Your browser has not requested "Danish" as a preferred language, we have some of our content available in English, would you prefer to see English where available?

Yes, please / No, thank you

Særkonkurrencer

I VI CYKLER TIL ARBEJDE er det cykeldagene, der tæller i den store afsluttende lodtrækning om holdpræmier. Men du kan også være med i særkonkurrencerne, hvor der både er udfordringer og præmier på højkant.

Nominér Årets Debutant 2024

Har du eller din kollega sadlet om fra bil, bus eller tog - og kommet i gang med at cykle til arbejde i maj? Så nominer dig selv eller din seje kollega til Årets Debutant - og vind en fed cykel.

Læs mere

Nominér Årets Holdkaptajn 2024

Er din holdkaptajn årets bedste? Så nominer hende eller ham til prisen som Årets Holdkaptajn 2024.

Læs mere

Nominér Årets Cykelpendler 2024

Vi kårer en særligt sej hverdagscyklist. Der er en eksklusiv elcykel fra Gazelle på højkant, og du kan nominere en kollega eller dig selv til prisen.

Læs mere

Vi introducerer: Pedalkraft-Prisen

Som noget helt nyt kårer vi i år en arbejdsplads eller en ildsjæl, der har gjort noget særligt for at sprede cykelglæde og engagere medarbejderne i VI CYKLER TIL ARBEJDE 2024.

Læs mere om den nye pris

Snup pokalen fra dine kollegaer

I hele maj gælder det om at cykle flest mulige dage - og også gerne en hulens bunke kilometer. Gør du begge dele? Så kan du vinde holdets vandrepokal - og et lækkert sportsur med GPS.

Læs mere

Trofæ-lodtrækning

Gå på jagt efter tre seje trofæer i uge 20, 21 og 22 - og vind et gavekort til Comwell Hotels.

.

Læs mere

Du kan også registrere din fritidscykling

Dine cykelture i fritiden er også dejlige, sunde og klimavenlige! Derfor kan du også være med i fritidscyklings-konkurrencen - sideløbende med den klassiske VI CYKLER TIL ARBEJDE med de "almindelige" cykeldage.

Læs mere

Hent en kollega-dag

Tirsdag d. 14. maj bliver det ekstra sjovt at cykle til arbejde: På "Hent en kollega-dag" fejrer vi fællesskabet og cykelglæden - mens vi får flere kilometer i benene og flere kollegaer op på cyklerne.

Læs mere

Omvejs-onsdag: Kør en omvej og vind!

Onsdag d. 22. maj gælder det om at cykle mere end du plejer. Det giver nemlig både ekstra kilometer i benene og god træning for hjernen.

Læs mere

Hvilke trofæer går du efter?

Hop på cyklen i maj og få seje trofæer. Du kan både snuppe "vandrepokalen" og fejre dine cykelpræstationer med op til otte trofæer på din profil.

Læs mere

Bedste holdnavn 2024

OBS! Konkurrencen er slut! Fantasien er som altid helt i top, når der stilles hold til VI CYKLER TIL ARBEJDE. Derfor kårer vi igen i år det bedste, sjoveste og mest fantasifulde holdnavn.

Læs mere

Bliv holdkaptajn - og vind!

Alle holdkaptajner, der er tilmeldt VI CYKLER TIL ARBEJDE 2024, er med i lodtrækningen om to overnatninger for to personer på valgfrit Radisson hotel i Danmark.

Læs mere

Is-konkurrence

OBS! Konkurrencen er slut! Sæt et helt nyt hold - og vind is til hele cykelholdet. Deadline er 2. maj kl. 15.00.

Læs mere