Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Bliv Cykelvenlig Arbejdsplads

Der er god økonomi i at gøre det attraktivt for medarbejdere at cykle til og fra arbejde. Som certificeret Cykelvenlig Arbejdsplads bakker I op om sund hverdagstransport hos jeres medarbejderne og viser, at I tager samfundsmæssig ansvar for sundhed og klima.

Cyklistforbundet tilbyder virksomheder over hele landet at blive certificeret som Cykelvenlig Arbejdsplads. Vi certificerer efter faste kriterier og fælleseuropæiske standarder.

  • Cykling til og fra arbejde er god motion, der øger arbejdsglæde og effektiviteten i virksomheden

  • Når en medarbejder skifter den daglige biltur ud med cykling, kan det med færre sygedage mærkes på bundlinjen

  • Opbakning til medarbejdernes cykling gør en stor forskel i forhold til at være en attraktiv arbejdsplads, og gode cykelforhold kan bruges i rekruttering af nye medarbejdere.

Vis, at I bakker op om sund og bæredygtig transport

Certificeringen giver jer som virksomhed nye muligheder for at fremme medarbejdernes sunde og bæredygtige hverdagstransport. I viser også, at I tager ansvar for klima og medarbejdersundhed.

Hvis danskerne cyklede 10% mere end i dag, ville antallet af sygedage falde med 267.000 dage årligt. Det vil også skabe mere plads på vejene.Michael Svane, direktør i DI Transport

DI: 267.000 færre sygedage med øget cykling

Det vil gavne folkesundheden, økonomien og skabe mere plads på vejene, hvis flere danskere vælger cyklen frem for bilen. Det viser ny analyse foretaget for Dansk Industri (DI). Branchedirektør i DI, Michael Svane peger på, at flere cyklister også vil være til gavn for erhvervslivets mobilitet.

Læs mere på Dansk Industri

Vi cykler til arbejde_Søren Hytting

Sådan får I mest ud af VI CYKLER TIL ARBEJDE

Få inspiration til hvordan jeres arbejdsplads kan gå aktivt ind i VI CYKLER TIL ARBEJDE - og få endnu flere medarbejdere op på cyklerne.

Læs mere

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvornår er tilmeldingsfristen? Hvordan registrer vi cykeldage? Kan jeg være kaptajn på flere hold? Få svar på de mange spørgsmål her.

Læs mere

Pressemateriale

Her kan du downloade logo og billeder til pressebrug.

Læs mere