Regnvejrs-trofæet er en belønning til dig, der siger ”pyt med regnvejr, jeg cykler selvfølgelig alligevel selvom det øser ned!”. Du låser selv trofæet op med dine regnvåde hænder - men husk: Dine kollegaer ved, om det har regnet OG om du faktisk har cyklet.

 • Mørke

  Er du en Mørkets Fyrste, der hopper på cyklen før solen står op - eller kører fra arbejde når den er gået ned igen? Så må du give dig selv Mørke-trofæet. Med trofæet fejrer vi alle dem, der vælger cyklen selvom det er sort som natten.

  Husk - du må først låse det op, når du har cyklet i mørke.


Praktisk info

 • De første tre trofæer (Første cykeldag, 5 dage i streg og Hele holdet), er baseret på det antal cykeldage og kilometer, du selv indtaster på vcta.dk/profil. Derfor skal du huske at taste, så du kan nyde dine egne præstationer.

 • Trofæerne Regnvejr og Mørke låser du selv op, når du har fuldført din opgave.

 • Det hele foregår som altid efter tro & love-princippet - lidt ligesom hos skattevæsnet! Og husk: Dine holdkammerater kan også se dine trofæer, så du bliver afsløret, hvis du fifler med tallene - og hvis du fx låser Mørke-trofæet op, selvom du først kommer dalrende ved middagstid...

 • Modsat Vi cykler til arbejde i Maj, hvor det kun er dine ture til og fra arbejde, der tæller i konkurrencen, så er det i Vintercyklingsugen både dine cykelture til og fra arbejde og din fritidscykling, der tæller med i konkurrencen og i kampen om trofæer.

Materialer

Her finder du tilmeldingsskema, plakat, webbanner og andre materialer til VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Se materialerne