Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Det er skønt at cykle til arbejde, når solen skinner og fuglene fløjter. Men mange af os stiller cyklen væk i vinterhalvåret, og det er en skam. Altså, vi forstår det jo godt: Kulden bider, fingrene er frosne, vejen er glat og det er mørkt både morgen og aften. Men vintercykling har mange fede fordele: Du får fx masser af motion og frisk luft, og du har cykelstierne for dig selv!

Så saml et cykelhold med 2-16 kollegaer og kør med i VI CYKLER TIL ARBEJDE-vintercyklingsugen

Dét går det ud på

I hele uge 47 er du på hold med dine kollegaer, og jo mere i cykler, jo større er chancen for at I vinder hovedpræmien. Men din individuelle indsats, kan også give gevinst. I år kan du nemlig samle på de særlige Vintertrofæer, hvor du både kan blive belønnet for at cykle i mørke og i regnvejr. Og her er der sær-præmier på højkant.

Du registrerer din cykling hver dag på din profil, hvor du også kan følge med i hvordan det går med både dine holdkammerater og dine eventuelle modstandere.

Hovedpræmie til hele holdet:

Shop-amok hos GripGrab for 25.000 kr.

Årets vinderhold vinder for i alt 25.000 kr. udstyr fra danske GripGrab, der producerer cykeludstyr til alle årstider. Holdet kan sammen gå shop-amok på gripgrab.com så alle deltagerne på vinderholdet kan fortsætte vintercyklingen med varmt og vandtæt grej til hoved, hænder, krop og fødder. Du kan også vinde lune vinterpakker fra GripGrab i tre særkonkurrencer. Læs mere om GripGrab

Individuel præmie: Vind en fed MBK Airborn Cross

MBK Airborn Cross en alsidig og kvik allround cykel skabt til brug hele året rundt. Cyklen kombinerer offroad-egenskaberne fra en gravelcykel og MTB med komfortegenskaberne fra en sportscykel. Værdi: 6.699 kr.
Læs mere om cyklen


Sådan kommer du med

Det er gratis for alle at cykle med i Vintercyklingsugen. Du skal bare logge ind her (eller oprette en profil, hvis du ikke har været med før) og invitere dem, du vil have med på dit hold. I skal være 2-16 deltagere på cykelholet.

Fritidscykling

Cykler du også i fritiden? Du kan registrere din fritidscykling i et særligt skema på din profil. Dine fritidscykeldage tæller også med i lodtrækningen om præmien.

Tilmeld holdet her


HUSK: Vores forårsklassiker VI CYKLER TIL ARBEJDE kører igen 1.-31. maj 2024. Tilmeldingen åbner 1. marts.

Læs mere om forårskampagnen

Vigtige datoer i Vintercyklingsugen

  • 25. september: Tilmeldingen åbner

  • 20.- 26. november: Vintercyklingsugen kører

  • 29. november: Sidste frist for at indtaste cykeldage på din profil

  • 6.december: Vinderne offentliggøres

Materialer

Her finder du tilmeldingsskema, plakat, webbanner og andre materialer til VI CYKLER TIL ARBEJDE.

Se materialerne

5 gode grunde til at cykle med


Du får masser af god og gratis motion

Du får frisk luft, ny energi og godt humør

Du har ekstra god plads på cykelstien

Du laver noget sjovt og aktivt sammen med dine kollegaer

Du kan vinde præmier - og respekt for din seje vikingestil!